• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada para görmek ne anlama gelir?

A

Ahmet Yaşar

Kayıtsız
Misafir
islami rüya tabirleri rüyada para görmek islami, rüyada kağıt para görmek, rüyada deste deste para görmek, rüyada para almak, rüyada bozuk para görmek, rüyada para görmek ne anlama gelir, rüyada para saymak, rüyada demir para görmek, rüyada altın görmek
Rüyada para görmek çeşitli sıkıntılar çektikten sonra sıkıntılardan kurtulmaya ve refaha kavuşmaya işaret olarak yorumlanır.. Parayı kaybetmediğiniz sürece hayatınızda birçok güzel değişiklikler olması beklenir.

Rüyada para çalmak tehlikede olduğunuzu anlatır. Hayatta hedeflere ulaşmak için tehlikeli ve caiz olmayan yollara başvurmak olarak yorumlanır. Rüyasında para bulmak gerçek yaşamınızda sevgi eksikliği yaşadığınızı ifade eder.

Rüyada para görmek bazı durumlarda kısa bir süre içinde elinize bir miktar para geçeceğine işaretle tabir olunur. (Para ile ilgili görülen rüyaları, rüyada görülen diğer unsurlar ve objelerle ya da rüyada gelişen diğer olaylarla birlikte değerlendirmek gerekir.)

Rüyada altın para görmek; hastalığa,sıkıntıya,

gümüş para görmek; sevince,mutluluğa yeni dostluklara,

Bozuk para konuşma, laf ve dedikoduya.

birinden para almak; can sıkıcı bir haber almaya,

para vermek; birinin canını sıkacak bir sözü ona söyleyeceğinize,

yerde para bulmak; çok önemli olmayan bir hastalık geçirileceğine,

para çalmak; istemeden bir kimse hakkındaki bazı sırları öğreneceğinize,

paranızı çaldırmak; herkezden saklamaya özen gösterdiğiniz bir işin açığa çıkacağına,

para basmak; gizli saklı bir teşebbüste bulunulacağına,

kendinizi para yırtarken görmek ise; önceden başlamış olduğunuz fakat artık pişmanlık duyduğunuz bir işten vazgeçmeye işarettir.

Bir kimsenin rüyasında çok parasının olduğunu ve onları saymakla bitiremediğini görmesi; o kimsenin yapmayı tasarladığı bir işi bitiremeyeceğine veya çalıştığı iş yerinde birtakım ihmallerinden dolayı zarara uğrayacağına yorumlanır.

kişinin rüyasında herhangi bir yolda giderken para bulduğunu görmesi; o kimsenin elinden bir miktar para çıkacağına işaret eder.

Rüyada çok paranız olduğunu görmek, mutluluğu yanlış yerde aradığınıza yorumlanır. sahip olduğunuz zenginliklerin farkında olmadığınıza işarettir.

Bazen de rüyada para görmek, rızka, sıkıntıdan sonra rahatlığa veya az iş karşılığında mükafatı çok amele işaret eder.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüyayla amel edilmez. Rüya ve ilhamla elde edilen bilgiler dinin bir emri gibi kabul edilmemelidir.

Görülen rüyaları esas alarak hayatını ona göre düzenlemeye kalkışmak yanlıştır. Çünkü rüyaların doğruluğunu ölçmek ve tesbit etmek mümkün değildir.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: s.a ... ben rüyamda maaş vaktimin geldiğini ve sıraya giriyordum sıram gelince ordaki görevli kişi bana maaşımı deste deste verdi 50lik deste 100 deste falan vardı maaşımı aldım ancak paraların ebatı çok küçüktü mesela örnek verecek olursam baş pamağımın tırnağı kadardı paralar. işte maaşı aldım giderken de fındık gördüm fındık aldım yedim fındıkları koyacak yer pek yoktu cebimde para olduğu için bir yandan fındıkları cebime koyuyorum bir yandan da paralar düşmesin diye kontrol ediyorum ...
iyi günler

