• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada ruh/melek görmek

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,

Ruyamda tek hatirladigim beyaz golgemi diyim melekmi diyim ruhanilermi diyim, tam anlamadim ama etrafimi sarmislardi ve sanki tokat atiyorlardi, darbe vuruyorlardi diyim.
Cok net hatirlamiyorum..
Kusura bakmayin, zorlanirsaniz eger, yormayin kendinizi..
Bu ruyayida sabah ezanindan sonra gordum..
Allah'a emanet olun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hos geldiniz..
Allah-in izni ile niye zorlanayim ki ruyalar da Dini, Ruhani psikoloji bilince bir Dildir..
Yani aslinda sizin bilincalti, vicdaninizda ve ruhunuzda fisildiyarak ruyanizda soylediginiz kelamlari sadece sozlu dillendiriyorum..
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbimde HAYRA cikarsin

"Daima hayra ve hayırlı işlere niyetli ol.O hayrı işlemeye muvakkat olamazsan dahi mükafatını görürsün…"
der Muhyiddin İbn-i Arabi..sizin ruyanizda da iste oyle bir guzelik var!
Rüyada melek görmek güzel bir haber alacağınıza yorumlanır. Eğer melek size doğru geliyorsa ve bir sefkat Tokadi atiyorsa yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekir anlamındadır..Allahu alem..

her daim Vicdân Sahibi olun..ki selamette ereseniz..yoksa yaptiginiz yanlisliklar ve vicdaniniz her daim pesinizde sizi bogmak icin kovalar...
Allah Teâlâ'nın ruha koymuş olduğu insaf ve merhamet hissi ve hakkın bir saikidir. Ruhun hayrı şerden ayırd eden fitri bir melekesi ve kuvvetidir.
"Her bir nefse (ruha) ve onu düzenleyene sonra da ona hem kötülüğü hem de ondan sakınmayı ilham edene and olsun ki onu (ruhunu) kötülüklerden tertemiz yapan muhakkak felah buldu. Onu alabildiğine kötülüklere batırıp günah ile örten ise elbette hüsrana uğradı"(eş-Şems 7-10)
Selamet ile hayra kalin...

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Abla bu uc gun icinde bir degisiklik oldu hayatimda.
Ebru sanatinla ugrasan bir hoca diyim cok bilgili ve ilmi yuksek olan biri.
Bende ona cay demliyorum orayi burayi temizliyorum.
Dediklerine gorede kalp gozu acik olan biriymis.
Bunlarida goz onunde buldurursak eger belki yorum degisir? :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Daima hayra ve hayırlı işlere niyetli ol.O hayrı işlemeye muvakkat olamazsan dahi mükafatını görürsün…"
der Muhyiddin İbn-i Arabi..sizin ruyanizda da iste oyle bir guzelik var!
Rüyada melek görmek güzel bir haber alacağınıza yorumlanır. Eğer melek size doğru geliyorsa ve bir sefkat Tokadi atiyorsa yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekir anlamındadır..Allahu alem..
ins. bu insan sizin daha guzel ve olgun olmaniza hayra ve degismenize vesile olur..

Üst Alt