• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada para görmek

R

rumuzözge

Kayıtsız
Misafir
selamun aleykum

Ben rüyamda eşimin cebinde bir miktar paralar gördüm. bu paralar sana nereden geldi? diye sordum, oda beni aldattığnı söyledi, hemde 23 kere dedi. Bir seferinde başkasının arabasına bindim,babam size geliyoruz diye telefon açtı. bende arabanın ön tarafından arkaya geçtim dedi. bu paraların birazını da arkadaşım sevimle harcadık dedi. ben yarın hemen boşanıyoruz dedim. olayın şokunda oğlumuzu düşünüyorum, ana okuluna gidecek nasıl yaparız diye. geceydi bir an hava aydınlanmaya başladı. yerde sesler vardı. baktım fatma öğretmen ve arkaşı sabah yürüyüşü yapıyolar. ben evin önüne çıktım. baktım aşağıdan yukarı doğru 2 polis geliyor nereye koşuyorsunuz dedim. onlar da polisler arasında yarış var.oraya gidiyoruz dediler.

Sonra ben aşağıya doğru inerken, 2 tane okul sınıfı, sınıflarda lise öğrencileri var, her sınıfta 5-6 öğretmen ve önlerinde bilgisayarları var. benim liseden sınıf arkadaşım emel diye birkızı gördüm. öğretmenler odası değişmiş sınıflarda mı kalıyolar dedim. eve dedi. birgül diye sınıf arkadaşım vardı onu sordum, onuda okula gelicek dedi ayrıldık. o esnada bir genç adres soruyor? yanına gidip yardım edeyim dedim. elindeki adres yazısına baktım, istanbul tuzla yazan bir adres, ben burası olmadığnı, ileriyi gösterip,oradan binip istanbula gitmesini söyledim. Uyandığımda sabah ezanı okunuyodu.kalkdım namazımı kılıp sonra işe gittim.
not: eşim paraya falan önem vermez.böyle şer bir rüya İnsALLAH hayırdır.
Allah (c.c.) Razı olsun

bursa,hakan,29,serbest meslek, evli ,1 cocuk.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hos geldiniz..
rüyaniza hayırdır insallah diyelim..paranin kagit mi metal mi bilmiyorum.. ama Para maddiyatta ilgili oldugundan bir birikim..ile ilgilidir..
para, alcak söze , serre ,dedikodu, zan ve sek, suphe, takinti gibi olumsuzluklara isarettir.
Kardesim Allah namazinizi Kabul etsin..ve gecmiste esiniz veya aileniz hakkinda yasadiginiz bazi tadsizliklari lutfen tartistiginizda dille getirmeyin..
esinize biraz daha fazla, ilgi, sevgi, zaman ayrin.. O biraz kendini yanliz ve Sevgisiz hissediyor.. Allahu alem..
isiniz geregi Istanbulla veya baska bir sehre gitmeniz gerekirse Ailenizi de yaninizda goturun..

Allahim kıskanç kişinin şerrinden sabahın Rabbine sığınırım! ... sana Kulluk eder,Ancak Senden Yardım dileriz,Hasetten,fesattan,su i zan dan sana Sığınırız ...
Beni ve ailemi koru..amin

Oğlum

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada para görülmesi

Hayırlı günler, Selamün Aleyküm
Ben 45 yaşlarında bir bayanım dün akşam yatsıdan sonra ihlas suresi ve Salatı Tefriceyi okudum kaç tane bilmiyorum sabaha karşı bir odadayım benden başka insanlarda var genç bir erkek vede bir kız çocuk masa başındada bir bayan gençbir kadın geldi sanırım öğretmenmiş masadaki kadına bir miktar para verdi çekmeceye konan para bir müddet durdu ve masadaki kadın genç kadına kabul edilmedi dedi gençkadın oarayı terk etti sanki ordaki erkeğe talipti arkasından hızla bende gittim yetişemedim taksimi bir araba ile gitti elimde bir çanta yolda ilerliyorum fakat yer çamurlu gibiydi karşıma 10 yaşlarında elinde sigara içen küçük bir kız yanındada erkek kardeşi birden elindeki sigarayı yere attı neden dedim evimizin eşyalarını satıyoruz yiyecek para yok dedi elimdeki çantada para varmış annelerine 70 Tl verebilirim emekliyim keşke fazla verebilsem diyorum ama elimde çok olduğunuda belli etmemeye çalıştım babalarına hoca diyorlardı odada başka kalıplı iki erkek daha vardı ATAŞEHİR belediyesinden yardım isteyelimmi diyorum derken uyandım, şimdiden teşekkürler ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Hos geldiniz nasilsiniz ?
Hayirdir insallah..
Allahu Alem bir iş teklifi veya bir iş ortakligi...
Bozuk para konuşma laftır. Gümüş para kısmettir.
Altın para dedikodu kıskançlıktır.
Kağıt para kişinin çalışması ve sorumluluklarını bilmesi sonucunda alacağı paradır.

De ki: "Herkes bulunduğu hal ve niyetine göre iş yapar. Bu durumda kimin en doğru yolda olduğunu Rabbiniz daha iyi bilir."
İsra/ 84

Niyet hayır, akıbet hayır (selamet). ...
Aslolan niyettir; insanın birşeyi yaparken
neyi düşündüğü ve neyi amaçladığıdır. ...
Niyet, bir kasd ve teveccüh, bir azim ve şuur demektir.
Niyet sâyesinde insan, nereye yöneldiğini, ne istediğini bilir ve yine onun sayesinde bir bulma ve elde etme şuuruna ulaşır.

niyetli oldugunuz yeni bir baslangicda niyettiniz hayirli olursa ins. akibettiniz de hayr olur...

Cocukken rah. annem su kissayi cok anlatirdi..
bir gun Vezirin Hanimi ile hizmetcisi pazara cikarlar...bir adam evinin eşyalarını satıyor ve cok zor durumda oldugunu anlatiyormus..
Vezirin hanimin hizmetcisi Hanimim bu esyalardan bazilarini alalim mi adam cok zor durumda der ama Hanimi istemez..
ve cekip gider hizmetci 5 dirheme bir seyler alir ve giderler.. ve O gece hanimi ruyasinda Cennette cok guzel bir sarayin hizmetciye hediye ikram edildigini gorur..
nasil olur der.. Cennete ki melek Onun bu sarayi dun 5 dirheme aldigini soyler...
Vezirin hanimi sabah erkenden kalkar ve hizmetcisine dun gece gordugu ruyasini anlatir...ve o ihtiyardan aldigi esyayi 500 dirheme alacagini soyler..
Hizmetcisi derki olur Hanimim ama O saraya nail olabileceginizi sanmiyorum.. cunku Ben O esyayi alirken benim aklimda ;
saray degil sadece Allah RIZASI vardi.. zor durumda olan bir insana yardim etmek, dogru olani ve insanligimi yapmak idi..
senin niyettin ise o ruyandaki saray icin bunu almak...
iste boyle kardesim her seyin basi niyet..her an birbirimiz ile ve niyettimiz ile imtihan icinde imtihan ediliriz..
Ben bir KISSA anlattim ins.. her kes kadarinca, kaderince idrak ve imani olcusunde hissesisini alacaktir..
Hayirli gunler...

glsm_yalcnky

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada para görmek

Selamün aleyküm , hayırlı günler .
Ben rüyamda bir arkadaşımla dışarı çıkıp ufak tefek işlerimizi halletmek için evden çıkmıştık. Büyük çokta güzel bir binanın önüne yaklaştık. Ama binanın yanından geçecektik sadece , derken bir köpek gördüm. Köpeğe karşı biraz fobim var korkarım . Korkmanın ve havlamanın etkisiyle binanın içine kendimizi atıyoruz.Sonra kaçmak için kollarken binanın kapısının önünde çöp yığını gördüm. En üstteki çöp poşetini üstünde bir miktar para gördüm ama miktarı fazlaydı. Ben bir şekilde o parayı alıyorum arkadaşım görmesin diye çantama atıyorum.Ama çantamda da ekstra para var nerden geldi bilmiyorum ama var . Yolda giderken içimde annemin borcunu öderim diyordum seviniyordum biraz . Ama eve geldiğimde parayı anneme verdiğimde annem bana çok kızdı. Nerden aldın niye aldın diye belki birinindir git geri ver diye baya kızdı bende ağlamaya başladım. Parayı ablana vereceğim diyordu bende hayır ablamın ihtiyacı yok o paraya diyordum. Geri götüreceğim diyordum ama içimden de pek vermek gelmiyordu.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam hayırlı günler Hayirdir insallah..
Ruyada Para: Her konuda güçlülük,soz,tartisma demektir..
HARAM YOLDAN HELALE, LAF EBELİĞİYLE KENDİNİZİ PAKLAYIP BİR YERE VARAMAZSINIZ...

