• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada para gorulmesi

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,
Nasilsiniz Gonul Sizim abla?

Hayirdir insAllah diyip ruyami yazmak istiyorum..
Ruyami cok nadir hatirliyorum bir kac bolumu sadece hatirliyorum.
Ruyamda bir kisiden kagit para aliyorum bana veriyor bende bakiyorum isvicre franki.. ( hicret etmek istedigim yerin parasi )
Icimden buyuk para felan diyorum, neyse sonra konustugumuzu hatirliyorum ama ne konustugumuzu hatirlamiyorum hatta cok guzel sohbet ettigimizi hatirliyorum guldugumuzu. islikcalan çook kommiik
Ruyamin devaminda, babama namaz kilmayi ogrettigimi hatirliyorum.
Hatta sadece babam yoktu baska birileri daha vardi.
Yanlis hatirlamiyorsam, FATIH, AYET EL KURSI, IHLAS, FELAK, NAS, ETTAHIYATTU, ALLAHUMME SALLI VE BARIK. Okudugumu ve oyle ogrettigimi hatirliyorum..

Yorumlarsaniz sevinirim..
Allah yar ve yardimcin olsun..
Selametle..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim..Hosgeldiniz Hamd olsun iyiyiz..Ya Siz?
rüyaniza hayırdır insallah diyelim..Para maddiyatta ilgili oldugundan bir birikim..ile ilgilidir..
Rüyada para görmek ;güven, öz değer, başarı ya da maddi değerleri temsil eder.
Genellikle insanın gerçek yaşamında içinde bulunduğu ruh hali ile maddi konumu arasında bağları ifade eder..
rüyadaki paralar, inanç, sevgi ve kalp konularıyla ilgili tutumlarıni, güç arayışını gösterir.

ayrica para alcak söze serre dedikodu zan ve sek suphe takinti gibi olumsuzluklara isarettir. ..
ama "isvicre franki.. ( hicret etmek istedigim yerin parasi )" ins. Size RIZIK Kapisi orda mi acilacak seklinde yorumlanir...
Rüyada Ayetü'l-Kürsi'yi ve diger sureleri okumak; hafızaya ve keskin zekaya ,hidayet, iman ve Allah-in Rahmettine işarettir..

"Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret edemeyen insan yeni okyanuslar keşfedemez."
Hayirli Geceler...

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Iyim hamd olsun abla..
Allah razi olsun abla..
Ruya gormeyi ozlemisim :) :)
Selametle..

Üst Alt