• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş birinin yeniden öldüğünü görmek

berennisa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, rüyada ölmüş birinin yeniden öldüğünü görmek nasıl yorumlanır? Ben rüyamda eşimin hayatta olmayan abisini hayattaymış ama yeniden öldüğünün haberini aldım çok üzüldüm ağladım.
Başka bir rüyamda bir erkek bebek sahibi olduğumu gördüm(3 kızım var en küçüğü 4 aylık). ve bu bebeğin çok erken olduğunu, şaşkınlıkla beraber sevinçte yaşadığımı hissettim. yorum yaparsanız çok sevinirim. Allah sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam..Hosgeldiniz Kardesim..
Ne guzel 3 tane Kiziniz varmis..
Kiz cocugu, rahmet, nimet, sefkat anneye en yakin can dosttur..
belki simdi cok kucukler diye zahmetleri var ama buyuduklerinde Onlar size, yeri gelince anne yeri gelince kardes ve en yakin dost ve destek olurlar...
yeterki Hayirli evlad olsunlar..
Peygamber efendimiz sav. buyuruyor ki
"Üç kız çocuğunu terbiye edip evlendiren ve onlara iyilikte bulunan, Cennete gider."
[Buhari]

Kur'an-ı kerimde mealen, (Allah dilediğine kız, dilediğine erkek çocuk bahşeder. Kimine hem erkek, hem kız çocuğu verir, dilediğini de kısır bırakır.
Her şeyi hakkı ile bilen ve her şeye gücü yeten ancak Allah’tır) buyuruldu. (Şura 49, 50)

Ruyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek; onun adaşı yahut yandaşı olan akrabalarindan birinin vefat etmesine işaret olabilir..

"erkek bebek sahibi olduğumu gördüm" bu gunlerde ins. bir ferahlik, mutluluk, mujdeli bir haber alarak cok sevineceginize yorumlanir.. bakarsiniz
gercekten de 4. bebeginiz erkek olup adini da Hamza koydunuz mu ins.. muradiniza da eresiniz.. seklinde yorumlanir Allahu alem...
Neden mi Hamza cunku 3 KIZ kardesine sahip cikacak aslan yurekli, Mert olsun diye...
Hayirli Gunler...

serdal71

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölmüş birinin tekrar öldügünü görmek

selam aleyküm benim babam ve amcam trafik kazasında vefat etmişlerdi rüyamda yaşıyolardı ama tekrar kaza yaparak öldüler ve ben arkalarından sürekli aglıyordum yorum yaparsanız sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim belki de su an icinde bulundugunuz Ruh hallinden bir turlu babanizi kaybetme Anin dan kurtulamayip ayni sahneyi tekrar, tekrar yasiyor olabilirsiniz..

Ömürden hergün verdiğimiz zamanlar bize ölümü hatırlatmıyormu?
Ölümü hatırlayınca acaba içimizden birşeyler geçiyormu?
Yoksa normal bir havamı esiyor ruh dağarcığımızda?

Hayirdir insallah..
rah. babaniz ve amcanizin basladip bittiremedigi bir hayrat veya bir kul HAKKI olmasin da gelip tekrar, tekrar ölüyor olmasinlar siz bunu bir arastirin...
aslinda ruyanizda biraz vicdan azabi veya ölürken yaninda olamayisin ezikligi de var ..Allahu alem..

"Onların ecelleri gelince ne bîr saat geri kalırlar, ne de ileri giderler".
Nahl, 61

Rüyada ölen birinin arkasından ağladığını görmek ;hoşlanmayacağınız bir ortama gireceğinizi ve bundan rahatsızlık duyacağınızı işaret eder..
kardesim bulundugunuz ortam ve mekanda huzurlu degil iseniz iki dunya arasinda yasamadan bir karar verin..
rahmetli babanizi görmeniz hasreti de simgelemektedir. Lütfen onun mezarını ziyaret etmeyi, ona dua okumayı, onun adına hayır işlemeyi ve onun
gurur duyacağı Salih insan olmak için çabalarınızı eksik etmeyiniz.
Hayirli gunler..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek

Selamun aleyküm canım hocam, annem dün akşam rüyasında bundan yaklaşık bir seneye kadar vefat eden amcamı rüyasında gördü, rüyamda amcam ölmüştü ölünün tekrar ölmesi ne olabilir hocam dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam hayirdir insallah..
Ruyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek onun adaşı yahut yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret olabilir...
yada ümidini kestiğiniz bir sey veya olayin tekrar canlanmasına, yorumlanabilir..
Ruyada ölmüş Dede, nine, anneanne, babaanne, amca, dayı, hala, teyze, gibi ölmüş aile büyüklerini canlı görmek genellikle hasret ve özlemleri,
aile sıcaklığı ve kendini güvende hissetme ihtiyacı yada yol gösterici birine ihtiyaç duyduğunuzu gösterir...
Hayirli gunler...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
aleyküm Selam hayirdir insallah..
Ruyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek onun adaşı yahut yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret olabilir...
yada ümidini kestiğiniz bir sey veya olayin tekrar canlanmasına, yorumlanabilir..
Ruyada ölmüş Dede, nine, anneanne, babaanne, amca, dayı, hala, teyze, gibi ölmüş aile büyüklerini canlı görmek genellikle hasret ve özlemleri,
aile sıcaklığı ve kendini güvende hissetme ihtiyacı yada yol gösterici birine ihtiyaç duyduğunuzu gösterir...
Hayirli gunler...

