• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada saçların ele gelmesi

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm ablacım,

Ben dün gece rüyamda saçlarımın elime geldiğini gördüm. Elimi saçımın arasına atıyordum ve tuttuğum yerden tutam tutam elime geliyordu kendiliğinden. Bu rüya ne anlama geliyor? Hayır olur inşallah. Bugünlerde çok ruhsal sıkıntılar yaşıyorum ve dayanmakta zorlanıyorum...

Allah'a emanet ol abla ve hayır duanı eksik etme...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hosgeldin kardesim..
Hayirdir insallah.
Hepimizin günlük yaşantısında az yada çok maruz kaldığı stressin kalp sağlığı için çok tehlikeli bir etken olduğu hepimiz biliyoruz artik!
Stress sadece kalbe zarar vermekle kalmıyor aynı zamanda saç dökülmesi, cilt yaşlanması ve erken çökme gibi olumsuzluklarada neden oluyor.
Stressbeden sağlığı açısından olduğu kadar ruhsağlığı açısındanda insanları olumsuz yönde etkiliyor, stressli kişilerin çevresindeki insanları kırdıkları sürekli huysuz ve uyumsuz oldukları gözleniyor.

Bir arkadasim (erkek) bana yazmiski Kel oldum piskolojim bozuldu
ehh saclarini da stres den kaybetmistin ya ANLIYANA!!..
ruyada saçların ele gelmesi ;stress ve ruhsal sıkıntılardan kendinizi kurtarmasaniz..saglik sorunlari yasiyabilmenize delalettir..
Ruhbilimciler depresyonu açıklarken iki nokta üzerinde odaklanırlar. İlki bizim olaylara ve duygularımıza nasıl anlamlar yüklediğimizdir.
Olayları nasıl yorumladığımız ve nasıl başa çıktığımız bilimsel terapi dediğimiz tedavi şeklinin anahtar noktalarıdır...
Korku, panik atak, fobi, depresyon, tüm bunlar zihnin var ettiği sahte bir gölgeden ibarettir. Sahte olanın farkına vardığın an!!
hakikat ortaya çıkar işte o senin öz varlığındır.

Allah cc.Yar ve yardimciniz olsun.Hayirli Geceler...

merveaydinruya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm ben rüyamda saçımı tarafım sonrada bağladım yanımdaki aynaya dönüp baktim elimle saçımı düzeltirken bagladigim yerden aşağısı elimde kaldı bu rüyayı yorumlayabilirmisiniz?.

Üst Alt