• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Saçın kesilmesi

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,
konu ile ilgili önceki yorumlarınızı okumakla birlikte yazmak istedim.
Hayırlı günler dilerim.

Elimde büyük değilsede çok küçük olmayan bir makas var. Kulak üstü favorimi düzeltiyorum.Derken nasıl oluyorsa makas biraz daha yukarı gidiyor el ayası büyüklüğünde düzensiz bir şekilde bir kısmı kesiyorum.

Uyandığımda çok şükür saçım yerimdeymiş dedim :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Ruyaniza Hayirdir ins deyip Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim.
Rüyada saçların kesilmesi hakkinda cok farkli yorumlar oldugunu internette gormussunuzdur.. lakin kisinin yasi durumu icinde bulundugu ortam ve duruma
gore sac gorme ruyalarinin yorumlarida degisir..

Rüyada makası kullanarak saç kesmek ;bir yolculuğa çıkmak..veya bir iliskiyi kesmek..bir seyi noktalamak veya sekil, bicim vermektir..
Şayet saç kesiliyorsa o kişinin yaşamında belirgin değişiklikler olacak demektir.
Sac kesmek ferahlik ve bir kederli dusunceden kurtulma ile yorumlanir..Allahu Alem..
Dış görünüşe önem verdiğimiz kadar keske iç hayatımız üzerinde de o kadar önem verseydik..
Güzellik ve dış görünüm gelip geçici şeyler ama kalici olan iç güzeliktir..

İçten samimi ol telaşsız kısa ve açık seçik konuş.
Başkalarına da kulak ver. Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları; Çünkü dünyada herkesin bir öyküsü vardır.
ve her insandan olumlu veya olumsuz bir seyler ogrenebilecegini unutmayin....

amann!! kendi kendinize zarar vermeyin..
"BİR İNSANIN ELİYLE, DİLİYLE KENDİNE YAPTIĞI KÖTÜLÜĞÜ, CÜMLE ALEM Bİ ARAYA GELSE YAPAMAZ.."
unutmayin insanin basina sebepsiz gibi gelen belalar aslinda kendi elimiz ile yaptiklarimizdir...

..(Başınıza gelen bir bela, kendi ellerinizle işledikleriniz yüzündendir. [Bununla beraber] Allah çoğunu affeder.)
[Şura 30]

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hoşbulduk,

"İçten samimi ol telaşsız kısa ve açık seçik konuş."

"Başkalarına da kulak ver. Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları"

:) bu seferde tüm bunlar nereden çıktı diye sorsam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Siz masallah bu Ruya yorum ilmini ogrenmeye azimlisiniz galiba..aassd..cddvb..

"Elimde büyük değilsede çok küçük olmayan bir makas var" siz

insanlari ozellikle ailenizi,hic dinlemeyip söylenenleri kestirip atiyorsunuz!!

"Kulak üstü favorimi düzeltiyorum."kulak hangi duyumuzu sembolize eder?
Duymak ve duyurmak...İçten samimi ol telaşsız kısa ve açık seçik konuş...ki karsindaki seni duyabilsin.. isitmek ayri duyabilmek ayridir...
Kulak duyma organimizdir..Başkalarına da kulak ver. Aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları..bazi insanlar sacmalar ama bazen bir deliden duyacagini bin akillidan duyamazsin..
Konusana degil konusturana Saygi dan herkesi dinleyin.. ama sadece dogru olani YAPIN...
Ruya yorumu acik bir sekilde yapilur ve herkes kendi kabinca aklinca, idrakinca nasiplenir..
Hayirli gunler...

Üst Alt