K
Kayıtsız Üye
Kayıtsız
Misafir
Rüyada ölmüş erkek kardesini görmek neye işarettir? Ruyamda olmus erkek kardesimi gordum, baba evindeyiz esim, cocugum guya memleketimdeki evde, esime soruyorum Onur nerde kaldi? esim kaynatasinin yanina gitti iyide Onur evli degil ki. Aklima o sevdigi kiz geldi gece yarisiydi ben Onur'umun odasina girdim araba sesi ve isigini gordum. Hemen Onur geldi (ruyadayim ama onun oldugunu aklima bile gelmiyor )siyah bir arabadan, icini goremedim vayy diyorum Onur'uma bak ama degisik bir gelisi vardi. Hemen kapiya dogru kostum kostum ama sanki bitmek bilmedi, kapiya kadar giden yol cok uzun geldi bana. Actim Onur'umu gordum ama ona baktikca bir seyler oluyor anlayamadim(uyandiktan sonra anladim o yoktu benim ruyama beni ziyarete gelmis)iceri girdi bazi yerleri hatirlayamadim.
Sabah oldu etraf islak camasirla dolu Onur'un elbiselerini ariyorum, vereyim giysin ama bulamadim. Aklima Onur'umun sakladigim kazagi geldi once bir vermek istemedim korktum o kazak gider bir daha geri gelmez, Onur'un yanina gittigimde elleri yuzu ve ayaklarini yikadi belkide abdest aldi bilmiyorum, gormedim yikarken, temiz kiyafet vereyim bana yook yok ben de var zaten coraplarini giydi orada uyandim. Sizden ricam kardesim bana ne anlatmak istedi bizden ayrilisi 9 ay oldu intihar etti silahla hala aci mi cekiyor, lutfen Bana bir cevap yazar misiniz?
Sabah oldu etraf islak camasirla dolu Onur'un elbiselerini ariyorum, vereyim giysin ama bulamadim. Aklima Onur'umun sakladigim kazagi geldi once bir vermek istemedim korktum o kazak gider bir daha geri gelmez, Onur'un yanina gittigimde elleri yuzu ve ayaklarini yikadi belkide abdest aldi bilmiyorum, gormedim yikarken, temiz kiyafet vereyim bana yook yok ben de var zaten coraplarini giydi orada uyandim. Sizden ricam kardesim bana ne anlatmak istedi bizden ayrilisi 9 ay oldu intihar etti silahla hala aci mi cekiyor, lutfen Bana bir cevap yazar misiniz?