• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada parmak büyüklüğünde bebek görmek

vicdan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm,
Ben rüyamda avcumun içinde parmak büyüklüğünde bir bebek gördüm. Sonra bebek ortadan kayboldu. Diğer rüyamda da okul servisi gibi bir aracın içindeymişim. Araçta ayakkabılar var. Galiba bir kısmı benimmiş. Bir ayakkabıyı elime alıyorum. Rengi kırmızı ve ince topuklu. Yalnız bu ayakkabı benim değilmiş. Sonra araçta çantamı unutuyormuşum. Böyle rüyalar gördüm. Yorumunu merak ediyorum. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada parmak kadar bebek görmek;
iki farklı yorumu vardır..
-Rüyanız gerçek yaşamınızda size küçük mutluluklar getirecek yeni bir başlangıcın müjdesini vermektedir.
-içinizde ki kavgaya ve huzursuzluğa işarettir..

Rüyada ayakkabı görmek;
Yolculuk,Ayrılık: yük, eziyet, yorgunluk, sıkıntı gibi mesajlar verir. Genel olarak, ayakkabı yaşam için mevcut yükler ve onların yansımasını simgeler.
Rüyada ayakkabı görmek konusunda söylenecek en önemli şey rüyada görülen ayakkabının eski veya yeni olma durumudur.

Rüyada kırmızı ayakkabı görmek ;
Gerçek yaşamınızda duygusal bakımdan tutkulu bir yola girdiğinizi ve sonunda istediğinize kavuşacağınızı yada Tartışma,çelişkili bir yolculuğu temsil eder.
Ayakkabı: Daha fazla özgürlük arzusunu ifade eder.

ama bu ayakkabı Sizin değilmiş..Başkalarının ne dediğini kafamıza takmaktan, hep ama hep başkalarını dinlemekten, kendi yüreğimizin fısıltısını duyamıyoruz...
insanlara mesafeli yaklaşın ve Onlara karışmakta haddinizi bilin.. taşıyamıyacağın yüklerin altına girmeyin!

Rüyada araçta Çanta unutmak ;
üzerinize gereksiz yükler aldığınızı, başkalarının sorumluluğu nedeniyle sıkıntı yaşadığınızı, size ait olmayan sorumlulukları üstlenmemek gerektiğini ifade eder...

Rüyada unutmak, bir şeyi unuttuğunu görmek;
gerçek yaşamınızda ezici bir stres altında olduğunuzu, derhal bu strese neden olan şeyleri tespit edip onlardan kurtulmanın çarelerini aramanız
Sırtınızdaki yüklerden gereksiz olanı atmak gerektiğini simgeler...

evet her insanın hayatında olumsuz şeyler mutlaka vardır.önemli olan bakış açısı bence..yarısı su dolu bardağın ister dolu kısmını görürüz,ister boş kısmını...
hayatımızı ,bakış açımızı yönten beynimiz,beynimizin gördükleri aslında..yaşama negatif bakarsak hep sırtımıza yük biner..kin,öfke,intikam,korku, endişe, kaygı ve bir çok duygu bizim sırtımızda yüktür bana göre..oysa geçmişte çok üzülüp feryat figan ağladığımız şeylere bir müddet sonra güleriz,veya o kadar üzülmeyiz..
o zaman üzüntülü anımızda biraz temkinli olmalı,üzüntüye boğulmak yerine birazda hayatı akışına bırakmalıyız...Selametle..

Üst Alt