• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada salyangoz görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum cemaati muslimin allahin rahmet ve berekti uzerinize olsun.
Ben dershanemizde yapilan bir yatili kurs programina katildim ve yaklasik uc haftadir namaz kiliyorum ve her namazimdan sonra iki salavatin arasina bir kagida yazdigim isteklerim vardi onlari okuyordum. iste helal cok para kazaniyim, kazandigim paranin zekatini vermemi sagla, onunla yardim edeyim, paranin beni degistirmemesini sagla falan demistim ve dun aksam bir ruya gordum. Ruyamda parmagi tam hatirlamamakla beraber sol ya da sag serce parmagimin yuzuk parmagiyla yanyana oldugu yer varya iste serce parmagimin orada, parfumlerin sıkma yeri veya o kadar buyuklukte iki tane delik var ben bunlari sıkıyorum icinden iki tane renksiz daha dogrusu su renginde seffaf iki tane salyangoz cikiyor ama sirtlarinda o yuvarlak seylernden yok, zarar vermiyorlar bana aksine giderek sisiyorlar, simdi burada okudum ki salyangoz mutlu olacagima, zengin olacagima falan isaretmis bir de tembellige isaretmis. Birde yavas yavas islerimin duzelecegine, istedigim hedefi kazanacagima isaretmis.

Şimdi sorum ise bu salyangoz benim icin gecerli mi kabugu yoktu benimkilerin?

Ayri olarak belirtmek istiyorum, benim tam umutlarimin bittigi yerde cok guzel bir moral oldu bana bu ruya. Birde ben orda bir soz gordum Hz.Ali demis ki dinini duzeltenin hayatini da Allah -cc- duzeltir diye, cok hosuma gitti tamda umutlarim azalirken bu ruyayi gorup bu siteye girip bu sozu okumamin tesaduf olmadigini dusunuyorum saygilar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Kardesim ruyanizin yorumunu islamiforumlar.net de buldugunuza sevindim ..
Kainatta tesadufe tesaduf edilmez...
sorunuza gelince biraz salyangozlardan bahsedersem beni daha iyi anlarsiniz ins..

Salyangozlar bol yağış olan bölgeleri daha çok severler. Bu nedenle en çok Marmara ve Karadeniz bölgelerinde görülur..
Bu demek ki rahmet ve bereket istiyorsaniz veren El Alan elden HAYIRLIDIR....
Merhamet edilene merhamet edilir...

Salyangozlar insanları ısırmazlar ve zehirsizdirler. Yaz aylarında çiftleşen salyangozlar çift eşeylidir. Bu sebeple üremeleri için karşı cinse ihtiyaçları yoktur.
Yaz aylarinda Sizin kendi alin teri ile kazanip gelismeniz gerektigine delaletir Allahu Alem...
Salyangoz her yumurtlama döneminde 100-200 arası yumurta bırakır...
Bereketli bir insansiniz lakin kendi yetenek idrak ve azminiz de gerekli...
salyozdaki o kabuk onun guveni ve evidir...
Siz de orda ogrendikleriniz ile gelecekte kendi cevrenizde uygulamak ve devam ettirmek.. Size verilen hizmetti Sizin de bir gun kendi ayaklariniz uzre
durdugunuzda Hizmetin sadakasi olan hizmet ile sukr etmelisiniz...

Rüyada görülen el,parmaklar kişinin ihsan, kuvvet, itimat ettiği şeyidir.
Sağ el parmaklarının beş vakit namaza;
başparmak sabah namazına,
işaret parmağı öğlen namazına,
orta parmak ikindi namazına,
yüzük parmağı akşam namazına,
serçe parmak yatsı namazına delalet eder, denilmiştir.
Buna göre parmakların kısalığı namazları aksatmaya ve tembelliğe içlerinden birinin düştüğünü görmek delalet ettiği namazı kılmadığına, uzunluğu ise namazlarına itina gösterdiğine delalet eder.
Parmaklarının yer değiştirdiğini görmek o parmağın delalet ettiği namazı başka bir vakitte kıldığına delalet eder...

simdi sizin ruyaniza gelelim....aksam ve Yatsi namazi arasinda gecirdiginiz zamana daha cok dikkat etmeniz gerektigine ve faydali bir sekilde degerlendirirseniz Allah-in izni ile daha cok basarili ve bereketli olacaginiza delaletir..
Hayirli Aksamlar...

