• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiği kişiyi görmek

C

crescent

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm arkadaşlar ben rüyamı aktarmak istiyorum. Allah hayıra çıkarsın Ben rüyamda sevdiğim çocuğu gördüm. Bizim evin balkonunun önüne gelmiş benim yengemi tanıyormuş ondan bişey istiyor . Onun geldiğini duyunca bende balkona koşuyorum tabi.. Ona bakıyorum ama o bana bakmıyor. Gerçek hayatta da biz 1 yıldır hoşlanıyoruz birbirimizden evimin yakınlarında çalışıyordu ve çok bakışırdık her neyse . Sonra gidiyor benim telefonuma mesaj atıyor . Seninle bu yaz olamayız boşuna ümitlenme Allahın izniyle kararımı verdim gibi şeyler söylüyor tam hatırlamıyorum. Sen başkalarıyla ol diyor. İşte bu rüyadan hemen önce de bir başkasıyla cinsel anlamda beraber olduğumu görmüştüm . Sonra o mesajı attıktan sonra bende onun çalıştığı yere gidiyorum orada da öğretmenimi görüyorum sevdiğim çocukta orada zaten.
Sizce bu rüya ne anlama gelir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli Ramazan ve Cumalar Kardesim...
Hayirdir ins. Diyelim Rabbim Hayra cevirsin..

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek; evleneceğinize işarettir. .. Allahu Alem...
tek bir insanı seviyorsan ve tüm yaşamını onla birlikte geçirmek istiyorsaniz haal ve davranislariniza dikkat edin! Dost ve dusman demeden her kese icinizi dokmeyin O laflar sevdiklerinizin kullagina farkli sekilde vardiklarinda uzaklasma ve Kirilmalar olabillir...
Seviyorsaniz insan gibi mert ve adalet ile vefa ile sevin... boyle yaparsaniz:arada büyük bir yakınlık doğar ve aşk sana yepyeni yüzlerini gösterir.
Çok sık sevgili değiştirirsen bu mümkün olmaz. ..her hoslanmak sevgi degildir o yuzden kesin sevdiginize emin olmadan hic kimseye sinyal vermeyin..
bu Tıpkı bir ağacın yerini sık sık değiştirmeye benzer. O zaman hiçbir yerde kök salamaz. Kök salması için ağacın aynı yerde kalması gerekir. O zaman derinlere iner, güçlenir.
Rüyada cinsel olarak birisi ile oldugunu görmek; kendi eşi ile olursa hayırlı haber ve olaylara, başkası ile olursa kötü bir iş için girilen ortaklıkta büyük zarara uğramaya işarettir. güvendiğiniz bir insanın size tuzak hazırladığına işaret eder...
Temkin Ya Huu...Allahu Alem Rabbim en iyisini bilendir..
Selamet ile Hayra kalin...

tugcenur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğini görmek

selamun aleyküm değerli kardeşim. Öncelikle merhaba.. dün gece bir rüya gördüm daha doğrusu saat 5.00 sıralarında.. şöyle başlayayım benim çok sevdiğim birisi var ve bu kişiyle aramızda en az bi 10 yaş felan var. karşılıksız bir sevgi bu içimdeki. sürekli onun için dua ederdim. karşılıksızdı herşey yani... 3 gece önce 100 rekat namaz kılmıştım Allah'ım bu içimdeki feryadı duysun diye. aslında sürekli dua edip onu Rabbim den istedim. ama ilk defa 100 rekat namaz kılmıştım.. neyse rüyam kısa aslında. işte o kişiyi (sevdiğim kişi) rüyamda zeybek oynarken gördüm.biraz farklı bi rüyaydı ve o herzamanki gibi ciddiydi, ne gülüyordu ne suratı asıktı. onda bir yiğitlik havası vardı. normalde onu rüyamda hiç görmem.. ama dün gece gördüm ve saat 5.00 sıralarında uyandım.Rabbim inşallah sesimi duymuştur dedim birçok siteye baktım. fakat rüyamın islami açıdan yorumlanmasının en doğru olacağını düşünüyorum. tekrardan sevgiler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
beyazguldali.gif

aleyküm selam değerli kardeşim
Rüyada zeybek görmek bütün korkulardan ve kötülüklerden emin olmaya; zeybek oynadığını görmek yakın bir zamanda dost ve akrabanızın
düğün merasimine katılacağınıza işaret eder.

kaderimizde ne varsa onu yasiyoruz..ne bir fazla ne bir eksik...
Sevginizi simdilik toprağa gömün bakarsiniz bu kış da gecer ve bir gun Bahar geldiginde O gömdügunuz tohumlar yeşeririr..
Tohum ve kalpler ancak Allah -in elindedir...

Üşüdüğümüzde camı kapatmak kadar kolay olsaydı keşke,
sevilmediğimizi anladığımızda o kişiye yüreğimizi kapatmak .
Hüsrana uğramak istemiyorsan,
umudunu,hayal tarlasına ekme...
Reality gerçekler bahçesine ek..
birisi zeybek oynarken ,digeri Boşu boşuna
umut, bağlayıp ağlamasın ...

"Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi
olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur... "

Gönül,dünyada zora gelmeyen en nazik ve tuhaf hevesli bir yaradılış sırrıdır.
Ne zorla kimseye sevgi önerilebilir ne de sevene: «Sevmeyeceksin!» denebilir. "
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini...
Bana nasılsınız diye sor-ANA verecek tek cevab Nasibimizceyiz demek düşer...
hayatta her şey nasip,kısmet...
hayirli gunler..

Hilal_ay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
merhaba, rüyamda okuldayım sevdiğim çocuğun orda olduğunu hissediyorum ama onu bir türkü göremiyorum . ne anlama geliyor???