ümidini kestiğiniz bir sey veya olayin tekrar canlanmasına, yorumlanabilir.inşALLAH...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada ölmüş birinin ikinci kez öldüğünü görmek onun adaşı ,akrabasi yahut yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret olabilir...
Sizin görmeniz sizin hassasiyet, hissiyat ve nasip, kismet meselesi..
ölmüşlerimize dua edelim inşaalah
Ölünün mezardaki hâli, imdat diye bağıran, denize düşmüş kimseye benzer. Boğulurken, kendisini kurtaracak birini beklediği gibi, ölü de, ana babasından,
kardeşinden, arkadaşından gelecek bir duayı gözler. Ona bir dua gelince, dünyaya ve dünyada olanların hepsine kavuşmaktan daha çok sevinir.

ALLAHü teâlâ, yaşayanların duaları sebebi ile, ölülere dağlar gibi çok rahmet verir. Dirilerin, ölülere hediyesi, onlar için dua ve istiğfar etmektir....

Gelin hep birlikte ahirette olan yakınlarımıza DUA edelim ve ruhlarına bağışlayalım...
Öncelikle Kalblerin tabibi ve ilacı, bedenlerin âfiyet ve şifâsı, gözlerin nuru ve ışığı olan Efendimiz Muhammed (s.a.v)'e, onun âl ve Ashabına sonra Tüm İslam alemine ve Ölmüşlerimize hediye edelim..Selametle..

Samed

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ölü Birinin Dirildikten Sonra Tekrar Öldüğünü Görmek

Selamün Aleyküm. Ben sevdiğim bir kız arkadaşımı 4 yıl önce kaybettim . Bugün rüyamda kendi evinde dirilmiş olarak gördüm,biraz konuştuktan sonra tekrar vefat ettiği haberini aldım ancak kimse ağlamıyordu. Ne annesi ne babası ne de bir başkası. Ama ben ağladığımı hatırlar gibiyim. Bunu bana açıklar mısınız ? Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyaniz Hayr olsun
Ruyada Ölü Birinin Dirildikten Sonra Tekrar Öldüğünü Görmek ;
Onun adaşı yahut yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret olabilir...

Rüyada ağladığını görmek;
yaşamınızdaki sizi üzen olaylardan daha ziyade bunların neden olduğu olumsuz duyguların bir serbest bırakılmaya, dışa vurulmaya, onlardan uzaklaşıp duygusal dengeyi yeniden kazanmak için bir şeyler yapmanız gerektiğine yorumlanır ve bunun öncelikle;korkular, ve hayal kırıklıklarını unutmak gerektiğine tabir edilir.
Sonuç olarak rüyada ağlamak, üzüntü, korkuları ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak için kullanılan bir yöntemdir. Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyada da ağlamak iyidir.

ölmüşlerimize ve bu sevdiğiniz kız arkadaşına dua edelim inşaalah
Ölünün mezardaki hâli, imdat diye bağıran, denize düşmüş kimseye benzer. Boğulurken, kendisini kurtaracak birini beklediği gibi, ölü de, ana babasından,
kardeşinden, arkadaşından gelecek bir duayı gözler. Ona bir dua gelince, dünyaya ve dünyada olanların hepsine kavuşmaktan daha çok sevinir.

ALLAHü teâlâ, yaşayanların duaları sebebi ile, ölülere dağlar gibi çok rahmet verir. Dirilerin, ölülere hediyesi, onlar için dua ve istiğfar etmektir....

Gelin hep birlikte ahirette olan yakınlarımıza DUA edelim ve ruhlarına bağışlayalım...
Öncelikle Kalblerin tabibi ve ilacı, bedenlerin âfiyet ve şifâsı, gözlerin nuru ve ışığı olan Efendimiz Muhammed (s.a.v)'e, onun âl ve Ashabına sonra Tüm İslam alemine ve Ölmüşlerimize hediye edelim..Selametle..