abcdefgh

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun detayli bir bicimde aciklamissiniz tesekur ediyorum daha nice dualari yorumlamaniz dilegiyle hayirli aksamlar

aysen_86

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum, rüyada salyangoz gördüm. Rüyamda kayin valideme gitmisim (buralar biraz sıkıntılıyız) odadayim elimde kabuklu bir salyangoz var, küçük sevimli bir salyangoz. eşimin küçük erkek kardesinde de var bir tane salyangoz (oda üniversite sinavina hazirlaniyor) kayinvalidem bagriyor ona at onu kapiya diye bende duyuyorum ve küçük erkek kardeşle birlikte kapinin önüne koyuyoruz salyangozları ama ben çok mutsuz oluyorum biraktigim için buarada ben elimdeki salyangozu tam götürürken bakiyorumki sirtindaki kabuğu öne doğru sivri bi şekilde uzamis kabuğu büyümüş.
KPSS ye hazirlaniyorum ve sinava 3ay kaldin sinava 2. Kez hazirlanip girişim. fakat daha öncesinde sinav esnasinda çok heycanlandigim için panik atak geçirdim ve sinavda basarili olamadim. Bu sene tekrar hazirlaniyorum ve bu sefer dershaneye de gidiyorum ara ara bunalim oluyorum yapamayacagim korkusu sariyor bu aralar yine bir bunalim havasindayken gece tesbih çektikten sonra Rabbim sonum ne olacak çok korkuyorum nolur gelecek hakkında umudum kalmadi her şeye sen kadirsin rüyamda bana bi umut isigi,işareti ver dedim ve uyudum. teşekkürler şimdiden emeğiniz için.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam aysen_86 kardeşim, rüyada salyangoz görmek, umut beslediğin, çaba gösterdiğin her alanada "yavaş yavaş" ilerlemeye ve sonuçta huzur bulmaya işaret olarak kabul edilir. Rüyan, amacına ulaşmak için vazgeçmemen, pes etmemen gerektiğine işaret olarak yorumlanır. Eşinizin küçük kardeşi içinde aynı uyarıcı nitelik taşır. Salyangozun kabuğunu görmen, zor ve zahmetli bir dönem atlattıktan sonra niyahet rahat edeceğin şeklinde yorumlanır. En doğrusunu Allah c.c bilir.

aysen_86

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razi olsun emeğimize yureginize saglik

demirörs

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada salyangoz görmek tabiri.
Selamün aleyküm, rüyada vücudumun her yerine salyangozlar yapışmış onları temizlemek için ugraşıyordum. Salyongoz kabukluydu, tişortumun içimden girip her yerimi sarmıştı. Bende salyangozları temizlemek için uğraşıyordum. Acaba neye yormam lazım, saygılarımla selamün aleyküm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz hayr Olsun
rüyada salyangoz görmek;
umut beslediğin, çaba gösterdiğin her alanada "yavaş yavaş" ilerlemeye ve sonuçta huzur bulmaya işaret olarak kabul edilir.
"vücudumun her yerine salyangozlar yapışmış onları temizlemek için ugraşıyordum. "
bazen bir şeyleri sadece istemek yetmiyor ...istediğin şeylerin zamanini beklemen sabretmen ,kendini geliştirmeniz gerekiyor..selametle..

taipan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vücuttan salyangoz çıkması.
Selamün aleyküm hocam. Rüyalarımın bilinçaltı olduğuna inanmışımdır şimdiye kadar ama ilk defa alakasız bir rüya görünce anlamını merak ettim size danışmak istedim.
Vücudumda beyaz kabuklu salyangozlar vardı hepsini tek tek çıkartıp atıyordum en sonunda kolumun içinden çıktı salyangoz ve bunu çekmem çok zor oldu bunu da ama sonunda çektim ve attım. öldürdüm mü öldürmedim mi hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle öldürmedim. Yorumlarsanız çok memnun olurum. şimdiden allah razı olsun. Hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz hayr Olsun
rüyada salyangoz görmek;
umut beslediğin, çaba gösterdiğin her alanada "yavaş yavaş" ilerlemeye ve sonuçta huzur bulmaya işaret olarak kabul edilir.
bazen bir şeyleri sadece istemek yetmiyor ...istediğin şeylerin zamanini beklemen sabretmen ,kendini geliştirmeniz gerekiyor..

Gördüğün rüya önünde bereket dolu, doya doya yaşayacağın bir ömür olduğunu ancak bazı gizli korkuların yüzünden bunun tadını çıkaramadığını simgelemekte ve bu korkularla yüzleşip, onları atlatıp gerçek mutluluğa erişmek gerektiğini simgelemektedir.selametle

