• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada saç kestirmek

P

PAŞAOĞLU

Kayıtsız
Misafir
selamünaleyküm... adım derya 18 yaşındayım, lise bitti üniversite sınavlarına girdim sonuç bekliyorum, yani öğrenciyim, bekar kız çocuğuyum, adapazarı'nda bi mahallede oturuyorum. rüyamda saçlarımı kestirdiğimi gördüm, tam istediğim gibi olmuştu biraz kısa ama memnun olmuştum saçlarımı gördüğümde... aslında saçlarımı uzun zamandır kestirmeyi düşünüyordum ama bir türlü nasip olmadı. rica etsem rüyamın yorumunu yapabilir misiniz ? şimdiden teşekkürler kolay gelsin.. Allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam genc ve guzel kardesim..
Ruyaniza Hayirdir ins deyip Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim.
Rüyada saçların kesilmesi, hakkinda cok farkli yorumlar oldugunu internette gormussunuzdur.. lakin kisinin yasi, durumu,icinde bulundugu ortam
ve duruma gore sac gorme ruyalarin yorumlarida degisir..
Yasli bir insan ile Sizin gibi Genc bir kardesimiz ayni ruyayi gordugunde de yorum degisir...
Masallah liseyi bitirmis rahat bir nefes almis derken universitenin imtihan sonuclarini bekler iken...
"rüyamda saçlarımı kestirdiğimi gördüm tam istediğim gibi olmuştu" demissiniz.

insallahuRahman Sinav sonuclari ailenizin istedigi gibi degil de Sizin istediginiz sekilde sonuclanacak Allahu alem..
Bütün kapıların anahtarını elinde bulunduran ALLAHIM biz acizlerine hayırlı kapılar aç !diye cokca dua edin kardesim..
Bu You tube nicin ekledigimi bir gun anliyacaksiniz..ama simdi degil! Her seyin bir zaman ve vakti var..bir gun beni Hatirliyacaksiniz...
selamet ile Hayra kalin..

dido

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı günler :) rüyamda kuaföre gittim.saçlarımı önleri uzun arkasını kısa kestirdiğimi gördüm.ilk kesen güzel kesmişti,beğenmiştim.sonradan başka bir erkek kuaför geldi bana arkamdan sarıldı.hoşuma gitmemesine rağmen onu itemedim.sıkıca sardı beni.sonradan saçımın arka tarafını tekrardan kesti.arkası baya kısa oldu bu durumdan hoşlanıp hoşlanmadığımdan emin olamadım.ve böyle uyandım.yorumunuz için şimdiden teşekkürler:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı günler Hayirdir insallah..
Rüyada saçların kesilmesi, hakkinda cok farkli yorumlar oldugunu internette gormussunuzdur..
Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz,
rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu,
miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.

Rüyada saç kestirdiğini görmek; yaşamınızdaki değişim arzunuzu yada yeni bir başlangıcı ifade eder.

"kuaföre gittim.saçlarımı önleri uzun arkasını kısa kestirdiğimi gördüm "
geçmişte takılıp keşkelerde kalırsanız geleceği göremezsiniz..
geçmişe takılıp kalırsanız bugünü kaçırırsınız belkide ayağınıza kadar gelen kısmetleri tepersiniz göremezsiniz farkedemezsiniz güzel yıllarınızı böylece ıskalamış olursunuz..
Selametle..

Üst Alt