• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş erkek kardesini görmek

• Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada ölmüş erkek kardesini görmek neye işarettir? Ruyamda olmus erkek kardesimi gordum, baba evindeyiz esim, cocugum guya memleketimdeki evde, esime soruyorum Onur nerde kaldi? esim kaynatasinin yanina gitti iyide Onur evli degil ki. Aklima o sevdigi kiz geldi gece yarisiydi ben Onur'umun odasina girdim araba sesi ve isigini gordum. Hemen Onur geldi (ruyadayim ama onun oldugunu aklima bile gelmiyor )siyah bir arabadan, icini goremedim vayy diyorum Onur'uma bak ama degisik bir gelisi vardi. Hemen kapiya dogru kostum kostum ama sanki bitmek bilmedi, kapiya kadar giden yol cok uzun geldi bana. Actim Onur'umu gordum ama ona baktikca bir seyler oluyor anlayamadim(uyandiktan sonra anladim o yoktu benim ruyama beni ziyarete gelmis)iceri girdi bazi yerleri hatirlayamadim.

Sabah oldu etraf islak camasirla dolu Onur'un elbiselerini ariyorum, vereyim giysin ama bulamadim. Aklima Onur'umun sakladigim kazagi geldi once bir vermek istemedim korktum o kazak gider bir daha geri gelmez, Onur'un yanina gittigimde elleri yuzu ve ayaklarini yikadi belkide abdest aldi bilmiyorum, gormedim yikarken, temiz kiyafet vereyim bana yook yok ben de var zaten coraplarini giydi orada uyandim. Sizden ricam kardesim bana ne anlatmak istedi bizden ayrilisi 9 ay oldu intihar etti silahla hala aci mi cekiyor, lutfen Bana bir cevap yazar misiniz?

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun inşallah, rüyada ölmüş erkek kardeşini görmek tabiri;

Rüyada ölmüş birini görmek genel olarak zorluklardan sonra kolaylığa erme olarak yorumlansa da sizinki daha farklı.

Abdest uzuvlarının ıslak olması dini hayatın yolunda olduğu ve maneviyata dikkat edildiği şeklinde yorumlanabilir. Kardeşiniz için tevbe edip onun hayrına ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmanız ihtiza ediyor olabilir. Sizin verdiğiniz kıyafetleri almaması ise sizin ona hakkınızı helal edip kardeşiniz için ihtiyaç sahibi birini bir fakiri giydirmeniz gerekebilir.

Kendi yaşantınızı kontrolden geçirip ailenize ve çevrenize iyi örnek olacak güzel bir hayat sergilemenizi istiyor olabilir. Arkada bıraktığı alacak verecek durumları gözden geçirilip varsa hak sahibi bulunup hakkı teslim etmek gerekebilir.

Fethisirri

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş erkek kardeşini görmek

Selamın Aleyküm arkadaşlar. 11 Nisanda trafik kazasında 23 yaşında kardeşimi kaybettim. Bugün tam 40 gün oldu. Şimdiye kadar defalarca rüyamda gördüm. Paylaşmak ve yorumunuzu bilmek isterim. Akrabalarla dışarıda oturuyoruz ve kardeşim Yunus Emre geliyor. Şaşırıyorum, Sen öldün abim diyorum, yok abi diyor. Babama dönüp baba Yunus öldü ama burda diyorum, o neşelenip hayır oğlum rüya görmüşsündür diyor. Baba asıl bu rüya diyorum. Kendimi uyandırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Sonra kardeşim ispat için tabutu getirip içine girmeye çalışıyor ama tam sığmıyor. Sonra herkes beni ölmediğine ikna ediyor, gülüyoruz oturuyoruz sarılıyoruz.
Birkaç gün sonra yine rüyamda gördüm ve yine ölmediğini söyledi. Ancak o rüyada hatırladığım tek cümle bu.
Tabuta sığmaması çok içimi sızlattı. Yeniden dualar ettim. Acısı çok büyük, Allahım kimselere böyle kardeş, evlat acısı vermesin inşallah, lakin sırası yok ölümün. Herşeyin hayırlısı olsun..

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleyküm selam
Bu tür rüyaların görünmesi çok normal çünkü 23 yaşındaki bir kardeşinizi ahirete uğurlamak çok zor.

Rüyanız iki şekilde yorumlanır:
1. Kardeşiniz sizden onun hayrına yardım bekliyor olabilir.

2. Bu ise alabildiğine zor birşey o da şu ki bazan insan uzun süre kalbi durup komada olabiliyor. Sizi ümitlendirmek istemem ama bu tür vakalar eskiden çok yaşanmış, yani kabrini gidip dinleyin hatta savcılık ile görüşüp kabrine bakmayı deneyebilirsiniz. Belki yaşıyor olabilir.

Üst Alt