• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş kişiyi görmek

E

emine

Kayıtsız
Misafir
Rüyada ölmüş kişiyi görmek neye işarettir?
23 yaşında öğrenciyim. ablamın arkadaşı evleceği için başka bir arkdaşı gelemeceğinden ona bir cumhuriyet altını bir tane de ata altını veriyor vermesi için aynı yerde annanemi (merhum ), annanemin annesini (merhum), annemin teyzesini ve annemi görüyorum. Bulunduğumuz yerden ayrılırken hepsine sarılıyorum. Önce büyük annaneye sarılıyorum nene beni tanıdın mı diyorum sonra tanıdım hiç tanımaz olurmuyum diyor ve sarılıyorum öpüyorum, o arada da büyük teyzede emine hep arar sorar diyor büyük annaneye, sonra annanemi öpüyorum sarılıyorum tam yanından ayrılcağım sırada annane bize geliceksin dimi diyorum. Orada da uyandım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..ins ben o altinlari kime verdigini anliyamadim neyse kime
Size veya ablaniza kime verildi ise bu gunlerde bir arkadasiniz yardim etmeniz icin talepde bulunursa kaldriamiyacaginiz yukun altina girmeyin derim..

Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin..
Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!
Merhumelere dua edin...unutmayin onlari..olurmu ?
bir gun sizi de unutmasinlar..
Hepinizin ölmüşlerine rahmet gelsin İnşallah bizlerde rahmetle anılırız.
Rüyada ölmüş birini görmek ölüden haber gelmektir..ölmüş kisinin yakinlik derecesine gore bir yakinizdan haber alacaginiza..
hani bazen ölüler bize ruyamizda bir sey soylerler ya dogrumudur buyuk bir ihtimal ölüler bizim gibi yalan soylemezler
onlar bizim gibi genis bir alanda her turlu yalan dolanin oldugu bir mekan da degil.. Hakki ve gercegi gordukleri icin soyledikleri de dogrudur..Allahu alem..
Selamet ile Hayra kalin...

selbi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölen ablamı görmek

A.S hayırlı günler. rüyamda ölen ablamı gördüm.Azı dişini çektirmiş yeri biraz iyileşmiş bana gösteriyor.dişimin yeri çok agrıyor diyor.gögüsünü çıkarıyor çay kaşıgı elime verip,sag ve çekilen dişin yerine koy diyor.bende söylediklerini yapıyorum.sütün birazınıda gözlerim agrıyor gözüme damlat diyor.dişine sütü koyuyorum,koydugum yer kanıyor fakat kan görülmüyor,üstü sütle kaplı.sonra ayaga kalkıp yanıma çok yaklaşıp,yüzümü seviyor,yüzümün güzel oldugunu söylüyor.çoçuklarımın yanına gitmemi istiyor.şimdiden allah razı olsun, hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun aleykum Allah aff ve magfiret etsin mekani cennet olur ins.
Buradan sizin ablanızı ne kadar sevdiğiniz, değer verdiğiniz anlaşılmaktadır.
rah. ablaniz ile cok yakin veya uzak idiniz sanirim bu ruya ya sevgi hasret yada vicdan sonucu gorulmus bir uyari ruyasidir!!Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!Yoksa onu Dualarinizda unutunuz mu?
Merhumelere dua edin...unutmayin onlari..olurmu ?
Rüyada ölmüş birini görmek ölüden haber gelmektir..ölmüş kisinin yakinlik derecesine gore bir yakinizdan haber alacaginiza delaletir..
bir insanin kiymettini anlamak icin onu kaybetmeyi beklemiyelim..
Hayirli gunler..

hasibe

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ölmüş birisini görmek

selamunaleyküm... annemın teyzesi vefat etti 3 ay oldu bu gece rüyamda onu göruyorum bana sucugu ateşte ısıtarak ezmemı istıyordu.yorumunuz için şimdiden teşekkürler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayirdir insallah..
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin..
Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!
Merhumeye dua edin...unutmayin onu..olurmu ?
Rüyada ölmüş birini görmek ölüden haber gelmektir..ölmüş kisinin yakinlik derecesine gore bir yakinizdan haber alacaginiza..

"sucugu ateşte ısıtarak ezmemı istıyordu"
etrafinizdaki Negatif Enerjili insanlardan olumsuz bir sekilde etkilendiginiz..
gereksiz korku kaygı ve Endişeler altinda kendi kendinizi ezmeyin.. Allah-in izni ile her sey yolunda gelisecektir..
seklinde Size bir uyari mahiyettinde bir ruyadir.. birazda bu gunlerde stress ve korku ve gelecek,ölümu de kafaya takdiginiza yorumlanir..

Kendinizi ve sevdiklerinizi mutsuz etmeyin..Hayatti akisina birakin Su yolunu bulacak..
her zorluktan sonra bir kolaylık, her sıkıntıdan sonra bir ferahlık olacağını bilin ve inanin..;
Yeter ki bizler Allah'ın kuluna kâfi geldiğini ve her şeye gücü yettiğini bilelim..ve kalpten inanalim..

hayirli gunler..

mine5876

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya ölmüş birisine sarılmak

Selamün Aleyküm rüyamda ölmüş bir akrabamızı rüyamda gördüm sarıldık ve bana yatagını alda buraya ser dedi rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada birisinin boynuna sarılmak, uzun ömre işaret eder. Ancak sarıldığınız kişi ölüyse, rüyayı gören o kişinin sağlık sorunları yaşadığına işarettir.
Allah c.c. cümlemize hayırlı bir yaşam gibi,hayırlı bir ölüm versin...amin.
SübhanAllahi vebihamdihi SübhanAllahil Aziym Estagfirullah...

duaa..

Melis35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum oncelikle, anneannem 13 kasimda vefat etti alzheimer hastasiydi cok iyi ve merhametli bir kadindi, mekani cennet olsun. Dedem annenannem vefat ettikten sonra hemen hemen her gun ruyasinda goruyor ve surekli ruhunun geldigini onun ayaklarini salladigini soyluyor bize, biz de endiselenmeye basladik. Ne manaya gelir ogrenmek istedim. Yuzunu gordugunu soyluyor surekli. Simdiden cevap icin Allah razi olsun Hayirli gunler.

Üst Alt