• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sağ kolunu kestiğini görmek

mehmetinan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm. 2 gündür aynı tarz rüyalar görmeye başladım, bir öncekini sizinle paylaştım. Bu gün gördüğüm rüya ise şöyleydi. Ben babamla ev almaya sevdiğim kızın yanına gidiyoruz, bir bakıyoruz orası ev değil otelmiş, bir oda tutuyoruz. Ben sevdiğim kızla konuşmaya başlıyorum ve sigara çıkartıyorum o aslında sigara kullanmaz ama alıyor ve bir tane sigara içiyor. Sonrasında seni ablamla tanıştırcam diyip içeri geçiyoruz. Ablası bana biraz sert bakıyor bende lavaboya gidiyorum.Yanımda bir iki kişi daha var ben sağ kolumu dirsekten kesiyorum ve bir kenara koyuyorum sonra da ne yaptım ben diyip alıp tekrar yerine takıyorum ama kan akmıyor ve hemen kolum eskisi gibi olmaya başlıyor, sadece kestiğim yerde bir yara izi hemen iyileşmeye başlıyor yani. Sonrasında uyandım.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
İstanbul'dan Mehmet İnan yaş 18 öğrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gelincik1.jpg

Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim
Siz cok genc oldugunuz icin Sizi bilgilendirmek amacli ruyaniza gecmeden once biraz on bilgi verip Sizin ile Dosthane muhabbet etmek istiyorum musaadeniz ile..

boylece ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz ins..
Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz yaşınız cinsiyetiniz eğitim ve sosyal durumunuz
rüyayı gördüğünüz zaman gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüya hep birlikte yorumlanir..
ruyayi da Hayra yorarak pozitif yaklaşarak yorumu yapılmalıdır.
Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.

Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler bazan geçmişin bir yansıması muhasebesi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlenmesi veya hasret, ozlem icinde kalbinizin, yureginizin gormek istedigi olay ve kisileride gorebilmekteyiz.

Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin
Rüyada otel görmek dünya evine de işarettir..
Yani simdilik bir mal mulk alma zamani veya maddi olarak Hazir degilsiniz...
sadece kira veya ufak bir yer olabilir..Babanizin sagligi nasil bu gunlerde?Allah cc. Saglik huzur versin..

Sigara icmek gam, keder ve Siz Sevdiginiz KIZI da bazen SIKINTI verebiliyorsunuz...
Her seyi zamana BIRAKIN!!
Illa O da Sizi sevsin diye cok fazla zorluyorsunuz..
Bir insani gercekten Seviyorsaniz ozgur birakin.. ucup gitsin.. okullunu, hayalindeki meslegi secsin..olgunlassin sonra zaten O sizi gercekten Seviyorsa Size geri donecektir..
Sevgi ile Sahiplenmeyi karistirmiyalim olur mu kardesim..
Yanlis Anlamayin.. ama Her KADININ ve KIZ -in sadece kendine Ait bir dunyasi vardir.. erkekler bunu hic bir zaman anliyamaz..
Kadin ve KIZ larda huy ,duygu, hisler Ruzgar gibidir!! Aylarin bazi gunlerinde gergin ve yanliz kalip KIRICI olabiliyorlar...
Yani Sucu hep kendinizde aramayin Onu seviyorsaniz oldugu gibi kabulenmeyi ogreneceksiniz..

Sağ el ; rüya sahibinin kuvveti, geçimi, kazancı, malı ve kendisine bilinen bir şeydir.
bir ara kesilsede tekrar kazanciniz, bereketiniz geri gelecektir..
Masallah cok da bereketli bir insansiniz..

"kestiğim yerde bi yara izi " hic beklenmedik bir sevinc, mutluluk yasiyacaksiniz seklinde yorumlanir Allahu alem...
bir sey degil Hayirli gunler...

mehmetinan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Gerçekten çok teşekkür ederim, bu gece görmedim rüya, şaşırdım ama artık yeter yani İnşallah hayırlısı olur. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim Hayırlı günler, Hayırlı Bayramlar.:)

Babam iyi, antalyadaydı bugün geldi gördüğüm kadarıyla iyiydi yani ama bu soru ne içindi bir sorun mu var daha açık olursanız sevinirim.Tekrar teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Gunler Kardesim..
"ben sağ kolumu dirsekten kesiyorum ve bir kenara koyuyorum sonra da naptım ben diyip alıp tekrar yerine takıyorum "
Cenabi Allah bizleri sahip oldugumuz nimetler ile..imtihan eder..
bir sureligine elimizden aldiginda Bizim nasil tepki gosterecegimizi, imanimizi SINAR...
ama zayif insanoglu bunun imtihan oldugunu unutur..ve kargarayi koparip hem dunyasini hem ahirettini kaybedebiilir..
Ben hep derim ki..
Allah cc. sadece bizlere saglik, huzur iman versin hersey gecici..
bir cok hastaligin ana sebebi Stress, SIKINTI ve gereksiz gerginliklerdir..
Hersey gecici ise deger mi?
bir anda harap edilen sinir sistemi ve hucrelerin tekrar kendisini onarmasi icin YILLAR gerekli...
iste Sag kolunuzun dirsekten kesmenizi gecici uzuntuden sonra gelecek sevince yormustum..O yuzden sormustum..
Hayir olsun insallah...
Hayirli Bayramlar Genc kardesim...

kgüll..,

nicoleyi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada elini kolunu kesmek

Ruyamda kolumu bilekten kestigimi sonra da parmaklarimi kestigimi gordum. Hocam yorumlarsaniz cok sevinirim.

YÖNETİM/UYARI: Kuralları okumadan mesaj göndermeyin lütfen.

nuraf

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sağ kolunu kesmek

Merhaba, ben dün sabaha karşı çok etkilendiğim bir rüya gördüm. Şöyle ki, on-onbeş kişilik bir grubun içindeyim. Amirim bize konuşma yapıyor. Ama ne dediğini hatırlamıyorum. Ben sessizce yeter artık diyerek sağ kolumun bileğimden kesiyorum. Daha sonra evim değil ama eve geliyorum. Eşim değil ama tanımadığım bir adamla konuşuyorum. Bana "hadi hastaneye git de daha fazla doku kaybı olmadan kolunu diktir" dedi. Bende o anda çok pişman oldum. Diktirmek için poşetin içindeki elimi aldığımda parmaklarımın da kesildiğini gördüm. Çok panik oldum ve parmaklarımı aramaya başladım. Bu paniklikle uyandım. Şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz hayr olsun
Rüyada kol görmek;
güç, kuvvet,silah, mücadele, zorluklarla mücadele gücüne sahip olduğunuz anlamlarını simgeler.

"yeter artık diyerek sağ kolumun bileğimden kesiyorum."
Öfkeli ve tartışmaya hazır bir tutum içerisinde olduğunuzu ve en çok da kendi kendinize zarar verebileceğinizi
temsil eder.

Sağ kol görmek;
Güç ,kuvvet,geçim ve Enerji ile ilgili durumları ifade eder.
bunlari kesmek istemiyorsaniz kendinize gelin kendinize ve haddinizi bilin olarak yorumlanir...

"hadi hastaneye git de daha fazla doku kaybı olmadan kolunu diktir" dedi. "
HATANIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR"demek ki Siz su an KAR'dasiniz..Elhamdullilah..

"o anda çok pişman oldum"
Pişmanlık tövbedir...tövbeye gelin ki hayatiniz düzelsin!' “Veren el, alan elden daha hayırlıdır..selametle..

Üst Alt