• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sakal görmenin tabiri

afa05

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum ben rüyamda sakal biraktigimi gördüm ama sadece alt taraftaki sakallarimi uzattığımi gördüm yanları uzatmiyorum sadece alt tarafları uzatıyorum acaba anlamı nedir şimdiden teşekkür ederim ALLAH razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
Sakal Erkek için zenginlik ve şerefe; kadın için -hamile ise- erkek çocuğa
Rüyada sakal görmek, çevrenizdekilerin saygısını kazanacak işler yapacaksınız demektir.Sakalınızı kestiğinizi görmek, tüm sıkıntılarınızdan ve dertlerinizden kurtulacaksınız demektir.

"ben rüyamda sakal biraktigimi gördüm ama sadece alt taraftaki sakallarimi uzattığımi gördüm "

kardesim Siz hayattinizin sadece tek bir yonunu gelistirmeye calisiyorsunuz bu cok yanlis!!
insan sadece beden den mi mevcut ?
İnsan maddi ve manevi yönleri, boyutları olan bir varlıktır. Maddi yönü itibariyle fiziksel, bedensel durumu anlaşılır.
Manevi yönüyle de insanın ,dini, inanci, kisiligi, vicdani istekleri, arzuları, hayalleri, idealleri, düşüncesi akla gelir.
İnsanda Ruh ve beden sağlığı bir bütündür .. birbirinden ayiramazsiniz..
bedeninizin gelisimi icin caba sarf ettiginiz gibi,manevi yönünuzu akliniz, ruhunuz, yureginizi ,inancinizi,
vicdaninizi de gelistirmeye calisin seklinde yorumlanir..
bunlari yapmazsaniz cok kolay deprasyona ,kompleks ve bir yanlizliga girebilirsiniz Hayirli gunler Genc kardesim..

Üst Alt