• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölüm haberi almak

uzuunefe18

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Düğünde oynarken ölüm haberi Almak...

Selamün Aleyküm Herkese..
Yakın zamanda dedem vefat etti. kpss sınavına girdim sonuç için dua ediyorum.. Evlenmek için Hayırlısıyla bir kız ve ailesinden cevap bekliyorum. Bunlar şuan aklıma gelen ve genel olarak kafa yorduğum şeyler...

Rüyam ise; Böyle bir düğündeyiz. Gelin, damat, düğüne gelenler halay için dönerken birden gelinin telefonu çalıyor (konuştuklarını ve telefonun çalışını duymadım)...
Sonra gelin ağlamaya başlıyor, kimse birşey demedi ancak birisinin öldüğünü anlıyorum..Ve herkesle birlikte bende ağlamaya başlıyorum...

Şimdiden yorumlayacak arkadaşlara Teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcınız olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, ALLAH cc. dednize rahmet eylesin mekani cennet Olsun inşaAllah..Rüyaniz hayr Olsun.
Düğünde oynarken ölüm haberi Almak;
SIKINTI sonrası beklediğiniz önemli bir işin gerçek olacağına veya sevindirici bir haber alacağınıza ,HAYIRLARA yorumlanır Allahu ...

Beşer olarak şu imtihan dünyasında önümüzde var olan engelleri aşabilmek için Allah’ın rahmet ve inayetine çok muhtacız.
HAKKINIZDA HERŞEYİN HAYIRLISINI dileyin....Unutmayin!!hayatta herşey nasip kısmet meselesi yoktur bundan Ötesi... selametle..

Kelimeleringucu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum, kardeşim. Rüyamda ayı gördüm. Ayın yüzü çok garipti, olduğundan fazla büyümüşdü. Bunun üzerine teyzem kızı sen ölüceksin bu yakınlarda dedi. Annem ağladığı için sonra Konuşuruz deyip ara verdik, Annem kalkınca yine aynı şeyi söyledi. Hatta bu yakınlarda deprem ya da başka bir şey olucak belki de o zaman ölüceksin dedi. Bu ölüm haberi aldığım 2ci rüyam oldu. Bir kaç hafta önce de boyumun çook uzadığını, normadan fazla uzadığını gördüm. Sizce bir haber olabilirmi bunlar???

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamun Aleykum, kardeşim. Rüyamda ayı gördüm. Ayın yüzü çok garipti, olduğundan fazla büyümüşdü. Bunun üzerine teyzem kızı sen ölüceksin bu yakınlarda dedi. Annem ağladığı için sonra Konuşuruz deyip ara verdik, Annem kalkınca yine aynı şeyi söyledi. Hatta bu yakınlarda deprem ya da başka bir şey olucak belki de o zaman ölüceksin dedi. Bu ölüm haberi aldığım 2ci rüyam oldu. Bir kaç hafta önce de boyumun çook uzadığını, normadan fazla uzadığını gördüm. Sizce bir haber olabilirmi bunlar???
Aleyküm selam. Hz.İmam Nablusiye göre rüyada ayı görmek belaya, kötü kimseye işarettir.
Size sen ölüceksin denmesi uğursuzluk ve şanssızlığa işarettir.
İmam Nablusiye göre rüyada ağlamak ağlamaya işarettir.

Hayır herhangi bir haber arzetmemektedir. Arzetse bile, uğursuzluğun ve şanssızlığın habercisi olabilir ancak. Selametle

Üst Alt