• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek

sibel

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ben sevgilimden yeni ayrıldım ve çok kötü bir şekilde kavga edip beni bıraktı. buyüzden her gece rüya görüyorum.dün geceki rüyamda 2 tane sarı muhabbet kuşu gördüm bir arkadasım kuşun 1 tanesinin tüyünü kesti aynı rüyanın içinde birde geçen sene küstüğüm eski bir arkadasımı gördüm benimle küstüğü için çok pişman olmuş millete kızıyordu sizin yüzünüzden oldu die. bu rüya ne anlama gelmektedir yardımcı olursanız sevinirim.

Rüyada Muhabbet kuşu görmek Tabiri için Buraya Tıklayın

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum Kardesim..
Ruyanizi Hayra Yoralim sizde hayattinizi Hayra Yorun ins..Basimiza gelen olaylardan ziyade biz bu olaylara yaklasim ve gosterdigimiz Tepki seklimiz cok onemlidir..
Gonul isterdi ki buradaki Ruyalari yorumlamadan once biraz Dostca muhabet etmektir..niye mi Cunku her ruya aslinda insanin gercek ile Ruya arasindaki bir gecit bir bag bir iliski sanki...
yani ruyalarimiz Su an ki yasadigimiz ruh halimizin Vicdan aynasindaki Yansimasidir...
Bazen insan perde arkasindaki olan gercekleri bilmediginde sanki ruyasinda gorulmiyeni gormek..olup bitenleri analize etmek icin bilinc alti farkli ruyalarda gormekte...
gelelim rüyanizin yorumuna..:sarı muhabbet kuşu SIKINTI ,kederli bir haber alacaginiz seklinde yorumlanir..

hayatınızda hic bir zaman bunalimda deprasyonda sinirli
kizgin KIRGIN iken hic bir ciddi konuda karar vermeyiniz..!!
cunku bu zamanlarda insan beyni sabit ve dengeli degildir!cunku ben Sahsen boyle dengebeli oldugum buhranli donemlerde her verdigim karardan ilerde kesinlikle pisman olmusumdur... problemle ve kararlar karşısında bunaldığınız celiskide oldugunuzda SABIR ve DUA ile Rabbinize yonelin derim..
herseyin bir zamani ve sebebi vardir unutmayin..
cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

“Kimdi giden kimdi kalan giden mi suçludur her zaman?
Yoksa ikisi de Mi?"

süveyda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya da sarı muhabbet kuşu görmek

Selamün Aleyküm. Zihnimde ikilemde kaldığım bir durum varken ALLAH'ım sen hayırlısını hissettir diyerek uyudum o gece rüyamda kafesin içinde 3 tane muhabbet kuşu gördüm 2 tanesi sarıydı ve bu sarı muhabbet kuşlarından biri elime geldi tekrar kafese koyup kafesin kapısını kapatırken elime gelen bu sarı kuş kafesin kapısına sıkışarak öldü.

Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim..
Ruyanizi Hayra Yoralim sizde hayattinizi Hayra Yorun ins..Basimiza gelen olaylardan ziyade biz bu olaylara yaklasim ve gosterdigimiz Tepki seklimiz cok onemlidir..
Gonul isterdi ki buradaki Ruyalari yorumlamadan once biraz Dostca muhabet etmektir..niye mi Cunku her ruya aslinda insanin gercek ile Ruya
arasindaki bir gecit bir bag bir iliski sanki...
yani ruyalarimiz Su an ki yasadigimiz ruh halimizin Vicdan aynasindaki Yansimasidir...
Bazen insan perde arkasindaki olan gercekleri bilmediginde sanki ruyasinda gorulmiyeni gormek..olup bitenleri analize etmek icin bilinc alti farkli ruyalarda gormekte...

gelelim rüyanizin yorumuna..:sarı muhabbet kuşu SIKINTI kederli bir haber alacaginiz seklinde yorumlanir..

hayatınızda hic bir zaman kararsiz, huzursuz bunalimda deprasyonda sinirlikizgin KIRGIN iken hic bir ciddi konuda karar vermeyiniz..!!
cunku bu zamanlarda insan beyni sabit ve dengeli degildir!
ben Sahsen boyle dengebeli oldugum buhranli donemlerde her verdigim karardan ilerde kesinlikle pisman olmusumdur...
problemle ve kararlar karşısında bunaldığınız celiskide oldugunuzda SABIR ve DUA ile Rabbinize yonelin derim..
herseyin bir zamani ve sebebi vardir unutmayin..
bu ikileme kaldiginiz konuda simdilik ikisini de kafese rafa kaldirin!!
Yoksa bu ikili ve Siz muhakak ki bir insani KIRIP HAKKINA girebilirsiniz seklinde ruyaniz yorumlanir..
kendinizile bir sure yanliz kalin ve simdilik her seyi zamana birakin!!
zaman size zamani geldiginde bu ikileme arasinda en dogru karari vermeniz icin yardimci olacaktir..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

“Kimdi giden kimdi kalan giden mi suçludur yoksa kalan yoksa bu secimi yapan
süveyda MI ?

floodoflove

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Büyük sarı muhabbet kuşları

Selamun aleyküm
Rüyamda perdelerin üzerinde 2 Adet sarı muhabbet kuşu gördüm.. Lakin bu kuşlar çok büyüktü, yani iri..
Sonra kuşları bir petshopa vermeye gidiyorum.. Kuşları kafese koyarken biri elimin üzerini ısırıyor.. Ve ısırdığı yer şişip kızarıyor..
Rüyamın tabiri nedir?

Üst Alt