Rüyada para görmek geniş ve ayrıntılı tabiri için Tıklayın

Yorum: Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi -in izni ile yorumlamaya calisacagim
Rüyada para görmek güven, öz değer, başarı ya da maddi değerleri ,firsatlari temsil eder. Genellikle insanın gerçek yaşamında içinde bulunduğu ruh hali
ile maddi konumu arasında bağları ile yorumlanir!.maddi konulara fazla kafanızı taktığınızı işaret eder.
ve Maddi konularda kafanizi fazla mesgul ederken ruhsal,manevi,fiziksel sagliginiza dikkat etmeseniz...gecici bir hastalik gecirebileceginiz seklinde yorumlanir..
Allahu alem!Rabbim en iyisini bilendir...

Rüyada maaş aldığını görmek Seviye, İş, Para ve Fırsat yakalama anlamlarını simgeler..

Ibn i Sirin e göre findik görmek mal ve nimettir. ..
ama siz yine de hic kimse ile ozellikle Cahillerle tartışmaya girmeyin...Borc, kredi gibi seylerden bu gunlerde uzak durun!!
altindan kalkamiyacaginiz yukun altina girmeyin!Dikkat edin altinda manevi yonden ezilmeyeseniz..
Allah cc.her şahsa, ancak gücü yettiği kadar sorumluluk yükler...

selamet ile Hayra kalin efendim..

HACER

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada para görmek

selamünaleyküm gönül sızım nasılsın ablacığım, ben dün gece rüyamda bir adam bir iş-yerindeyiz benim tel görüşme yaptı ve bana bir poşet uzattı bu senin dedi. bu ne dedim. aç bak ded, içi para dolu bir poşet bu senin güle güle kullan dedi ve oradan ayrıldım alıp. ne demek abla Allah razı olsun senden allaha emanet ol.acilangul1acilangul1acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam gönül Dostum Hamd olsun iyiyim..
Hayirdir insallah..
Rüyada poşet dolusu para görmek ;insanın günlük yaşamındaki kimselere açamadığı, anlatamadığı düşünceler,dert ,sorun ve kararsizliklari seklinde yorumlanir...
ne güzel. güle güle kullan..sırıtık.:,

Mevlam! Sen'den gelene gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime bu oyundaki biçtiğin rolüme yürekten kocaman bir eyvALLAH
deyip gülüp gecmeniz gerekliligine yorumlanir....islikcalan

Bütün psikologların üzerinde fikir birliğine vardıkları üç mutluluk formülü var: Şükretmek, iyilik yapmak ve yaptığın işi sevip daha çok konsantre olmak!
Şükretmek, hayattan duyduğun memnuniyeti ifade etmek, hatta bunu düzenli olarak söylemek, sadece insanın keyfini yerine getirmekle kalmıyor.
Kalifornia Üniversitesi’nin araştırmasına göre fiziksel sağlığı düzeltiyor, enerji seviyelerini yükseltiyor, acı ve yorgunluğu azaltıyor...kendi kendin ile barışık olmani sagliyor...

İyilik yapmak, sözgelimi düzenli olarak bir huzurevini ziyaret etmek,Anneye bir komşuya yardım etmek, babaanneye mektup yazmak, mutluluk derecesini ani ve dramatik biçimde artırıyor!

Ne para, ne aşk, ne güneş, ne gençlik. Yaptığınız işi sevip, o işe bütün konsantrasyonunuzu ve enerjinizi severek vermek de, mutluluğun formüllerinden biri.
Mutlu olmak için çalış, iyilik yap, şükret!
Hayirli aksamlar...

acilangul1

rozagül

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selam aleyküm hocam küçük kuzenlerim parayı pantolonun cebinden çimenlerin üzerine döküyorlardı bende toplayıp parayı sahibine veriyordum. açıklarsanız sevinirm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Bir kişi rüyasında bozuk para topladığını görür ise; gerçek yaşamında yakın çevresinde ve ya sosyal hayatında tartışmalar ya da kavgalara tanık olur.
başka birilerine verdiğini görür ise; gerçek yaşamında bazı sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanmıştır.

