sevgili gönül sizim kardesim, gene herzaman oldugu gibi özenle yazmissin cümlelerini ALLAH razi olsun. rüyamdaki uyariyi size su sekilde bildireyim, daha dogrusu günlük hayatimdaki yasadigim zorluk ile. calistigim huzur evine is basvurusunda bulundugumda cook dardaydim, ve hic beklenmedik bir anda bu is basvurusu kabul edilmis fakat görüsmeye gittigimde basörtümü sorun yapmislardi, yaslilarin ilgisini negatif anlamda cekecegi ve beni rahatsiz edebilecekleri gerekcesi ile eger kabul edersem basörtüsüz ise alacaklarini bildirmislerdi, cok zor bir karardi ama o kadar caresizdimki RABBIME siginarak bu ise baslamayi kabul ettim, cünkü kizimin okuluyla yanyana, evimize 200 metre uzaklikta birde yalniz oldugumuz icin bir kolaylikti ,ama inanin her gün basörtüsüz calismanin verdigi aci altinda eziliyorum. fakat ALLAH'a hamd olsunki bu sorunlar altinda ezildigim son bir kac ay insallah, islerimi yoluna koydum hamd olsun gönül sizim, eski esimle konustum ve kizimi türkiyede okutmama orada yasamasina cani gönülden izin verdi

bu hic beklenmedik bir seydi cok üzülüyordum, acikcasi olumsuz olacak diye aci cekiyordum ama öyle olmadi, yüce RABBIM öyle bir kapi actiki bir degil bir cok kapi acti ...kismet olursa eger bir yada iki aya kadar vatanimiza gidiyoruz, böyle güzel olaylarin arefesinde bu rüyayi görmek beni inanilmaz etkiledi, fakat ne yazikki is yerimde direnis söz konusu bile degil, cünkü yalnizca ben degilim, bir cok iscisi basörtüsünü cikarmak zorunda, bulunmus oldugumuz bölge bazi konularda cok kati, daha dogrusu bu bölgede yasayan almanlar, hatta kendi insanlarimiz bile. keske elimden birsey gelebilseydi ama tek basina mümkün degil

sizler nasilsiniz , cocuklariniz aile huzurunuz ? umarim hersey yolundadir , mutluluguz evinizden tassin insallah canim kardesim. o güzel dualariniz icin RABBIM binlerce kez razi olsun .