• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada rahmetli Erbakan Hocayi görmek

H

H Güvercin

Kayıtsız
Misafir
Ruyada Rahmetli Erbakani görmek

Esselamun Aleykum

Ben bir tanidigin evinde misafirdik
Orada Rahmetli Erbakan hocada vardi
Yemek zamani gelmisti bende Hocaya yemeyi
Kendim götürdüm sonra yanina oturdum biraz
Birbirimize baktiktan sonra O oturuyordu
Ben yanina iyice yaklastim
Ve onun ellerini öptüm ve Ona sımsıkı sarilarak cok agladim
Oda biraz agladi ve sonra güzel. Birrseyler söyledi Benim Icin dediki
Bu iyi bir genc
Sonra uyandim

Hasan Güvercin
Almanya

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam.. Mekani Cennet olsun...
Cafer-i Sadık (RA)’a göre; Rüyada alim görmek dört sekilde tabir olunur : Kadir ve kiymet, halk arasinda itibar, makam, adalet. Rüyada bir alimin elini öptügünü görmek, ilminden faydalanmaya; alimin kendisine bir sey verdigini görmek, dünya ve ahiretde yükselecegine..
"Ve onun ellerini öptüm" öptügünü gören işinde yükselir..Allahu alem..
BU MÜJDELİ VE İBRETLİ BİR RÜYA dir aslinda...
Keske Cemaleddin Kaplan hocamiz Koln sehrinde sag olsa idi de
Ona bu ruyayi anlatmis olabilseydiniz..
O da cok salih, saf ve temiz bir Mumin idi.. Mekani Cennet olsun..
ama malsef evladlari Onun yolundan degil Nefsin yolluna sapmislar sanki Allahu Alem...

"Bu iyi bir genc " ins her zaman Hocamizin bu sozlerine layik bir insan olursunuz...

"Biz, başkalarının değil, kendi muhasebemizi yapmak ve hesabımızı sağlam tutmakla mükellefiz."
diyen Erbakan hocamizin sesini bir an duydum sanki..
Siyaset adamı dendiğinde çocukluk yıllarımda televizyonlardan izlediğim Sayın Necmettin Erbakan'ı her zaman büyük bir keyifle hatılarım...
O zamanlarda haberlerde, resmen şov izler gibi izlerdik siyasetçi büyüklerimiz...
ama O ilk islami partinin kurucularindan oldugundan onu bir baska sever ve dinlerdik...
Mizahi , samimi bir anlatis dilli vardi...
Öyle güzel sözler ederdi ki hiç birini unutmam mümkün değil. Samimiyetle söylerdi..
sadece inandiklarini, yasadiklarini hayat tecrubesinden anlatirdi..

"Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır..
- Bizim Davamızda kimse kendi için yaşamaz, Herkes kardeşi için yaşar. Menfaati Öldürmenin en kolay yolu budur.."
Erbakan Hocamiz...

Bütün gücüyle ve tüm imkanıyla inandığı Hak yolunda çalışarak manen ve maddeten kalkınmış
"Yeniden Büyük Türkiye'nin" kurulmasina insanlığın özlediği medeniyetin tesisinde ve bütün
insanların Refah, Saadet ve Selamete ulaşması yolunda hizmeti geçenlere NE MUTLU!...

Hayirli Gunler kardesim..

Kimya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm kardeslerim. rüyanin basligini görünce cok sasirdim, bu gece bende erbakan hoca'yi gördüm yüzü öyle güzeldiki adeta parliyordu, hakkinizi helal edin sadece saskinligimi paylasmak istedim. ALLAH rahmet eylesin insAllah...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Erbakan Hocamizin oglu olan Fatih kardesimizi yillar once New York ta bir toplantida gordugumde sunlari soylemisti...

"Bütün hayatını milletimize, İslam alemine, insanlığa hizmete vakfetmiş ve İslam alemindeki siyasi hareketlerin doğal lider olarak gördüğü bir kimsenin evladı olmak tabii ki çok büyük bir bahtiyarlık, büyük bir şeref.
Bu açıdan çok şanslı görüyoruz kendimizi. Ama bir yandan da büyük bir manevi sorumluluk ve büyük bir yük.
Çünkü insanların sizden beklentisi de çok yüksek oluyor, babanızla kıyaslıyorlar. Onun yerini doldurmanızı, onun gibi olmanızı bekliyorlar.
İnşallah layıkıyla onun evladı olmayı Allah nasip etsin. Hangi yaşta olursanız olun böyle bir insanın evladı olduğunuz için çok dikkatli olmanız gerekiyor. " diyordu..
aynen Bizlerde onun manevi cocuklari, sevenleri oldugumuza gore ayni gorev bizlere de dusmektedir..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ruyada Necmettin Erbakan Hocayı Görmek

Selamun aleykum
Bende ruyamda Necmettin Erbakan hocami gördüm. Ne hikmetse yaninda omuzuna yaslanip agliyordum. Hocam ne yapacam ne olacak bu halimiz diyordum.
Ama o bana hicbirsey demiyordu sadece eliyle omuzumu sivazliyordu teselli etmeye calisiyordu. Bu arada ruya kaldigim yurtta gerceklesiyor.
Yasim 22 bekarim

Üst Alt