Selamün aleyküm, rüyada yemyeşil orman ve vadinin üstünde uçuyordum gülüyorum, mutluyum. Yanımda arkadaşım var o da uçuyor bunun tabirini öğrenmek istedim mümkünse. Birde başka bir rüya daha var sormak istediğim, ben bir adamı görüyorum sürekli rüyamda kim bilmiyorum tanımıyorum ama rüyamda kuran öğreten de bu kişiydi. Meryem ananın yanına götüren de aynı kişi. Bu tanımadığım ama sürekli gördüğüm adam bana bir tepsi veriyor, tepside su, mor çiçek ve bir kapta toprak var. Toprağı görünce çok mutlu oluyorum özellikle bunu çok merak ettim, kasenin içinde toprak aradım bulamadım. Yorumlarsanız çok mutlu olurum. Rabbim hayırlar ile karşılaştırsın, Rabbime emanet olun.
Aleyküm selam. Şimdi rüyada ormanda uçmak yani orman üstünde uçmak.
Hz.Danyal Peygamber -a.s.- rüya tabir ederdi. Ona göre uçmak hayırlı birşeydir. bu yüzden bizde rüyada ormanda uçmanın veya uçmanın hayırlı birşey olduğunu, huzur olduğunu söyleyebiliriz.
Rüyada mutlu olmak gerçekten çok mutlu olmaya hasretlerin son bulacağına, müjdeye, çok huzurlu olmaya işarettir.
Diğer rüya.
Rüyada kuran öğreten kişi görmek, salihliğe işarettir. Yani rüyada gördüğünüz o kişi salih bir kimsedir.
Size tepsi vermesi, uğur ve şansa işarettir.
Su ve toprak, İslama göre insan bunlardan yaratıldı. Çiçek, biz Müslümanların sembolü gibidir. Bu 3 şeyi rüyada görmek hayırdır.
Şimdi toprağı görünce mutlu olmanız. Rüyada toprak görmek, insana, yaratılışına, nesline, köküne, soyuna herşeyine işarettir bir insanın.
Toprağı görünce mutlu olmanız, Allahın sizi yaratmış olduğunu düşününce, gelen bir anlık sevinç hissi olabilir.
Dolayısıyla toprak görünce mutlu olmanız şükür etmeye işaret olabilir.