Rüyada çöp yığını görmek: maddi sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza yorumlanir..ayrica sizi üzen kişilere karşı karşıya geleceğinize yorumlanır...
Hayirli gunler...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH.
Rüyamda bir bakkaldaydım, sahibi orta yaşlı bir bayandı.
Benim elimde 12 adet 100tl vardı.
Yanıma genç bir adam geldi. Elimdeki 100tl ye bakabilirmiyim dedi.
Ben nesine bakacaksın 100tl işte dedim, elimden almaya çalıştı.
100tl nin arkası yapışkan bir şey sürülmüş gibiydi, elime yapıştı alamadı.
Onunda elinde dolar, Euro cinsinden bir tomar para vardı. Paraları bakkala verdi, bayan paraları saydı eksik olduğunu söyleyince genç çocuk çirkinleşip bağırmaya başladı. Paramı siz aldınız dedi.
Bakkal bayanda, sen onun parasını almaya çalıştın dedi.
Bakkal bayanla birbirimize destek verince geri adım attı.
Siz görürsünüz der gibi bakıp gitti.

Yorumlaya bilirsiniz çok sevinirim
Allah'a (c.c) emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim..
Rüyada para görmek güven, öz değer, başarı ya da maddi değerleri ,firsatlari temsil eder.
Genellikle insanın gerçek yaşamında içinde bulunduğu ruh hali ile maddi konumu arasında bağları ile yorumlanir!.

Rüyada kağıt para görmek, Bazı küçük sıkıntılar çektikten sonra rahata ereceğinizi işaret eder.
Veren El, Alan Elden Daha Hayırlıdır.. Verebilmek için kazanmak lazım. burada bir incelik var ;Veren el daha üstündür buyurmuyor. Daha hayırlıdır (faydalıdır) diyor.
Çünkü bazen fakir, bazen de zengin Allah katında üstün olabilir. Üstünlük parayla değil, ihlasladır, takva iledir.
Para iyi bir uşak, kötü bir efendidir...

"Onunda elinde dolar, Euro cinsinden bir tomar para vardı "
Hayirdir! yurtdışına çalışmaya mi gitmeyi planlıyorsunuz ..?saskn..

Mevlam! Sen'den gelene gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime bu oyundaki biçtiğin rolüme yürekten kocaman bir eyvALLAH.

Bütün psikologların üzerinde fikir birliğine vardıkları üç mutluluk formülü var: Şükretmek, iyilik yapmak ve yaptığın işi sevip daha çok konsantre olmak!
Şükretmek, hayattan duyduğun memnuniyeti ifade etmek, hatta bunu düzenli olarak söylemek, sadece insanın keyfini yerine getirmekle kalmıyor.
Kalifornia Üniversitesi’nin araştırmasına göre fiziksel sağlığı düzeltiyor, enerji seviyelerini yükseltiyor, acı ve yorgunluğu azaltıyor...kendi kendin ile barışık olmani sagliyor...

İyilik yapmak, sözgelimi düzenli olarak bir huzurevini ziyaret etmek,Anneye bir komşuya yardım etmek, babaanneye mektup yazmak, mutluluk derecesini ani ve dramatik biçimde artırıyor!

Ne para, ne aşk, ne güneş, ne gençlik. Yaptığınız işi sevip, o işe bütün konsantrasyonunuzu ve enerjinizi severek vermek de, mutluluğun formüllerinden biri.
Mutlu olmak için çalış, iyilik yap, şükret!
Allah'a (c.c) emanet olun. Hayirli aksamlar...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Razı Olsun Hocam
Allah'a emanet olun.

Üst Alt