• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölüm haberi almak

D

Dilek

Kayıtsız
Misafir
Rabbim'in sonsuz Rahmet ve Bereketi üzerinize olsun.
Ben dün gece bir rüya gördüm. Rabbim hayra çıkarsın inşallah. Rüyamda şuan evli olan çok yakın bir arkadaşımın sözde düğününe katılıyoruz. Düğün öncesi hazırlıkları felan yapılıyor. Ortanca kardeşimle ordayız. Bu arada bize haber geliyor. bir trafik kazası olmuş. ortanca kardeşimle hastaneye gidiyoruz. hademe gibi bir görevliden küçük erkek kardeşimizin trafik kazasında öldüğünü öğreniyoruz. çok inanmıyoruz. düğüne katılmamız lazım diyoruz ve geri gidiyoruz. sözde arkadaşımızn düğünü oluyor ama ne gelin ne damat var. düğün bitince benle ortanca kardeşim tekrar hastaneye gidiyoruz. kardeşimi soruyoruz. görevli size söyledim ya o genç kaza da öldü diyor. ben olamaz deyip hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum . bu arada ortanca kardeşim yanımdan kayboluyor. Sözde ölen kardeşimin beyaz bir gömlek içinde sureti görünüyor. o da ağlıyor. ben o ağlamamla uyandım. Rabbim hayra çıkarır inşallah. Biz üçümüzde bekarız. en küçük kardeşim 26 yaşında. Sizden ricam beni bu rüya ile ilgili aydınlatmanız. sabahtan beri rüyanın etkisindeyim. Şimdiden teşekkür ederim.

Dilek Kara 31yaş Bekar Sağlıkçı bayan

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rabbim'in sonsuz Rahmet Bereketi ,huzuru ve nasip ve kismeti Sizin üzerinize de olsun,,guzel Arzu kardesim
rüyanizi Rabbim hayra çıkarsın inşallah

Rüyada ölüm haberi görmek:bu rüya size, hedeflerinizin peşinde koşarken ani bir son ile karşılaşacağınızı simgelerken..
hedeflerinize ulaşmak için başka bir yol bulmanız gerektiğini işaret eder...nasip ve kismettinizi, bereketinizi farkli mekanlarda arayin..seklinde Yorumlanir..

Rüyada ölüm haberi :almak, rüyayı gören kişi gerçek yaşamında bir haber bekliyorsa onun istediği yönde olmayacağını da ifade edebilir.
Ancak bu haberin beklediği yönde olmaması çok üzülecek bir durum olmayacak bu haber o kişi için yeni başlangıca yol açacaktır...
Öte yandan gördüğünüz her rüyanın mutlaka bir mesaj vermesini beklemeyiniz.
belki de son gunlerde etkilendiginiz bir olaydan da bilincalti olarak bu ruyayi gormus olabilirsiniz..
bir de en kucuk kardesinize her zaman iyiligi ve dogru olani yapmaya tesvik edip öğut verin...

insanların artık birbirini anlamaya zamanları yok.
Dükkanlardan her istediklerini satın alıyorlar.
Ama dostluk ,kardeslik satılan dükkan olmadığı için
dostluk ve kardeslik muhabbeti Yok artik..
Hayirli gunler ve HAYIRLI cumalar...

[kadesign]

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda ölüm haberi aldığımı görmek

s.a. rüyamda okulumdaydım ve akşam karanlıgına yakın bir karanlık vardı. etrafta baya insanlar vardı ve ben bir kaç tane akrabamın ölüm haberini almıştım. en son olarak da bir akrabamın ölüm haberini aldım ve kendi kendime "ne oluyor" diye dusunuyordum. hersey böyle ust uste mi gelir diye dusunmeye basladım ve gerçekten çok fazla üzülmüştüm. rüyamın bu kadarını hatırlıyorum. rüyamı yorumlarsanız sevinirim... Allah razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah
Allahu Alem bu gunlerde akşam karanlıgı huznu,SIKINTISI var yureginizde olaylara daha umutlu ve pozitif yaklasmaniz gerektigine isarettir..
Rüyada ölüm haberi görmek, bu rüya size, hedeflerinizin peşinde koşarken ani bir son ile karşılaşacağınızı simgelerken, birisinin ölüm haberini almak, almak, birinin öldüğünü duymak gittiğiniz yol ile hedeflerinize ulaşamayacağınızı, hedeflerinize ulaşmak için başka bir yol bulmanız gerektiğini işaret eder.

