• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada pişmiş yumurta görmek

hnd82

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba geçen gece rüyamda yanımda iki bayan arkadaşımın oldugunu(arkadaşlarımın kimler oldugunu hatırlayamıyorum)benim evimde oldugumuzu gördüm arkadaşlarımın ikisi koltukta otururlarken onların yanına gidip ikisinin arasına oturuyordum elimde haşlanmış yumurta vardı yumurtanın yarısının kabugu soyulmuştu ve ben bıcakla soyulan kısmını kesmiştim(bıcakla yumurtayı kestiğimi görmüyorum)arkadaşlarıma hadi haşlanmış yumurta yıyelim diyorum onlarda bana ayy o yumurtayı yeme çok kötü kokuyo diyolar bende çocuklar yedi ama diyorum(çocuklar diye bahsettiğim sanırım okuldaki öğrencilerimiz)elimde yarısı soyulmuş ve soyulan kısmı bıcakla kesilmiş yumurtayla öylece kalakalıyorum bi taraftanda düşünüyorum yumurtalar bozuksa yada kötü bi koku varsa neden çocuklara verdiler diye ama yumurtayı yemiyorum.Haşlanmış yumurtayla ilgili rüya yorumlarına baktım ama tam olarak rüyamın açıklamasını bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim.. Hos geldiniz kardesim..
hepimiz Ay gibi bir Gel ve Git melerdeyiz..
Sevsem mi Biraksam mi Keske almasaydim..Yook Yook aldigim iyi oldu vicdanim insanligim huzurlu deyip devamli zor anlarimizda
haal ve davranis ve duygularimizi tartar..biceriz..
bir yanda Nefis bir Yanda iyiligi emr eden ruh ve ikisi arasinda kalmis olan vicdan ve Biz...

Aşk ağlatır dert söyletir GEL-GİT lerdeyim...Ne sana gelebiliyorum Ne senden gidebiliyorum..
ikisi arasinda mekansiz ve kaybolmus bir Alemde donup dolasmaktayim...
Gitmek mi Zor Kalmak mi Hangisi daha Hayirli Goster Bize Allahim...
Hayirdir insallah...
Rüyada çiğ yumurta yemek haram mala hüzün ve kedere işarettir...
yumurtaların kırıldığını gormek son gunlerde icinde bulundugunuz SIKINTILI endiseli durumdan dolayi gorulmus bir ruyadir..
Rüyada Taze pismis yumurta, kolaylıkla elde edilen rızıktır.
Sadece biraz keskin Dillinize sahip cikin...

Her Söylediğin Hak Olsun, Fakat Her Hakkı Söylemeye Senin Hakkın Yoktur.
HER DOĞRU HER YERDE SÖYLENİR! ama herseyin bir vakti ve zamani vardir...

zamaninda hesaba katmadigimiz kucuk seyleriniz degistirebilirsek. gelecekte olacaklar degisebilir...
insanoglu hep hesaba katmadiklari icin kaybetmis ve ACI cekmistir..hesaba katilmamis..Hersey iyi giderken kaybedenler bu kucuk seylerden kaybeder..
Kardesim bugunun hesabini yaparken gelecegi de dusunerek katma deger yapin lutfen...
Yani bugun vereceginiz saglikli karar geleceginizi olumlu veya olumsuz etkiliyecegini unutmayin..
Her Seyin bir zamani ve olgun olup HAZIR oldugu donem vardir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

Üst Alt