• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada pazar yeri görmek

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm iki farklı rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH.

Birinci rüyam;
Rüyamda yanımdaki iki kişiyle beraber kendimi pazar benzeri bir yerde gördüm.
Yanımdaki kişilerden biri işyerindeki arkadaşımdı, diğerini tanımıyorum.
Pazarda cam çay bardağı alıyordum.
Bardak altıyla beraber o fiyata verdiklerini düşünmüştüm. Tabak altının ayrı satıldığını öğrenince kararsız kaldım alayımmı diye. Yanıma o iki arkadaş geldi. Işyerinde bardağa çok ihtiyacımız var 300-500 tane almamız lazım dedim.
Tanımadığım o arkadaş işyerindeki arkadaşımın kulağına eğilerek bir yerden para gelecek gelince alalım dedi.
Bende bari 100 tane alalım dedim ve aldık.
Aldığımız bardaklar, tahtadan sandık benzeri bir şeyin içindeydi. Sandığı arkadaşım taşıyordu, taşırkende zorlanıyordu, ben aldım sandığı ondan ben taşıdım gideceğimiz yere kadar. Taşırken bana bakıp gülüyorlardı güçlüymüşdün diye.

Ikinci rüyam;
Şehir merkezinin dışında boş bir tarlada iki gurubun tartıştığını gördüm.
Bir tarafta polisler diğer tarafta folklor kıyafeti giymiş başka insanlar.
Polisler folklor gurubu giyinmiş insanların üzerine yürüdü.
Birbirlerine girdiler, sonra folklor elbisesi giymiş insanlar polisleri taşlayarak kovalamaya başladılar. Polisler iki guruba ayrılıp kaçtılar. Folklor elbisesi giyen gurupta kovaladı.
Ölen yaralanan olmadı biber gazıda kullanılmadı :))

Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam rüyanız Hayrolsun İNŞAALLAH.
Dikkatinizi cekti mi ya Cam kase yada cam çay bardağı oluyor..
Bardak; Evin kadını
Cam bardak;Kalbini kırdıklariniz, kırıldıklarınız ,Size ölümü hatırlatsın ...
pazar yeri;kontrolsüz harcamalar..

Ne çok duyar olduk değil mi?
Kalbimi kırdın, kalbimi kırdılar, artık kırık bir kalbim var kimseyi sevmiyor, kimseye güvenemiyorum!!
Hâlbuki kalp neydi ki bu kadar kırılgan oluyor. Kalp değişken demektir hem inkilap kökünden geliyor.
Öğrenemedik ruh ile iman ile Allah için sevip sabretmeyi.

Kalbini sebeplere, tabiata, tesadüflere ,Nefsine, çikarlarina ,kendinin kusursuz olduğuna bağlama ki kırılmasın kalbin.
Kırılıyorsa da üzülme! Her şeyin bir sebebi hikmeti ve gayesi vardır.

Rüyada bardakaltı görmek; geleceğinizin çok güzel olacağına ve büyük paralar kazanacağınıza yorumlanır..
Ailede;Kalbinizi,aklınızdan daha sık dinleyin...Işyerinde ; aklınızı,Mantığınızı kullanın..

"Bir tarafta polisler diğer tarafta folklor kıyafeti giymiş başka insanlar.iki gurubun tartıştığını gördüm "
maddi ve manevi değerlerinizin ,Ruh ve Nefis çatışmasını simgeler..

içimizde hep iki aslan vardir..iyilik ve kötülük içimizde sürekli birbiri ile hep mücadele ederler. .
Ben hangisini daha cok beslersem o kazanır! diyordu bir Hak dostu..
Anlıyoruz ki biz içimizde hangi yönümüzü beslersek, bizim hayatımıza da hâkim olan, beslediğimiz o yönümüz olacaktır.
Olayları izlerken baktığımız pencere çok önemli. Beslediğimiz yönümüzle görüyoruz karşımızdakini. Öyle değerlendiriyoruz, yargılıyoruz.

Dünya bir denizdir, iman da gemidir. Kaptan ise ibadet ve taatlerdir. Ahiret de bu denizin sahilidir. Kalbinle Allah'a dön.

Rabbimiz, “Andolsun sizi bir miktar korkuyla, malınızdan, canınızdan, mahsullerinizden eksilterek imtihan edeceğiz. Başlarına bir musibet geldiğinde
‘biz Allah’a aidiz, O’ndan geldik, O’na gideceğiz’ diyebilen müminlere müjdeler olsun!”
Bakara/155-156) buyuruyor.

Hayirli gunler... Selametle...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Razı Olsun Hocam
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin iNŞAALLAH

Üst Alt