Plnpln

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Erkek ölmüş birinini yeniden öldüğünü görmek

Selamın aleyküm
Aylar önce rüyamda ben doğmadan ölen erkek kardeşimin sanki hiç ölmemiş gibi askere gidip geldiğini ve aileminde onu diğer erkek kardeşim için yeniden öldürdüğünü gördüm. Onu öldürdüğü için aileme kızıyor ve sessizce ağlıyordum, anneme bizi çok sevdiğini ve özlediğini söyleyip internette de aile fotoğrafımızı paylaştığı anlatıyorum onu öldürdükleri için kızıyorum ama elimden bişey gelmiyor fakat bu durumu kimse umursamıyor, sadece ben ciddi ciddi üzülüyorum. sabah uyandığımda ise etkisi hala üzerimdeydi. Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyaniz Hayr olsun ,Siz doğmadan ölen erkek kardeşiniz kaç yaşında Hakka kavuştu ,
ölüm sebebini yazmadiğın için genel bir yorum yapabilirim..

Rüyada Ölü Birinin Dirildikten Sonra Tekrar Öldüğünü Görmek ;
Onun adaşı yahut yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret olabilir...
yada ümidini kestiğiniz bir sey veya olayin tekrar canlanmasına, gerçek yaşamdaki kimi endişeleri simgeleyebilir ya da kurtarma, yeniden doğuş veya kimi şeylere yeniden başlamayı temsil edebilir.

yaşamınızdaki sizi üzen olaylardan daha ziyade bunların neden olduğu olumsuz duyguların bir serbest bırakılmaya, dışa vurulmaya, onlardan uzaklaşıp duygusal dengeyi yeniden kazanmak için bir şeyler yapmanız gerektiğine yorumlanır ve bunun öncelikle;korkular, ve hayal kırıklıklarını unutmak gerektiğine tabir edilir.

ölmüşlerimize ve ölen erkek kardeşinize dua edelim inşaalah
Ölünün mezardaki hâli, imdat diye bağıran, denize düşmüş kimseye benzer. Boğulurken, kendisini kurtaracak birini beklediği gibi, ölü de, ana babasından, kardeşinden, arkadaşından gelecek bir duayı gözler. Ona bir dua gelince, dünyaya ve dünyada olanların hepsine kavuşmaktan daha çok sevinir.

.

D

Doğann

Kayıtsız
Misafir
Selamın aleyküm, yaklaşık 5 sene önce vefat eden amcamı rüyamda gördüm yaşıyordu ve tekrar ölüyordu. bunu yorumlarmısınız ? şimdiden teşekkür ederim ALLAH razı olsun :)

Huzunlu98

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum iyi geceler cevap verirseniz cok sevinirim.
2 ay kadar önce amcam kendini asarak intihar etti. Onu ruyalarimda 2 kez gordum ölmemisti, kendi cenazesine katilmisti ama ölen o degilmis.

Dün gecede tekrar rüyamda gördüm, bu sefer de binadan atlayarak intihar etmeye calısıyordu ama atliyordu ölmüyordu, zamani geri alıyorduk sanki. Bir binanın üst katlarinda bi dairedeydik babaannem, babam, annem, akrabalar, amcam konusuyorlardı, intihar etmeye cok kararliydi onlar da izin veriyorlardi, ben neden izin veriyorsunuz ikna ederiz diye hickira hickira agliyordum. Balkondan atliyordu ben bakmıyordum. Asagı iniyoruz bedenini kaldırmak icin, yuzu gozu cok normaldi atlamis gibi degildi morgda gördügüm gibiydi, cok etkilendim.

Intiharla ilgili rüya tabirlerini okudukca kötü oluyorum, hayra yormak gerek ama bilmiyorum son zamanlarda kötü bir ruh halindeyim, boslukta hissesiyorum.

Zeyder

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm evli 1 kız bebek annesiyim. Ortaokulda aynı sınifta oldugum arkadasim, adı okan feci bir kazada ömüstü 1 yıl önce duymustum. Dün sabah rüyamda onun tekrar öldüğünü gördüm, cenazesini kepçeyle getirip mezara attilar fakat mezara girince yer titredi. Ben de mezarin başindaydım kafami uzatip bakıyorum ayaklari suyun icindeydi. Hava yagmurluydu, bir de beyaz ayakkabi giymistim bağcıği acilmis bir turlu baglayamiyordum. Çok etkilendim bu ruyami yorumlarsaniz cok memnun olurum, saygılarımla.

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam, rüya gördüğünüz amcanız temsili olarak vardır. Üzücü bir habere aile içerisinde yaşanacak tatsızlığa sıkıntılı ve zor geçecek bir döneme girmeye sıkıntı ve üzüntüye delalet eder.

nur35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek

Selamün Aleyküm...eşimin babası 2 yıl önce öldü fakat 15 gün önce rüyamda babasının tekrar öldüğünü gördüm. Rüyamdan 10 gün sonra eşimin dedesi kalp krizinden vefat etti aniden çok üzüldük.Size sorum benim böyle bir rüya görmemin anlamı nedir? Eşimin değilde benim görmemin bi sebebi varmıdır?O kişi için hayırda bulunmam mı gerekiyor?
duaa..

Üst Alt