Halit b. Zeyd (Ebu Eyyüb el-Ensarî) hazretlerinden rivayet edildiğine göre bir adâm Hz. Peygamber'e gelerek: "-Yâ Rasûlallah; beni Cennete sokacak bir ibadet söyler misiniz?" dedi... Rasûlüllah şu cevabı verdi:

"Allah'a ibadet eder ve O'na hiç bir şeyi ortak koşmazsın, namaz kılar, zekât verir ve sıla-i rahm edersin" (Buharî, Zekât, 1)

xcmert26

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Ölüm Haberi almak

Selamun Aleykum, Ölüm Haberi almak ile ilgili bir rüya gördüm.

Abi Aslında Yazmak istemiyordum. Neden Çünkü Hiç Sevmediğim bir insanın ölüm haberini aldım. Yani gerçekde de alabileceğim biri, Kötü yolda olduğu için ama şöyle gogleye baktım rüyada ölüm haberi almak, gören kişinin işlerinin pek yolunda gitmeyeceği gibi anlatılıyor. ama ben size bir anlatayımda öyle doğruca öğreniyim dedim.

Abi şimdi ben bir evde oturuyorum, 2 tane koltuk birinde ben, birinde birisi var kadın ama yüzünü filan bilemedim. hala soruyorum kendime ve televizyonda haber izliyoruz ve birden o kişinin ismini söyledi haberi sunan kişi. öldü dedi aaa bu benım arkadaşım dedim, yanımdaki kişi de bana yaaa arkadaşınmı dedi. hatırlamıyorum ama burası netti baya ve merak ettim abi tam olara böyle işte.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam..Yaz be abisi..ama ben abi değilim ki Adem ve Abdullahım..
rüyanizi Rabbim hayra çıkarsın inşallah

Rüyada ölüm haberi görmek,almak :
bu rüya size hedeflerinizin peşinde koşarken ani bir son ile karşılaşacağınızı simgelerken..
hedeflerinize ulaşmak için başka bir yol bulmanız gerektiğini işaret eder...nasip ve kismettinizi bereketinizi farkli mekanlarda ,farkli ortam ve kapilarda arayin..seklinde Yorumlanir..

"Nasip" deyip kabullenmek,"Kısmet" deyip avunabilmek,Sonra da.. İçimize bir ferahlık ver Ya Rab.. Yağmurdan sonra toprağa verdiğin gibi..
Insan hayat yolunda farklı ,farklı kapılar çalar;O kapı açılmazsa bir başka kapı açılır...

Rüyada ölüm haberi almak :rüyayı gören kişi gerçek yaşamında bir haber bekliyorsa onun istediği yönde olmayacağını da ifade edebilir.
Ancak bu haberin beklediği yönde olmaması çok üzülecek bir durum olmayacak bu haber o kişi için yeni başlangıca yol açacaktır...
Öte yandan gördüğünüz her rüyanın mutlaka bir mesaj vermesini beklemeyiniz...
belki de Hiç Sevmediğiniz bu insani hayattinizda olmamasini istemeniz de olabilir..sırıtık.:,
Hayırlı cumalar..

xcmert26

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Çok Teşekkür ederim sizlere. Allah Razı Olsun hepinizden, öncelikle de senden Tabi Öyle Olabilir. ama Öyle Oldu zaman Anlıyom ben. İçimde kin duygusu Yada ona Karşı Bir Öfke Barındırmıyorum ve de dedikleriniz açıkladıklarınız alakalı gibi biraz. çok kapı çaldım ama başkası açıldı. dediniz gibi hepsi birbirinden güzel.

safinaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Gönül Sızım. Bu anlatacağim şey gördüğüm tuhaf bir rüyanın bir kısmı sadece. Genel olarak internetten gördüğüm şeylerin anlamına baktığımda olumlu bir anlamı var ama, bu gördüğüm kısmı neye yorumlayacağımı bilemedim.

Kısaca anlatayım, rüyamda üvey annemin bir trafik kazası sebebiyle öldüğü haberini alıyorum. Haberi aldığım kişi eşim ve kendisi bu habere çok üzülüyor. Bense hiç şaşırmamış gibi davranmaktayım, böyle bir haber aldığım halde normal günlük işlerime devam ediyorum, hatta üvey annemin ilk kocasından olan kızının nerde olduğunu soruyorum, aman diyorum şimdi evdeki herşeyi, altınları falan alıp gitmesin gibi şeyler söyluyorum. Rüyamda başka şeyler de oluyor ama anlam veremediğim kısım burasi. Eğer isterseniz rüyamı daha detaylı anlatabilirim. Yorumlamanıza yardımı olacaksa, üvey annemle benim aram hiç bir zaman iyi olmadı, bana hep kötü davranırdi hatta ben evlenecegim zaman, evlenmeme engel olabilmek için yada, en azından eşimin ailesinin beni istememesini sağlamak için eşimin ailesine hakkımda bir sürü yalan yanlış şeyler anlatmıştı. Bu nedenle eşim de kendisini hiç sevmez. Şu anda üvey annemle babam boşanma sürecindeler henüz bir sonuç alınmadı mahkeme devam ediyor ve üvey annemde bizden uzakta başka bir şehirde yaşamakta. Kızına gelince kendisi de uzun zaman önce iş sebebiyle evden ayrıldı şimdi evli ve başka bir şehirde ve babamın evine hic geri gelmedi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Gönül Dostum safinaz Rüyaniz Hayr olsun Allah size sabır ve afiyet versin ,stressin ve şeytanın tuzağından ve oyunlarindan korusun..
Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz...her Rüya O An içinde bulunduğu Ruh halinde görülür..

Rüyada ölüm haberi almak;
ölüm haberi aldiğınız insanin,yer ve medeni hali değişikliğine ,
gittiğiniz yol ile hedeflerinize ulaşamayacağınızı, hedeflerinize ulaşmak için başka bir yol bulmanız gerektiğini işaret eder.
Insan hayat yolunda farklı ,farklı kapılar çalar;O kapı açılmazsa bir başka kapı açılır...

Hayat günlük takvim yaprağı..hazan gelir dökülür..
Gelirken ne getirilir ki..Giderken ne götürülür...
Sonu belli başından..Hak yazmış roman-ı...
Hoşnut olsam da olmasam da Benim baş rol kahramanı...
Bu gün takvimimden ,Belki son yapraktır düşen Söylemek nasib olmazsa,
Hakkınızı helal edin !Ben Hakkımı helal etsem de Allah(c.c) şüphesiz adaletlidir..

safinaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Anladım, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Kotu birşey olacak diye çok korkmuştum.

Abdulkadir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sevdiğin ölüm haberi

Herkeze selamlar. :) Ben bu ayın 25'inde gördüğüm rüyayı paylaşmak istedim.

Bir tanıdık yoldan yürüyorum etrafında tanıdıklarım da vardı birden bir ses SENİN SEVDİĞİN ÖLDÜ DİYORDU. Ben bu yalan diye ağlamaya başladım öyle ağlıyordum ki allaha yalvarıyordum 'Yarabbi geri ver sevdimi ben onsuz bu dünyada yaşayamam' göklerden ses geldi O GERİ GELMEZ ağlaya ağlaya yürüyorken uyandım. ETRAFA BAKINIYORUM ÖLÜMÜ DİYE sonra onun bulunduğu yere gittim yaşıyordu. Bu rüyayı açıklar mısınız teşekkür ederim. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayırlı Ramazanlar!!! Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Sevdiğin ölüm haberini almak;
ölüm haberi aldiğınız insanin,yer ve medeni hali değişikliğine ,göreyorumlanir..
sevdiğini kaybetme korkusu yaşadığınıza yorumlanir..

O sevdiğiniz, hayatınızın anlamı, en yakın olduğunuz, yanında siz olduğunuz tek insanı kaybetme korkusuyla her gün yüzyüzesinizdir.
iliklerinize kadar hissedersiniz bu korkuyu. onsuz bir dünyayı hayal bile edemezsiniz. yürüdüğünüz yollarda yürürken, oturduğunuz köşelerde otururken,
O olmazsa buralara nasıl gelirim, nasıl yürürüm bu yollarda ,bu Çayı yanlız nasıl içebilirim düşünceleri hakimdir.

insan,O en sevdiğini kaybettiğinde uzun süre öldüğüne inanamıyor. bir yerden çıkıp gelecekmiş duygusu var hep. sonra yavaş yavaş umut kesiliyor.
herkes size birşeyler söyler. sabırlı ol derler!! Allah böyle istedi derler. biz de özleceğiz herkes yaşayacak derler ama hiçbirisi ilaç olmaz.
sanki bütün insanlık yaşıyor kimse ölmemiş sadece o ve Siz ölmüş gibi kendinizi hissedersiniz.

uzun bir süre beraber yürüdüğünüz yollardan yürüyemezsiniz. her yer size onu hatırlatır. çevrenizdeki insanlar neden gelmiyosun neden gitmiyorsun derler.
anlatamazsınız. çok azı anlayabilir. bana yollar onu hatırlatıyor dersiniz. cevap kısa ve nettir. mecbursun o yollarda yine yürümeye.

bu alışma hali bir ay iki ay değil bir kaç yılnızı alır. yine de beraber olduğnuz her yer yine onu hatırlıyor, ama eskisi gibi acı vermiyordur. belki birkaç damla gözyaşı ve ruhuna Fatiha...
ilk kaybettiğiniz günlerdeki isyanlar dinmiştir. acınızı yüreğinizin derinliklerine hapsedersiniz. ve hayat yolunuza Bıraktığınız yerden devam edersiniz...

kusura bakmayin Yüreğim dile geldi bir An susturamadim..
Sevdiklerinizi Allah'a emanet edin.Sevmediklerinizi Allah'a havale edin...Selametle..sevdiklerinize gönlünüz ile sarılın..Sevdiklerinizi İncitmeyin.
Hayırlı Huzurlu Sevenlerinizle Sevdiklerinizle Geçireceğiniz Güzel Bir gün Duasi ile...

duaa..

Huzurum

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ünlülerin ölüm haberini almak

Selamin Aleykum. Allah' tan hayirli bir güne baslamanizi dilerim. Simdiden yorumunuz icin tesekkurler. Klavye yuzunden Turkce karakterleri tam kullanamiyorum. Ben gece ruyamda yabanci bir bayan arkadasimin Show TV haberlerini sundugunu ve Reha Muhtar in ölüm haberini verdigini gördüm. Sonra onu beyaz kefeni icinde yanibasimda gordum. Cok iri cüsseliydi. Hastaliktan cok korkardi, kendine cok iyi bakardi, bu nasil oldu diye dusundum. Ki ne kendisini tanirim ne izlerim ne okurum. En son ben cocukken TV de gormusumdur. Sonra ortam degisti bu sefer Metin Akpinar in öldügünü ve basinda ünlü isimlerin agladigini gördüm. Bana cok uzgun ve pisman olduklarini, doktorlar yuzunden ona son gunlerinde cok agir perhiz uyguladiklarini, bu yuzden son gunlerinin cok kotu gectigini, ölecegini bilselerdi cani ne isterse yemesine musaade edeceklerini soylediler. Cok kotu hissettim kendimi. O da beyaz kefen icindeydi. Onun da yuzu acikti. Sirada Sener Sen var dediler. Gece 4 te ruyanin tesiriyle uyandim. Hemen gazetelere baktim. O kadar gercekciydi. Yorumunuz icin tesekkurler.
Allah' in selameti uzerinize olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayırlı Ramazanlar!!! Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada ünlülerin ölüm haberini almak;
Yaşayacağı hayal kırıklığına ,gerçek yaşamında bir haber bekliyorsa onun istediği yönde olmayacağını da ifade edebilir.
Ancak bu haberin beklediği yönde olmaması çok üzülecek bir durum olmayacak bu haber o kişi için yeni başlangıca yol açacaktır.inanin Her şerde bile bir hayır vardır...

Her İnsan Ölecek ve günah işliyebilicek ve yalan söyliyebilecek Yaştadır..
Kıssadan Hisse selametle
..

ElifDilay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum,
rüyamda ben okula bir geziye gitmisim, bir yerden annemin vefat edicegi haberi geliyor, ben isimi bitirip bir an evvel yanina gitmek istiyorum ama is bitmiyor bir yandan cok gitmek istiyorum diger tarafdanda isim bitmiyor ve annem daha ölmis diye zamanim var diyorum arkadaslarla yani sira sohbet ediyorum. Sonra yine bi vakit geliyor ki acele ediyorum.Ben yetisemeden birsey olur veda edemeden son kes sarilip öpemeden ölür diye.
Bu rüya nasil yorumlanir cünki ölüm haberinin tabirini yazmissiniz ama benim rüyamda öldügü kesin degil.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada annenizin ölüm haberini duymak :
Annenizi kaybetme korkusu yaşadığınıza, gerçek yaşamınızda annenize doyamadığını, ona son kez güle güle demek için fırsatın olamazsa diye kendinizi bazen daraldığınıza yorumlanir..

Unutmayin!!hayatta herşey nasip kısmet meselesi yoktur bundan Ötesi...

selen

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölüm haberi almak

İyi akşamlar
Rüyamda 3 adet ölüm haberi aldım. Üçü de üzücüydü ancak bir tanesi için çok ağladım (Rüyamda öldüğü için çok ağladığım insan gerçek hayatımda da severek hatırladığım değerli bir insandır) ölüm haberini aldığımda hem ağlıyor, resminin asılı olduğu yere doğru gidiyorum hem de diyorum ki "nasıl olur dün konuştuk telefonda. Ona elbisesini giydiğimi söyledim, tabi giy dedi güzelce konuştuk" öldüğünü öğrenip, ağlayarak resminin konulduğu yere doğru ilerken üzerimde onun elbisesi vardı ve boynunda da ona ait olan bir kolye. Devamlı elim kolyedeydi. Sonra kolye vs.satan bir tezgahın önünde duruyoruz. Kolyeyi oraya vermem gerekiyormuş. İstemeyerek üzülerek veriyorum. Kolyeyi alan tezgahtar kadında üzülüyor sanki vermeyim desem tamam diyecek gibi davranıyor. Kolyeyi verdiğimde diğer takıların altına doğru koyuyor kolyeyi. Sanki saklar gibi, sonra almaya gelsem alabileyim diye. Ben ağlayarak ağır ağır oradan uzaklaşırken o da üzgün arkamdan bakıyor. Bir de rüyamın bütün aşamalarında gerçek hayatta da sevdiğim bir dostum bana eşlik ediyor arkamdan, hiç konuşmadan. Yapacağınız yorum için şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi akşamlar rüyanizi Rabbim hayra çıkarsın inşallah
Rüyada ölüm haberi görmek,almak :
bu rüyanın çözümlemesi sizin rüyayı gördüğünüz andaki duygusal ve ruhsal durumunuza yakından bağlıdır.
değerini bilemedik" ifadesi,bazen de eğer maddi durumunuz iyiyse kötüye, kötü ise iyiye zenginlige işarettir.bazi yorumcular;bu rüya size hedeflerinizin peşinde koşarken ani bir son ile karşılaşacağınızı simgelerken..
hedeflerinize ulaşmak için başka bir yol bulmanız gerektiğini işaret eder...nasip ve kismettinizi bereketinizi farkli mekanlarda ,farkli ortam ve kapilarda arayin..seklinde Yorumlanir..

"Nasip" deyip kabullenmek,"Kısmet" deyip avunabilmek,Sonra da.. İçimize bir ferahlık ver Ya Rab.. Yağmurdan sonra toprağa verdiğin gibi..

Rüyada beklenmedik bir ölüm haberi almak :
rüyayı gören kişi gerçek yaşamında bir haber bekliyorsa onun istediği yönde olmayacağını da ifade edebilir. Ancak bu haberin beklediği yönde olmaması çok üzülecek bir durum olmayacak bu haber o kişi için yeni başlangıca yol açacaktır...
belki de Hiç Sevmediğiniz bu insani hayattinizda olmamasini istemeniz de olabilir..

Hayat günlük takvim yaprağı..hazan gelir dökülür..
Gelirken ne getirilir ki..Giderken ne götürülür...
Sonu belli başından..Hak yazmış roman-ı...
Hoşnut olsam da olmasam da Benim baş rol kahramanı...
Bu gün takvimimden ,Belki son yapraktır düşen Söylemek nasib olmazsa,
Hakkınızı helal edin !Ben Hakkımı helal etsem de Allah(c.c) şüphesiz adaletlidir..

"rüyamın bütün aşamalarında gerçek hayatta da sevdiğim bir dostum bana eşlik ediyor arkamdan;hiç konuşmadan"
Rüyanız Allah’ın izni bir dost vesilesi ile sıkıntılarınızın geçici olduğunu huzurlu ve mutlu bir hayatın sizi beklediğini, zorlukları kolaylıkla aşacağınızı müjdeliyor..selametle..

saze

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, rüya sınav için yapılan istihare gerçekte. Vefat etmiş olan teyzemin ölüm haberi geliyor, ölünün ölüm haberi gelmesi ne demektir? Allah razı olsun yorumlarsanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam,rüyanizi Rabbim hayra çıkarsın inşallah

Rüyada ölüm haberi görmek,gelmek,almak :
bu rüya size hedeflerinizin peşinde koşarken ani bir son ile karşılaşacağınızı simgelerken..
hedeflerinize ulaşmak için başka bir yol bulmanız gerektiğini işaret eder...

herşey nasip kısmet...

Rüyada ölüm haberi almak :
rüyayı gören kişi gerçek yaşamında bir haber bekliyorsa onun istediği yönde olmayacağını da ifade edebilir. Ancak bu haberin beklediği yönde olmaması çok üzülecek bir durum olmayacak bu haber o kişi için yeni başlangıca yol açacaktır...
HAKKINIZDA HAYIRLISI...

Üst Alt