• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada renklerin yorumları

leylatstn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum...

Rüyamda kendi evim olmayan bir evde iki orta yasli kadın var, biri çok kokos diye tabir edilen tarzda, digeride daha dingin biri. Ancak bunlardan biri kayınvalidem digeride annem diye görüyorum. Kayin validem olanı bana bir paspas ördüruyor, kirmizi siyah çizgili birsey. Yarisini örmüsüm bulasik yikiyorum. Sonra diger kadin annem diye gördügüm kadinla baska bir odada konusurken ben uyukluyorum. Sonrasinda kayin validem olan orguyu getir bakayim diyor ve ona diger rulo yollugu verecem, bunu ara kucuk koridora sererim diyor. Evden cikiyor ama satafatli masmavi bir elbise giymis kocaman cok degisik bir sapka takmis adamin birine biseyler anlatiyor. Çok tuhaf ve karisik bir rüyaydi, Rabbim hayirlara cevirsin insaAllah. Yorumlariniz icin smdiden tesekkür ederim Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam hayırlı cumalar, Rüyanız hayrolsun.
Rüyada paspas görmek; son zamanlarda çok çalışıp yorgun düşeceğinize ve fakat manen kendinizi pek güçlü hissedeceğinize tabir edilir.

"paspas ördüruyor "
Sizi sinirlendiren, öfkeden delirten her kim ve ne varsa. ... hassas düğmelere basacak kişi ve olaylara yorumlanir..
Önemli Olan Olaylar Değil,Olaylar Karşısında Takınmış Olduğumuz Tavırlardır..
onlarin bu hareketlerine kizip sinir sistemimizi ve hayattimizi mahv etmelerine izin verirsek demek ki onlara bizim hakkimizda kontrol gücünü veriririz...

Rüyada görülen Rankler;
Kırmızı: Savaş, tartışma, ihtiras, şiddet, eylem
Siyah: Kasvet, ölüm, mutsuzluk, kötülük..
gereksiz bir tartışma ile kendinize ve sevdiklerinize kötülük yapip karşi tarafi sevindirirsiniz!!!

Bir kimsenin rüyada bulaşık yıkadığını görmesi, keder ve üzüntüden kurtulmaya ve refaha alâmettir..
ayrica şimdiye kadar ertelediğiniz planlarınızı
gerçekleştireceğinize, hayırlı işlerle meşgul olacağınıza, da yorumlanir....

"satafatli masmavi bir elbise giymis kocaman cok degisik bir sapka takmis adamin birine biseyler anlatiyor "
gereksiz yere Endişe, korku,yaşayıp iç sıkıntısı çektiğiniz ,anlamına gelir.
Selametle Hayra kalin...

Üst Alt