Rüyada görülen bozuk paranın tabiri gerçek yaşamda üzülmeye, bunalmaya, kedere yorumlanmıştır.

İnsanları sadece şahit olduklariniz ile yargılamaya kalkarsanız çok şey kaybedersiniz..İnsanları yargılar iken iyi niyetlerini de katmayi unutmayin..

Bir hakikat erinde kırılmak darılmak gücenmek alınmak üzülmek insanları yargılamak sevmemek diye bir şey olmaz.
Herşey herkes olduğu gibi olduğu yerde güzeldir. Ve hayat bir tekamül sürecidir.Daima bir açılım bir ilerleyiş bir genişleme sürecini içeren bir doğası ,fitratti vardır...selametle..

serin

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada bozuk para görmek

Selamım aleyküm, hayırlı günler inşallah gönül sızım abalacım nasılsınız? iyisinizdir inşallah. Bir rüyam vardı yorumlarsanız çok sevinirim, allah razı olsun hep yorumladınız geri çevirmediz, teşekkürler.
Rüyamda eşim küçük avuç içi kadar kadifeden cüzdan diktirmiş, fermuarlıydı beş tane açık pembe, açık mavi. Bende içini açıp baktım bozuk demir paralar vardı birde altın kolye ucu vardı, kolye ucunun şekli el şekliydi diğeri küçük bir altın kolye ucuydu daha sonra eşime ne olacak bunlar dedim, bir firma var çalıştığımız dedi oradaki bayanlara verceğim cüzdanları dedi. Bozuk paralarda içinde bende kızıyorum sen bana altın kolye ucu almadında başkalarına mı alıyorsun diyorum. Bizim evdeymişiz, evde de arkadaşım ve eşi de varmış bende arkadaşıma soruyorum olurmu ya bana almıyorda başkalarına altın kolye ucu alıyor diyorum. Bu kadar teşekkürler. ikidir bozuk parayla uğraşıyorum hayırdır..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler Rüyanız hayrolsun ve hayırlara vesile olsun inşallah
Rüyada bozuk para görmek ;
rüya yorumcuları tarafından her zaman için hayra yorumlanmaz. Bozuk para iftira ve dedikoduyu çağrıştırmaktadır.
etrafinizdaki kişiler ile yaşayacağı sorunlar ifade edilmektedir..

Dedikodu, tartışma Ya Da Gıybetteki Şeytanî Haz:
Bazı şeyler için zaman bulamayan pek çok insanın dedikodu, tartışma için mutlaka zamanı vardır. Çay-kahve saatleri, telefon görüşmeleri, yolda karşılaşıldığında ayaküstü sohbetler hep dedikodu nedeniyle uzun sürer.

Allah insanlara dedikoduyu yasaklar. Kur’an’da gıybet olarak geçen dedikodu, Allah Katında beğenilmeyen çirkin bir davranıştır...selametle.

efem2004

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada para görmek

Selamınaleyküm 2 kase içinde bozuk para buluyorum, sankı kasenın bırındekılerın tarıhı gecmiş. Sonra odada duran gıymedıgım pantolomun cebınde 1500 tl gıbı kagıt para buluyorum seviniyorum. 2 yıldır ticari yonden sıkıntılı bir dönem geçiriyorum. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı günler Rüyanız hayrolsun ve hayırlara vesile olsun inşallah,
Bu rüya sahibinin ekonomik yönden zor bir dönemden geçtiğini bu sebeple endişeli olduğunu ve genel olarak kaygılı bir ruh hali içerisinde olduğuna dair çıkarımlarda bulunabiliriz. Her zaman için görülen rüyaların kişilerin ruh sağlığını ve yaşadıklarını yakından ilgilendirdiğini unutmamak gerekmektedir.
Bu sayede rüyalar iyice analiz edildiği takdirde kişilerin kişilikleri istekleri ve bilinçaltları çok kolay bir şekilde
yansıyabilmektedir..
Genellikle insanın gerçek yaşamında içinde bulunduğu ruh hali ile maddi konumu arasında bağları ifade eder