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm ; gerçekten tevafukların en güzelinden bir tanesini bu siteyi bularak yaptığımı düşünüyorum. Emeğiniz ,samimiyetiniz ,yorumlamalarınız ve hayra yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun sizden. Sürekli rüyalar görüp anlamlarını bilememek bu rüyalardan doğru etkileşimi alamamak beni çok üzüyordu. Yakın zamanda gördüğüm rüyamda bir bahçede otururken sol ayağımın bileğinden bir salyangoz beni ısırıyordu ve rüyamda bu ısırmayı hissettim.Ayak bileğime güçlü bir şekilde yapıştığı için biraz zorlayarak bileğimden çıkardım ve yere koydum ölüp ölmediğini bilmiyorum ama hırpalandı. Ardından şekline baktım siyah beyaz kare kare desenli çok güzel büyükçe bir salyangozdu ve kabuğu da sapasağlam duruyordu.ve rüyamda ne kadar güzel dediğimi hatırlıyorum. Eğer yorumlandırırsanız gerçekten çok sevineceğim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam Allah cc. cümlemizden razı Rüyanız ve Akîbetiniz hayr Olsun..
Salyangozlar bol yağış olan bölgeleri daha çok severler. Bu nedenle en çok Marmara ve Karadeniz bölgelerinde görülur..
Bu demek ki rahmet ve bereket istiyorsaniz veren El Alan elden HAYIRLIDIR....
Merhamet edilene merhamet edilir...

"Rüyada Salyangoz beni ısırdı"
bazı konularda kendi kendinize gereksiz, korku, evham, sıkıntı yapmanız dikkat edin sinirlerinizi yıpratmayın..

rüyada salyangoz görmek;

bazen bir şeyleri sadece istemek yetmiyor ...istediğin şeylerin zamanini beklemen sabretmen ,kendini geliştirmeniz gerekiyor..

Gördüğün rüya önünde bereket dolu, doya doya yaşayacağın bir ömür olduğunu ancak bazı gizli korkuların yüzünden bunun tadını çıkaramadığını simgelemekte ve bu korkularla yüzleşip, onları atlatıp gerçek mutluluğa erişmek gerektiğini simgelemektedir.selametle

Ebinn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamūn aleykum hocam . Ben ruyamda vucudumun uzerinde cok salyangoz gordum, salyangozların hepsini cikariyordum. Birisi de cikarmaya calisti hatirliyamiyorum kim. En son bitane vucudumda salyangoz kaldi onu da almaya calistim. Ne demektir, simdiden Allah razi olsun hocam hayirli gunler insallah.

Aybe

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sarı salyangoz görmek

Selamlar, rüyamda amcam gillerle bahçedeydik. Sonra amcam ağacın içinde salyongozu öldürdü, çok büyüktü çok sonra gördüm bende. Yanına gitdiğimde salyangozun kafasından sesler geldi beni rahatsız ediyordu ağacın her tarafı küçük sarı salyangozlardı. Rica etsem cevap verirmisiniz bu ne demek?

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Deniz üzerinde giden çok sayıda salyangoz görmek

Merhabalar selamın aleyküm. Rüyada salyangoz görmek ne demektir?
Üst üste sıkıntıların olduğu, sabrın sonundaki selameti beklediğini bir süreçten geçiyorum. Rüyamda durgun Deniz üzerinde sanki akıntı varmışta, çok sayıda salyangoz ilerliyor gördüm. Nedense içimi bir ferahlık kapladı. Aksam üzeri saatleriydi, salyangozlar hiç batmıyordu. Rüyamda salyangozların bir yerden geldiklerini düşündüm. Onlar varken denize giremem diyordum. Yorumlarsanız çok sevınırım.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada sarı salyangoz görmek

Selamlar, rüyamda amcam gillerle bahçedeydik. Sonra amcam ağacın içinde salyongozu öldürdü, çok büyüktü çok sonra gördüm bende. Yanına gitdiğimde salyangozun kafasından sesler geldi beni rahatsız ediyordu ağacın her tarafı küçük sarı salyangozlardı. Rica etsem cevap verirmisiniz bu ne demek?
Aleyküm selam. Rüyada bahçe görmek hayra işarettir. Amca görmek çok büyük zararlara işarettir. Sarı salyangoz, bekerete, bolluğa, mutluluğa işarettir. Rüyanız hayırdır ama amca görmek hayır değildir. Selâmetle.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada Deniz üzerinde giden çok sayıda salyangoz görmek

Merhabalar selamın aleyküm. Rüyada salyangoz görmek ne demektir?
Üst üste sıkıntıların olduğu, sabrın sonundaki selameti beklediğini bir süreçten geçiyorum. Rüyamda durgun Deniz üzerinde sanki akıntı varmışta, çok sayıda salyangoz ilerliyor gördüm. Nedense içimi bir ferahlık kapladı. Aksam üzeri saatleriydi, salyangozlar hiç batmıyordu. Rüyamda salyangozların bir yerden geldiklerini düşündüm. Onlar varken denize giremem diyordum. Yorumlarsanız çok sevınırım.
Aleyküm selam. Rüyada salyangoz, bolluğa, berekete ve mutluluğa işarettir.
Rüyada akıntı görmek, maddi kazanca işarettir. Ferahlık ise tövbeye işaret edilir. Rüyanız hayırdır selâmetle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt