• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölüm tarihini görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Gönül Sızım ablacım... Nasılsınız inşallah iyisinizdir.

Anneme rüyasında 2014 de öleceği söylenmiş, sadece sesi duymuş annem. Uyandığında hayırdır inşallah demiş, ama etkisinde kalmış.

Allah inşallah cümlemize herşeyin hayırlısını versin. Bu rüyanın anlamı nedir, yorumunuzu inşallah bekliyorum. Allah razı olsun sizden de bütün inananlardan da Gönül Sızım ablacım teşekkür ederim şimdiden.

Selametle kalın. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hamd olsun iyiyim Ya Sen nasilsin ?
Hayirdir insallah
Bu tip bilgi ve ruyalara itibar etmeyin. Ölüm zamanı Allah cc. dışında kimsenin bilgisinde değildir.
O bilgileri ogrenmemiz imkansızdır.
Bu Gördüğünüz rüyada verilen mesaj ölüm hakkında dikkatinizi çekip, ahireti aklınızdan çıkarmamanız, ibadetlerinizi
tam yapmanız konusunda da bir uyari,bir firsat ve lutuf tur...
ayrica eskiye dönük konuların açılacağını haber veriyor ama bu durum annenizin duacı olduğunuz şeylere kavuşmanızı sağlayacak.
Hayirli geceler...

mavi

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun Gönül Sızım abla, Allah iyilik versin. Ben de iyiyim çok şükür. Bilgisayar bozuktu o yüzden bayadır giremedim foruma.

Hayırlı geceler. Selametle...

serife1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ölüm tarihi görmek

Selam. Ben 30 yasinda bir ogretmenim. 2 yasinda bir oglum var evliyim. Geçen sene ruyamda amcamin magdur olan kizinin elinde bir kagit oldugunu ve kagitta herkesin ölum tarihinin yazildigini goruyorum. Kendiminkine bakiyorum 2014. Inanan bir insanim fakat insaniz ve aklimiza acaba gibi durumlar gelebiliyor.Tabi seytani oldugunu dusunuo bu fikrin o an icin kurtuluyorum bu durumdan. Fakat bu psikolojiyle dunde ruyamda kanser oluyordum ve tamam diyorum bu beni bu sene icinde oldurur. Demek ki ruya gercekmis diyorum. Simdiden cevabiniz icin Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah
Bu tip bilgi ve ruyalara itibar etmeyin. Ölüm zamanı Allah cc. dışında kimsenin bilgisinde değildir.

Rüyada kanser olduğunu görmek ;umutsuzluk, keder, kendine acıma, Tedirginlik ve endişe kaygı ve korku duygularına işaret eder.

Kendinize gelin kendinize !!kötü rüyalarin ve başkalarının yaptıkları ve söyledikleri sizi etkilemesine izin vermeyin!!
2 yaşındaki oğlunuzun sakin, sabirli, hayat dolu mutlu bir anneye ihtiyaci olduğunu UNUTMAYIN!!
yoksa sizin Ruh haliniz oğlunuzu etkiler Öfke ve sinir nöbetleri
yaşayabilir..ilk önce bir Anne olduğunuzu unutmayin!!
Sağlık, Mutluluk, Huzur dolu hayırlı günler dilerim..

serife1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. İnsanın psikolojisi, ister istemez çocuğuna yansıtmamaya çalışsakta yansıyor dediginiz gibi.Elimden geleni yapmaya çalışacam. Sevgiler,saygılar.

Sudesu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada anneannenin öleceği günün söylenmesi

Selamünaleyküm. Ben rüyamda, annem tarafından anneannemin öleceği günün söylenmesini gördüm. Rüyam şöyle idi; Biz annem ile konuşurken bir anda anneannemin öleceği günün 27 Haziran olduğunu söyledi. Ben çok şaşırdım ve o zamanlarda mayıs ayında olduğumuzu görüp, 1 ay kaldı diye hüngür hüngür ağlamaya başladım. Daha sonra anneannem geldi. Ona da bu konuyu sorduğumda beni başıyla onayladı. Ağlamaya devam ettim ve hüngür hüngür ağlayarak uyandım. Anneannem hayatımda çok değer verdiğim bir kişidir. Günlerdir içimde çok fazla bir sıkıntı var. Haliyle bu rüyayıda görünce moralim düştü. İnşAllah iyiye yorumlanır. Şimdide teşekkür ederim.
18,Sude,İstanbul

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz hayr olsun Ölüm zamanı Allah cc. dışında kimsenin bilgisinde değildir.
Rüyada anneannenin öleceği günün söylenmesi;
Anneannenizin gerçek yaşamınızda negatif enerji ile dolu bir ortamda bulunduğu, kimi bıkkınlık,hastalik, ve yorgunluklar yaşadığını, yaşamında bir değişiklik gereksinimi içinde olduğunu simgelemektedir.
Belkide anneniz,anneannenizin içinde bulunduğu ortamı sağlıklı ve doğru bulmuyor olabilir..
Ona ilgi, sevgi verin ziyaretine gidin...duasini alin selametle..

acilangul1

Sudesu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim :) Selametle..

J

Jeyda

Kayıtsız
Misafir
Merhaba ne oldu gorduyunuz ruyanın sonu her sey yolundami? Mutlaka cevaplarsanız cok sevinirim.

M

Mevsimsiz

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda bi asfalt kenarindayım uzak bi akrabamızın kızi bana biliyomusun öleceksin diyordu bende biliyorum bu hafta degil diger hafta diyordum Allah aşkına cvb Verin Şimdiden Allah Razı olsun

Banu0666

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm arkadaşlar.
Bugün rüyamda 27 martta öleceğimi gördüm. Konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi acaba ?

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamın Aleyküm arkadaşlar.
Bugün rüyamda 27 martta öleceğimi gördüm. Konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
Aleyküm selam.
Rüyanız nefsani yani bilinç altı rüyasıdır. Dolayısıyla tabiri yok, geçersiz bir rüyadır. Hayatınızda karşılaştığınız bazı şeyler karışmış, karışmış rüyanıza yansımış okadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt