• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şehit eşini görmek

Elif Lam Mim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Değerli Kardeşim,
Ben 1 sene önce mesleği askerlik olan biricik eşimi terör operasyonu sonucunda şehit düşmesi sonucu kaybettim. Eşimi zaman zaman ruyalarımda görmekle birlikte geçen gece gördüğüm ruyadan çok etkilendim ve sizlerle paylaşmak istedim. Rüyamda eşimi kayınvalidemin karnında doğmayı bekleyen bir bebek olarak görüyorum. Kayınvalidem eşime hamile ve eşim annesinin karnından bana sesleniyor. Beni çok sevdiğini,özlediğini ve kavuşmak istediğini söylüyor. O anda çok duygulanıyor ve ağlamaya başlıyorum.Ben de ona onu çok özlediğimi söylüyorum. Ve birden bir sis bulutu beliriyor. Sis bulutunun içinden Peygamber Efendimiz (S.A.V.) görünüyor. Bembeyaz bir ihramın icinde ve elinde asa gibi bir değnek var. Yalnız kayınvalidem göremiyor sadece ben görüyorum. Ama sis o kadar yoğun ki yüzünü göremiyorum,sadece bacaklarını ve gövdesini görüyorum,ışıl ışıl parlıyor ve gözlerim kamaşıyor. Sonra bana donüp uzulmememi, kavuşacağımızı söylüyor. Ardından uyandım. Ruyama nacizane bir yorum getirirseniz sevinirim. Rabbim sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayir.jpg

Ve Aleyküm selam Değerli Kardeşim,
Nikkiniz ne kadar da manidar!Elif- lam -mim ol yeter. Elif beden. Lam kelam mim - kalbin üçü bir oldumu inasana yeter.

Öncelikle en içten taziyelerimi kabul etmenizi rica ediyorum. Allah sevgili eşinize rahmet eylesin, size sabırlar versin...unutmayin Şehitler ölmez !!
gördüğünuz bu rüyanin yorumunda yazacak cook şey var kelimeler yetersiz kalbim bir dille gelebilse...

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyasında şehit: rüyayı gören kişinin dürüst karakterini ve yakınlarının ihtiyaçlarını karşılamak için kendi ihtiyaçlarından fedakarlık ettiğini ifade eder.

"kayınvalidemin karnında doğmayı bekleyen bir bebek olarak görüyorum "
gerçek yaşamınızda bir ilişki veya bir gelişme karşısında bazı sıkıntılar çektiğinizi
yada çekeceğinizi, Hayatta devam etmekte zorlandığınızı ve bunun Sevgili eşini de zor durumda biraktiğini fade eder.
Sevgili eşinizin farkli bir Mekanda dirilişini de sembolize eder...

Ben, kaybettiğimiz sevdiklerimizin ruhlarının bizimle olduğuna inanıyorum. Yaşadığım bazı deneyimlerde, kendimi çok çok kötü hissettiğim anlarda;
rüyama giren sevdiklerim içimi ısıttılar bana yeniden yaşama sevinci, mücadele gücü verdiler ve yaşama yeniden dört el ile sarıldım ve onların gurur duyacağı ,
vakti zamani geldiğinde onlar ile Cennete buluşabilmek ümidi ile hep iyi bir insan olmak için elimden geleni yaptım...ve halen de yapiyorum..
onlarin Cennete gittiklerinden nasil bu kadar eminsin diyeceksiniz..
Çünkü onlar,Cennet Ehli sabii çocuk idi ayni Sizin şehit eşiniz gibi bir kazaya kurban gittiler..
Belki ondandir da Koruyucu anne ve bir yetimi evladlik aldim...

Bence rüyanız, sevgili eşinizin size olan büyük sevgisi ifade ederken size önemli bir mesaj vermekte;
hayatta iyi ve kötü günler olabileceğini,Annesi,Aileniz ve imaniniz ile imtihan edilebileceğinizi size hatırlatmaktadır.

rüyada Peygamber Efendimiz'i görmek ; gamdan sonra feraha, bir sıkıntının akabindeki rahatlığa, nimetlerin artmasına ve bir müjdenin habercisidir..
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Belki de Dualara Şehitlerden cok bizlerin ihtiyaci var!!Onlar selamette erenlerden oldu Ya bizler nereye gidiyoruz..
Affet Bizi Allahim!!
Şehitlerimiz İçin 1 Fatiha El fatiha..

Elif Lam Mim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyama getirdiğiniz yoruma ve taziye dileklerinize istinaden can-ı gönülden teşekkürlerimi iletmek istedim. Allah sizden razı olsun.

Gulhan1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada olan şehit eşini görmek

Selamün Aleyküm. Ben rüyamda 9 yıl önce şehit olan eşimi gördüm, tabutun içinde kendi kıyafetleriyle yatıyor arada derin nefes alıyor, gözlerini yarım açıp kapatıyordu. Kayınvalidem tabutu açıp bir saga bir sola çeviriyordu eşimi. Bende rahat bırak uyusun diyorum. Sinirli bir şekilde bana bakıyordu ve tabut evin bir odasında duruyordu.. Yogun bakımdaki morluklar yoktu ve kendi kendime morarıklar gitmiş diye söyleniyordum ama çok korkuyordum. Bu neye işaret, yorumlarsanız sevinirim. Allah'a emanet olun.. şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Değerli Kardeşim,
Öncelikle en içten taziyelerimi kabul etmenizi rica ediyorum. Allah sevgili eşinize rahmet eylesin, size sabırlar versin...unutmayin Şehitler ölmez !!
gördüğünuz bu rüyanin yorumunda yazacak cook şey var kelimeler yetersiz kalbim bir dille gelebilse...

Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyasında şehit:
rüyayı gören kişinin dürüst karakterini ve yakınlarının ihtiyaçlarını karşılamak için kendi ihtiyaçlarından fedakarlık ettiğini ifade eder.

Rüyada şehit eşini görmek;
sevgili eşinizin size olan sevgisini ifade ederken size önemli bir mesaj vermekte; hayatta iyi ve kötü günler olabileceğini ve annesi ile ne olursa olsun iyi ilişkiler içinde olmanızı size hatırlatmakta, Sevgili eşinizin farkli bir Mekanda dirilişini de sembolize eder...
Bazende bir yenilik, yeni bir doğuş, gelişme, değişim, umut ve evlad da olabiliyor............

Ben, kaybettiğimiz sevdiklerimizin ruhlarının bizimle olduğuna inanıyorum.
Yaşadığım bazı deneyimlerde, kendimi çok çok kötü hissettiğim anlarda;rüyama giren sevdiklerim içimi ısıttılar bana yeniden yaşama sevinci, mücadele gücü verdiler ve yaşama yeniden dört el ile sarıldım ve onların gurur duyacağı ,vakti zamani geldiğinde onlar ile Cennete buluşabilmek ümidi ile hep iyi bir insan olmak için elimden geleni yaptım...ve halen de yapiyorum..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Belki de Dualara Şehitlerden cok bizlerin ihtiyaci var!!
Onlar selamette erenlerden oldu Ya bizler nereye gidiyoruz..
Affet Bizi Allahim!!Şehitlerimiz İçin 1 Fatiha El fatiha..

Gulhan1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada şehit olan eşini görmek

Selamun aleykum. Ben ruyamda 2006 da sehit olan esimi surekli tabutun icinde görüyorum. 2 gün oncede evin icine kadınlarin omuzunda tabutta getirildi. Tabut yere koyuldugunda önce gozleri kapalı bi sekilde biseyler soyledi, sonra da tabuttan kalkti indi asagi. Saclari yoktu ama yüzü cok guzeldi guluyordu. Kızımı hic gormedi sağken ve gitti ona sarıldı öptü sevdi. Ardindanda evde bulunanları öptü, sonra beni öpecekken sarilmak istedim ama o bana dur simdi sarılma diyerek gövdesini gösterdi. Kanım kurumadı daha kurusun iyilessin sonra sarilirsin dedi. Sonra kizina gidip tekrar sarildi ben de yanlarina gittim foto falan cektirdik. Oylece uyandım ve ben bu adami surekli olarak tabutta goruyorum ve hep tabuttan kalkiyor neye isarettir hocam yorumlarsaniz cok sevinirim. Allahin Selami uzerinize olsun..

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Ruyada şehit olan eşini görmek

Selamun aleykum. Ben ruyamda 2006 da sehit olan esimi surekli tabutun icinde görüyorum. 2 gün oncede evin icine kadınlarin omuzunda tabutta getirildi. Tabut yere koyuldugunda önce gozleri kapalı bi sekilde biseyler soyledi, sonra da tabuttan kalkti indi asagi. Saclari yoktu ama yüzü cok guzeldi guluyordu. Kızımı hic gormedi sağken ve gitti ona sarıldı öptü sevdi. Ardindanda evde bulunanları öptü, sonra beni öpecekken sarilmak istedim ama o bana dur simdi sarılma diyerek gövdesini gösterdi. Kanım kurumadı daha kurusun iyilessin sonra sarilirsin dedi. Sonra kizina gidip tekrar sarildi ben de yanlarina gittim foto falan cektirdik. Oylece uyandım ve ben bu adami surekli olarak tabutta goruyorum ve hep tabuttan kalkiyor neye isarettir hocam yorumlarsaniz cok sevinirim. Allahin Selami uzerinize olsun..
Aleyküm selam. eşinizi Allah rahmet eylesin.
rüyada şehit tabutu görmek rüya tabircilerine göre hyırdır, makamdır.
rüyada şehit görmek, fedakarlığa işaret edilir.

şehitin dirilmesi, Allah yolunda ilerleyip mutlu olmaktır.
sürekli görmeniz, onu hep düşündüğünüz için olabilir. rüyanıza yansıyordur.

Üst Alt