Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm iki farklı rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH.
Birinci rüyam;
Rüyamda yanımdaki iki kişiyle beraber kendimi pazar benzeri bir yerde gördüm.
Yanımdaki kişilerden biri işyerindeki arkadaşımdı, diğerini tanımıyorum.
Pazarda cam çay bardağı alıyordum.
Bardak altıyla beraber o fiyata verdiklerini düşünmüştüm. Tabak altının ayrı satıldığını öğrenince kararsız kaldım alayımmı diye. Yanıma o iki arkadaş geldi. Işyerinde bardağa çok ihtiyacımız var 300-500 tane almamız lazım dedim.
Tanımadığım o arkadaş işyerindeki arkadaşımın kulağına eğilerek bir yerden para gelecek gelince alalım dedi.
Bende bari 100 tane alalım dedim ve aldık.
Aldığımız bardaklar, tahtadan sandık benzeri bir şeyin içindeydi. Sandığı arkadaşım taşıyordu, taşırkende zorlanıyordu, ben aldım sandığı ondan ben taşıdım gideceğimiz yere kadar. Taşırken bana bakıp gülüyorlardı güçlüymüşdün diye.
Ikinci rüyam;
Şehir merkezinin dışında boş bir tarlada iki gurubun tartıştığını gördüm.
Bir tarafta polisler diğer tarafta folklor kıyafeti giymiş başka insanlar.
Polisler folklor gurubu giyinmiş insanların üzerine yürüdü.
Birbirlerine girdiler, sonra folklor elbisesi giymiş insanlar polisleri taşlayarak kovalamaya başladılar. Polisler iki guruba ayrılıp kaçtılar. Folklor elbisesi giyen gurupta kovaladı.
Ölen yaralanan olmadı biber gazıda kullanılmadı
)
Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Allah'a emanet olun.
Dün gördüğüm iki farklı rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH.
Birinci rüyam;
Rüyamda yanımdaki iki kişiyle beraber kendimi pazar benzeri bir yerde gördüm.
Yanımdaki kişilerden biri işyerindeki arkadaşımdı, diğerini tanımıyorum.
Pazarda cam çay bardağı alıyordum.
Bardak altıyla beraber o fiyata verdiklerini düşünmüştüm. Tabak altının ayrı satıldığını öğrenince kararsız kaldım alayımmı diye. Yanıma o iki arkadaş geldi. Işyerinde bardağa çok ihtiyacımız var 300-500 tane almamız lazım dedim.
Tanımadığım o arkadaş işyerindeki arkadaşımın kulağına eğilerek bir yerden para gelecek gelince alalım dedi.
Bende bari 100 tane alalım dedim ve aldık.
Aldığımız bardaklar, tahtadan sandık benzeri bir şeyin içindeydi. Sandığı arkadaşım taşıyordu, taşırkende zorlanıyordu, ben aldım sandığı ondan ben taşıdım gideceğimiz yere kadar. Taşırken bana bakıp gülüyorlardı güçlüymüşdün diye.
Ikinci rüyam;
Şehir merkezinin dışında boş bir tarlada iki gurubun tartıştığını gördüm.
Bir tarafta polisler diğer tarafta folklor kıyafeti giymiş başka insanlar.
Polisler folklor gurubu giyinmiş insanların üzerine yürüdü.
Birbirlerine girdiler, sonra folklor elbisesi giymiş insanlar polisleri taşlayarak kovalamaya başladılar. Polisler iki guruba ayrılıp kaçtılar. Folklor elbisesi giyen gurupta kovaladı.
Ölen yaralanan olmadı biber gazıda kullanılmadı
Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Allah'a emanet olun.