Rüyada bozuk para görmek ;
rüya yorumcuları tarafından her zaman için hayra yorumlanmaz. Bozuk para iftira ve dedikoduyu çağrıştırmaktadır.
etrafinizdaki kişiler ile yaşayacağı sorunlar ifade edilmektedir.

Rüyada Bir kap,kase içerisinde görülen bozuk paralar;
olumlu beklentiler içinde olduğunuzu ve elinize bir miktar toplu para geçmesi işareti, hayra yorumlanmaktadır. Kişilerin haddini ,hesabını
bilirse şükretmek ve tasarruf etmeyi bilirse ekonomik yönden sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanabilir.

Rüyada para bulduğunu görmek;
gerçek yaşamınızda Maddi,manevi eksikliği yaşadığınızı ifade eder.gerçek yaşamında da para elde edeceğine, güzel bir yaşama adım atacağı şeklinde yorumlamıştır.

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek;
tarihi geçmiş faturaları olduğuna ve bunlar için endişe duyduğunuza işarettir.

Rüyada para görmek psikolojik yorumu;
Rüyada para görmek, maddi rahatlığınızın yerinde olduğunu ve paraya ulaşmak için emek harcamanızın yeterli olduğunu göstermektedir.
Rüyada görülen para kendine değer verme, başarılı olma, içsel değerler ve güveni simgelemektedir

Oruç tutan Bektaşinin biri pek fena susamış. Vakit geçirmek için kırda giderken bakmış gürül gürül akan bir çeşme...
Adeta kendinden geçmisş bir halde ağzını dayayıp lıkır lıkır içmeye baslamış
-Aman erenler ne yaptın? Oruç gitti, diye seslenmiş.

Bektaşi, ağzınıniki yanından süzülen sular bağrına doğru inerken cevap vermiş:
-Oruç gitti, ama bu fakir giderse bir daha geri gelmez...sırıtık.:,dayi;.:
Kıssadan Hisse ..

2 yıldır ticari yönden sıkıntılı bir dönem geçiriyor olabilirsiniz ama bu Ruh haliniz Size yardımcı olmuyor bilakis psikolojisini bozmakla kalmıyor, aynı zamanda bedensel,fiziksel sağlığınızı da bozabilir... Önce Sağlık !! Önce Sağlık !!
sağlığınıza ve Ruh halinize dikkat etmezseniz strese bağlı ciddi bir hastalığa yakalanabilirsiniz ..
bu da bir şekilde,geçer ya Hu biraz tevekkül ...Allah yar ve yardımcınız olsun Ayağını yorganına göre uzat.Selametle...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada para görmek

Rüyada para almak, rüyada para görmek, rüyada para vermek tabiri.
Selamün aleyküm, sabah bir rüya gördüm aslında pek çok şey gördüm ama malesef hatırlayamıyorum. Bunu da burdan danışmak istedim bundan 5 yıl öncesine kadar uykumda çok hafifti gördüğüm rüyalarıda hatırlardım. Ama 5 yıldır bu hale geldim eskisi gibi olması için yapabileceğim birşey var mı?

Gelelim rüyama annem 2 tane 50 tl'lik halinde 100tl para veriyor pazardan bir şeyler alsan iyi olur dedi. Bende tamam dedim pazara gittim paraları cebimden çıkardım baktım ne alsam ki diye düşünürken uyandım. Rabbim hayırlara getirsin tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam şu beynin işleyişine akıl sır erdiremiyorum..Rüya görmek hayattaki en gizemli tecrübelerden biridir..
rüyalarını hatırlamayan insanlar ,zihinsel, ruhsal yorgun olmanıza bağlıdır.

Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada kağıt para görmek;
Genellikle yaşamın maddi yönü hakkında mesaj verir.kimi küçük sıkıntılar çektikten sonra rahata ereceğinizi işaret eder...

"2 tane 50 tl'lik "
bazen de verilmiş sadakanız varmış ,sadaka verilmemiş ise o zaman hemen ihtiyaç sahiblerine sadaka yada yiyecek alarak verin!!
kiminden para, kiminden dua alınabilir........Canı gönülden yapılan duaların önemi büyüktür. selametle..

kalpsızısı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada para aramak

Merhabalar..
Rüyamda çarşıda alışveriş yapmışım eve dönmek istiyorum arkadaşım geliyor ve bana seni arabayla eve bırakayım diyor, ona yok diyorum benim biletim var ben eve giderim. Çantama bakıyorum ne param var ne de biletim. Sonra aklıma eski oturduğumuz ev geliyor oraya gideyim eski komşulardan iki lira isterim diyorum. O binaya gittim, bina eski harabe yıkık dökük bir yer olmuş. Üst komşuya çıkıyorum iki lira istiyorum o komşum o kadar fakir ki bana çıkarıp iki lira veremiyor. Bir alt komşu da aynı şekilde çok fakir o da bana çıkartıp para veremiyor. Ben parasız kaldığımı eve gidemediğimi düşünürken annemi görüyorum meğer o gün oradaki komşulara oturmaya gelmiş, beni görüyor annemin yanında parası da var benim biletimi getiriyor.
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr Olsun
Rüyada para aramak;
Duygusal yoğunluğa, çaresiz, savunmasız ve yalnız olduğunu hissetmeye delalet eder..
rüyanız hayatınızda kimi sıkıntılar yaşadığınızı, bu sıkıntılardan kurtulmak için çaba sarfettiğinizi fakat manevi olarak kimi tatminsizlikler, eksiklik taşıdığınızı anlatmaktadır.

"beni görüyor annemin yanında parası da var benim biletimi getiriyor"
Annenizin hayır duasını alın...

‘Rabbin sana ne darıldı, ne de seni bıraktı’
(Duha-3)
Kim kırılırsa kırılsın, kim darılırsa darılsın, kim terk ederse etsin.Rabbim terk etmiyor,
kırılmıyor ya, ne gam! Bu ne büyük ferahlık değil mi?

Başınızda ağır bir dert,bir imtihan,bir sevda var.
Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor.Sanki bu sorun hayatınızın sonunu hazırlıyor gibi.

İşte o an ayet yetişiyor imdada:demek ki, zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var!
Zorluğun yanında bir kolaylık muhakkak var! ‘
(İnşirah-5/6)

Ayet; kolaylığın zorluk içinde saklı olduğunu,çözümün sorunda gizli olduğunu da fısıldıyor.
Bu manayı duymuş olan Niyazi Mısri(k.s) şöyle demiş:
Derman aradım derdime, derdim bana derman imiş’

Niyetleri temizlemedikçe, niyete ruh, ruha ihlâs katmadıkça konuşmalar tenden öteye geçemiyor…selametle..

zülfiye

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada para görmek

Selamlar ablam ben bu gece rüyamda değişik şeyler gördüm. Rüyamda paraya ihtiyacım oluyormuş. Kuzenimin evine gidiyorum. Ev dediğim boş bir arazi orda bir masası var. Masanın yaninda yere açılmış ufak bir çukur un içine paraları istiflemis. Bende parayı almayı planliyorum. Sonra kardesimle kuzenim geliyor ellerinde bir kitapla. Kuzenim kitap yabancı dil diyor fakat elime aldığında yari türkçe, yari yabancı. Parayı almak için onları uzaklaştırmak istiyorum fakat gitmiyorlar. Kardesim bu sene sınava girecek diyor ki soruları aticam hep. Tanıdık biri yoldan geçiyor ve at sen belki yaparsin diye dalga geçiyor. Ben hep parayı takip ediyorum fakat onları uzaklaştıran adı gün için bir türlü alamayip sinirleniyorum. Orda uyandım ablam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr Olsun
Rüyamda paraya ihtiyacım oluyormuş;
Duygusal yoğunluğa, çaresiz, savunmasız ve yalnız olduğunu hissetmeye delalet eder..
rüyanız hayatınızda kimi sıkıntılar yaşadığınızı, bu sıkıntılardan kurtulmak için çaba sarfettiğinizi fakat manevi olarak kimi tatminsizlikler, eksiklik taşıdığınızı anlatmaktadır..
Mutluluğu ,ihtiyacın olan şeyi yanlış yerde ve yanlış şeyde arıyorsun...

Sinirlerinize Hakim olun yoksa ailede bazı tartışma, kavga yaşayabilirsiniz...Bugün sinirlerinize hakim olun.
Kendinizi kontrol altına almaya çalışın. Yoksa sevdiklerinizin kalbini kırabilir, kırılabilirsin... kırılmakta kırmak kadar zarar veriyor insana.....

Ü

Ümit 23

Kayıtsız
Misafir
Rüyada para görmek

Selamın aleyküm. Rüyamda annemle birlikte hiç samimi olmadığım bi akrabanın yanına gidiyoruz bu kişi bayan. Güya babamın nasıl öldüğünü veya şu an ne yaptığını mı ne araştırıcaz. Kadın bize ölü bir kişinin cebi mi ne lazım diyor, üç harfliler aracılığı ile öğrencekmişiz. Sonra biz de ölü kişiyi buluyoruz yüzünü hatırlamıyorum, fakat tanıdık değil. Sonra kadınla annem bi çuvalla hocaya gidiyorlar sonra geri geliyorlar ama hiçbirşey söylemiyorlar yada söylediler ben hatırlamıyorum. Büyük bir dolap ile geri döndüler. Kadının evindeyiz bir dolap var çekmeceler var çekmecelerde mavi 100 liralar var ama bu paralar eskiymiş eski para, türk lirası. Her sırada 100 bin lira altındaki bozukluk çekmecesinde bozuk paralar var. Böyle böyle sanırım 7 sıra falan var. Başında da bir çocuk paralar ile oynuyor çekmeceyi kapayıp açıyor. Ev iki katlı her halde yukardan aşağı iniyorum, yerde aynı paralardan fakat üstünede yanık delikler var sigarayla yakılmış gibi, yeni yakılmış sanki köşesi de yırtık. Anneme diyorum bu ne, diyor 3 harflilerle temas için kullandık bu paraları. Sonra parayı elime alıyorum bu durumdan rahatsız olduğum için ben bunu yırtayım diyorum önce katlıyorum sonra yırtıyorum. Bu sırada da annem bana bağırıyor oğlum yapma kötü olur yapma diye. Parayı tam yırtarken sanki rüya değilde gerçek bir şekilde başım dönüyor ve bayılıyorum. Annem de ben sana demiştim diyor. Uyandım ondan sonra. Çok etkilendim rüyamdan lütfen cevaplarmısınız.
25 Yaşındayım.
Bekarım.
Erkek
Şu an bi işim yok hayalimi gerçekleştirmek için sürekli ders çalışıyorum .
4 ay önce babamı kaybettik.(Kalp krizi)

I

islammnur

Kayıtsız
Misafir
Kabuslarla dolu rüyalar da görebiliyoruz. Geçenlerde bir rüya gördüm. Paralar vardı. Ama rüyamı tam hatırlamıyorum. Böyle hayal meyal bir şekilde hatırlıyorum. Bende rüyada para görmenin tabirini araştırdım. Yukarıda sizlerde anlatmışsınız teşekkür ederim. Detaylı bir anlatım olmuş.

Üst Alt