• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada rahmetli dedeyi görmek

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler ablacım bu gece sabah namazından sonra rahmetli dedemi rüyamda gördüm. Ben bir yerden çıkıyordum oda kapıda bekliyordu. Kaban giymiş şapka takmış. Elimden tutup götürüyordu. Elimi sıktığını resmen hissettim. Hiç konuşmadı. Bi yere geldikten sonra elimi bıraktı, yürümeye devam ettik. Ve dedem rüyamda biraz daha gençti. Yorumlariniz için şimdiden çok teşekkürler.bu arada her yorumunuz o kadar yerinde ve şaşılacak derecede doğru oluyor ki, gerçekten çok temiz kalplisin ablacım.:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler Okyonus yüreklim..
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..ins
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin..Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!
Merhum dedenize her daim dua edin...
Allah ins. size de HAYIRLI evlad ve sizden gelecek olan salih nesiler veririr...
Hepinizin ölmüşlerine rahmet gelsin İnşallah bizlerde rahmetle anılırız.

Rüyada ölmüş birini görmek;yakinlik derecesine gore bir yakininizdan haber alacaginiza ve bir sey sevineceginize Yorumlanir..

ölü dedenizin elinizi tutmasi; ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine işarettir..
"Bi yere geldikten sonra elimi bıraktı, yürümeye devam ettik. "
Size birileri bir yere kadar yardım edebilir ..Unutmayin, siz kendinize yardim etmezseniz, kimse size yardim edemez...
Bu yolun yolcusu sizsiniz başkası değil..daha ne kadar zaman birilerinin elinizden tutup götürmesini bekliyebilirsiniz ki..
büyümenizin zamanı geldi artik..sırıtık.:,
selametle Hayra kalin...

acilangul1

ödsa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı geceler.Ben de bu sabah rahmetli dedemi rüyamda gördüm.Çok ilginç bir rüyaydı.Ben çok afedersiniz tuvaletteyim ve küçük abdesttimi yapıyorum.O sırada dedem merdivenlerden yanıma doğru indi benim kapım açıktı.Beni görünce arkasını döndü ve burda dünya dönmüyor,burda dünyanın dönmesi durdu dedi.Bir yer gösterdi mi hatırlamıyorum.Yorumlarsanız çok mutlu olurum.Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı geceler Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin..
Ölüyü diri görmek,oldukça sık karşılaşılan bir rüyadır ve rahmetli baba, vefat etmiş anne için özel anlamları vardır..
Dede, nine, anneanne, babaanne, amca, dayı, hala, teyze, kaynana, kayın peder, kuzen gibi ölmüş aile büyüklerini canlı görmek;
genellikle hasret ve özlemleri, aile sıcaklığı ve kendini güvende hissetme ihtiyacı yada yol gösterici birine ihtiyaç duyduğunuza yorumlanir...

"tuvaletteyim ve küçük abdesttimi yapıyorum"
Tuvalet, rahatlık, fikir, temizlik ve yalnızlık rahatlama evidir. Rüyada tuvalet görmek; rüya sahibinin aile halkının keder ve sıkıntılarına,
çalışıp gayret göstermesine ve onların nafakalarının bir kısmına işarettir.
ümidini kestiğin bir şeyin gerçekleşmesi ile rahatliyacağiniza işarettir..

"burda dünya dönmüyor "
kim zerre kadar iyilik yaparsa karsılıgını ahirette görecek..kimde zerre kadar kötülük yaparsa orda da karsılıgını görecek..
orda bizim hesap, kitap, amel ve dünyamiz dönmüyor ..
Vicdanımiz rahatsa, sıkıntı yok..vicdanımiz rahatsa ne ala...Vicdani olan Hak ile beraberdir bunu unutmayin!!
Allah’a emanet olun.

Üst Alt