• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Saç Kopması Görmek

HayalCAH

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada saç kopması görmek, rüyada saçının koptuğunu görmek.
Selâmünaleyküm,
Allah(C.C.) razı olacağı hâlde eylesin bizleri.

Saçlarım siyah ile kahverengi arasında siyaha yakın renkte,uzunluğu omuzlarıma hafif değecek şekilde.

Rüyamda saçlarım,başımın arkasından toplanıp toka ile bağlanmış durumda. Ben tokayı çözüp sol tarafımda yer alan masaya koyduğumda,saçımın ense kısmı tarafından bir karış kadarının kopmuş( kesilmiş gibi ) olğunu görüyorum. Tokamı çıkarmak için çözerken acele ettiğimi bu yüzden böyle olduğunu düşünüyorum.

Toka:
Lastik tokalardan yuvarlak halka.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Allah(C.C.) razı olacağı hâlde eylesin bizleri..amin Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada Saç Koptuğunu Görmek;
Rüyayı gören kişinin, iş hayatı ve eğitin hayatının geleceği ile ilgili sıkıntıları ve endişeleri olacağına, ne yapacağını, nasıl hareket etmesi ve maddi ,manevi, olarak nasıl bir yol izlemesi gerektiğini bilemediğine, bunun sıkıntısı altında ezildiğine ve stresse alamet eder.

Bazen de bu kimse istemiyerek,kendine hakim olamıyarak bile bile bir günah işler veya kendi hataları nedeniyle sıkıntı yaşar.
insanın günlük koşuşturma arasında dini yönden çok vakit ayıramadığı ve ihmalleri sonucu içinden çıkılamayacak problemlerle karşı karşıya kalmasına neden olur.

Kalbimden aklıma düşen Yorum;
Saçlarını toka ile topladığını gören kimse, mal, mülk,ilim, itibar servet ve parasının çok olacağına işarettir.

Toplu duran saçlarını açtığını ve salverdiğini gören, elindeki parasını ve malını ,kendisini gereksiz yerlere ve değmiyecek kimseler için harcayacağına işarettir.kendinizi salıvermeyin.

Bir durumla ilgili isteğinizin çok güçlü olduğunu sanıyorum. Hatta bu yolda bi takım fedakarlıklarda da bulunabilirsiniz.
Kendinizden,Benliğinizden, Ödün vermemeye ve incinmemeye dikkat etmelisiniz.
Herşeyin hayırlısı olsun diyelim. İlle de olsun düşüncesi kimi zaman aksi sonuçlar da doğurabilir ve üzülen Siz olabilirsiniz..selametle...

HayalCAH

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Kalbinize doğan daha uygun,hatta tam yerinde diyebilirim. Allah (C.C.) razı olsun. Bizleri halis uyanık,güçlü,sağlıklı mümimlerden eylesin.

Khj324

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada saç koparmak

Selamün aleyküm rüyamda saçlarımı elimle koparıp sonra aileme yediriyodum ve onların da çok hoşuna gidiyor du ama ben yemiyordum çünkü midem bulanıyordu birde saçlarımı elimle koparıp sonra parça parça ayiriyordum

Üst Alt