• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Peri Görmek

Buğra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu Aleyküm. Kardeşim ben bir rüyamı anlatmak istiyorum sana. Şimdi bir okuldayım. Üst katlarda. Sonra bir grup arkadaşım bana zarar vermek için birlik olmuşlar üstüme doğru koşuyorlar. O sırada tam yakalayacakken beni, ışınlanıyorum. Altta bir kadının yanına. Peri mi desem, melek mi desem bilemedim. Kadının gözleri kapalı, ciddi ama mutlu ve elleri dua eder gibi birleşik. Etrafı yeşillikler ve çiçeklerle dolu ve havada duruyor. Beni yanına ışınlıyor. Arkamda duruyor. Sonra bana zarar vermek isteyenler alt kata iniyor ve bu sefer peri beni tekrar üst kata ışınlıyor. Devamlı olarak koruyor beni. Yorumlarsanız memnun olurum. Hayırlı geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyanızda peri görmeniz; hayal aleminden çıkıp gerçek dünyayı görmek ,gercekler ile yüzleşme geregini vurgular..
hayal ettiğiniz veya ulaşmak istediğiniz bir şeye nail olmak istiyorsaniz ilk once bu hayal dünyasindan cikip elinizden geleni yaptiktan sonra Allah a havale etmelisiniz..
Nasip. kismet Allah-in kisiye lutfu ve hediyesi ama bizler bahane ve korkularimiz yuzunden ayagimiza gelen firsatlari degerlendiremiyorsak
bunu da nasipsizlik diye adlandirmiyalim seklinde de ruyaniz aciklanir..

Hak ve Batil yalan ve gercegi idrak edebilmemiz icin cokca Dua edin..
İnsan minyatür bir kâinat... Dışarıda her şey varoldu da insan dünyaya geldi. Gelirken bir emaneti yüklendi. Son ne*fesine kadar emaneti koruması, yaşantısını ona göre tanzim etmesi gerekiyor.

Kâinatın Efendisi, “Allah’ım, bana eşyanın tabiatını, aslını, özünü göster” diye dua buyururdu geceleri.
Biz insanlar seher vaktinde gaflet uykusunda iken, horoz, seher vaktinde Allah’ı zikrederse, bu duruma ne denir?
Akıllı insan, nefsini alçaltan, sabreden, şükreden, kanaat eden, hem Allah’a karşı, hem insanlara karşı edep, hayâ içinde olan insandır.
Ahmak, nefsine, egosuna esir olup, sonra da Allah’a karşı boş ümide kapılandır...
Hayirli gunler...

Üst Alt