• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada renkli yılan görmek

hakangumus

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yılan görmek, renkli yilan, rüyada büyük yılan, küçük yılan görmek
Selamunaleyküm hocam. Bu gece cok garip bir rüya gordum, öncelikle bahsetmek isterim ki dün aksam koyde bulunan evimizi satmak icin ailece karar almistik. Gece uykuya daldigimda gordugum ruya beni saskina ugratti ve sabah kahvalti yaparken ruyanin tesirinden kurtulamadan hic bir sey yokken azı disimden koca bir parca kirildi, kontrol ettim tas vb birsey yoktu. Ruyama gelince bahsi gecen evde ailem ve misafirlerimiz vardi baska bir odasina girdigimizde kucuk bir yilan tavanfan sarkmisti, öldürdük daha sonra bir küçük yilan daha sarkti, yesil renkte bunlar yine öldürdük. Böyle ardi ardina 5-6 tane öldürdük. Daha varmi diye baktikca kapi kenarinda tavandan sarkiyordu ama oldurduk, biriyle bogustuk aileden birini isirdi ama yine öldurduk. En son misafirler korkmaya basladi, kalkmak istediler o sirada yemek pisirdigimiz ocagin ustunde kocamam mavi renkte bir yilan yatiyordu anladik ki anneleriydi ama rengi degisikti. Onu öldürmeye yeltendik ama o sirada uyandım hatırlamıyorum. Bahsettigim gibi uyandim, kahvaltıya oturduk. Hic bir sebep yokken disim kirildi, bunlarin birbiriyle baglantisi olabilirmi hocam? Dun ev kararini almamis, ruyamda yilanlar uyaninca dis kirilmasi birde bir yerde okudum kucuk yilan öldürmek ailenin en kucuk cocugunun ölümüne cikar yaziyordu, cok korktum bir tane bebegim var sabahtan beri korku icinde rabbime dua ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah
Rüyada dişin kırılmasi ; stress ve SIKINTIYA yorumlanir...
Hepimizin yaşamında sıkıntılar, sorunlar oluyor...bazen de birbirimiz ile imtihan ediliyoruz...
ama Önemli olan bunların Dinimizi, Hak, Hukuk kul hakkina girmeden !ve sağlığımızı etkilemesine izin vermeden çözmeye çalışmak.

Allah'ım! Bana değiştirebileceklerim için güçdeğiştiremeyeceklerim için sabır ikisini ayırt etmek için de akıl ver. "
yoksa ben kendimi harap edip deprasyona girip Ailem ile arami bozacağim...

Engeller her zaman olacak bazen engelleri atlayacaksınız bazen de engelin basında bekleyeceksiniz..
Ama adımlar ya yavaş ya da hızlı bir şekilde sürekli devam edecek...ve her sey gelip gececektir!!
Hayatı ciddiye alın önemseyin ama sizin dışınızda gelişen sizin değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul edin.

Rüyada yılan görmek, görülen yılanın renk ve büyüklük gibi fiziki şartları ve rüyada gördüğünüz durumu göz önüne alınarak yorumlanır.
Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..
Rengi de onemli mesela kahverengi ise devlet ile ilgili SARI ise hastaliginiz ile Mavi yesil ise Sizin bir muradiniz ile ilgili seklinde Yorumlanir.

Rüyada yılan görmek; gizli düşmana veya cimrilik gibi kötü huylara sahip bir arkadaş edineceğinize işaret eder.

Evde yılan olduğunu görmek; bir sıkıntı yaşayacağınıza ve gizli düşmanınızın aileden biri olduğuna,
Yılan öldürmek; düşmanı etkisiz hale getireceğinize ve ondan kurtulmaya işarettir

Hayat dediğin kısacık bir rüyadır,insan bu anı yaşayan garip bir candır,bu canı bahşeden yüce Rahmandır,verdiği cana karşılık istediği temiz bir imandır,bu imanı yaşayan ne mutlu bir zattır,ama yaşamayanın sonu mutlak azaptır,azaptan kurtaracak silah yalnızca ibadet ,dua ve Güzel Ahlâktır!! kandliniz mübarek olsun Selametle..

Üst Alt