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Merhaba Hayirdir insallah..
Ağlarım, ağlatamam, hissederim, söyleyemem. Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım ...
Rüyalar ,Hayal ve hulyalar Alemine cook
daldığınıza isarettir..Hayirli gunler...

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
merhaba, rüyamda okuldayım sevdiğim çocuğun orda olduğunu hissediyorum ama onu bir türkü göremiyorum . ne anlama geliyor???
Hiç bir anlama gelmiyor, çünkü, türkü görülmez kardeşim türkü,
''Gurubun ortasında kayboldu bir günüm daha
Senin olduğun yerde ümit var mı yaşamaya
Kara gurbet diye diye ömrüm gelip geçer böyle
Bu sitemim sana değil çekilmeyen kaderime''
diye söylenir
dfrt..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hiç bir anlama gelmiyor, çünkü, türkü görülmez kardeşim türkü,
''Gurubun ortasında kayboldu bir günüm daha
Senin olduğun yerde ümit var mı yaşamaya
Kara gurbet diye diye ömrüm gelip geçer böyle
Bu sitemim sana değil çekilmeyen kaderime''
diye söylenir
dfrt..

ne türküsü Adminim kardesimiz bir türlü göremiyorum
demek istemis sanirim..bbnn..
Benim de bir rüyam var ama bir türlü göremiyorum..hy..

yunuskaya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğini görmek

Sevgili admin 25 yasindayim evliyim 2 cocuk babasiyim,daha once uzun bir sure gonul iliskim oldu karsilikli ama zat ile evkenmek nasip olmadi .simdi severek evlendim.cok ilginc bir konu var.surekli ruyamda eski sevdigim kizi goruyorum.umre de dahi ruyamda onu gordum.ve onu her ruyamda gördüğümde kendimi kotu hissediyorum.bu gecede bir birimizi sefkatke severken gordum bana bunu tabir edermisiniz

YÖNETİM EDİT: https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

Beyaz11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamin aleykum ve hayirli ramazanlar !
Yardim ederseniz cok sevinirim. Ailemden iki kisi benden ruya gormusler bu ruyalari yorumlayabilirmisiniz ?

ilk ruya ( kuzenim goruyor ) : Sevdigim ama suan kus oldugum kisi onu telefonla arayip yardim istiyor soyle soyluyor soyle "kuzenin beni silmesin ben onu cok seviyorum biliyorum ileriye gittim ama sadece onun sabrini olcuyorum. "

Ikinci ruya ( yine kuzenim ama baska ayni kisi degil ) : Yine sevdigim kisiyi sari yabanci bir kizla goruyor ve beni aglarken goruyor.

Simdiden yardiminiz icin tessekurler ! Kusura bakmayin turkcem biraz zayiftir. Yanlis yere yorum yazdiysam affola.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam Size de hayirli ramazanlar..
Başkasının rüyasında varolmak...
"Allah Kuluna Kâfi Değil mi?" (Zümer/36) ...

Rabbim !!Ben size yetmez miyim?" buyuruyor..
İnsan varoluşunu/kendini unutursa başkalarına kayar gözleri.
Başkaları yeter mi bize?
Tüm dünya bizi sevse değer verse övgüler yağdırsa hayran olsa teveccüh gösterse yeter mi ki?

Başkalarının rüyasındaki varoluş başkalarından akıp gelen teveccüh bize yeter mi?
Ruhumuzu ısıtabilir mi? Ruhumuza nur getirebilir mi? Geçici bir hazdan öte ruhumuza hakiki teselli olabilir mi?
Başkalarının rüyasında kötü bir insan olmamız düşüncelerinde olumsuz bir imgeye sahip olmamıziki elimizin kesilmiş olmasi
arzu ettiğimiz teveccühü bulamamamız onların rüyalarında varolmaktan öte nedir ki?

"Bütün onların teveccühü iltifatı tesellileri yakınımda olan kabir kapısına kadar gelebilir orada söner.
İnsanları kırmaktan korkmamın asıl nedeninin hakkımda kötü düşünmelerinden endişelenmem olduğu tespiti çok yerinde...
insanların hakkımizdaki düşüncelerini çok önemsiyoruz. Niye böyleyiz?

Bütün dünya hakkımızda olumlu da olumsuz da düşünse hakikatimizi değiştirebilir mi? Biz neysek oyuz.
Sonsuz Kudret Sahibi'nin dünya misafirhanesinde aziz bir yolcuyuz! "Teveccüh" talep ettiğimiz "nâs" gibi. Tuhaf olan da bu değil mi zaten!

Başkasının gördüğü bir rüyayı tabir etmek de kolay değildir. cunku o Rüya kendi Sahibine aittir...

aileniz icinde sizin iyiliginizi istiyen mutlulugunuz icin cokca dua eden kisi ve sevdiginiz ile ilgili olaya negatif şüpheli bakan olumsuz bir kisiye delalettir..

Kesinliğinden emin olmadığınız zan ile fikirlerin sizi yanıltmasına izin vermeyin.
Kalbin kendine has nedenleri vardir ki akıl hiç bir zaman anlayamaz... kalbinin mutmain huzurlu ve tam emin olmadigi seyleri YAPMAYIN...
rehberiniz cevreniz nefsiniz,kuzenleriniz degil akliniz ve yureginizin icindeki o incecik ses olsun.. Hasedcinin şerrinden Allahü Teâlâ'ya (c.c.) sığınin..
hayirli gunler...

duaa..

Beyaz11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Oncelikle cok tesekkur ederim cevap verdiniz icin !
Zaten hep icimdeki sese kulak veririm ! sevdigim kisi kirsa bile beni yine icimdeki ses o der ...
Bu ruyalar ilgimi cekti cunku mesela ilk ruyada sevdigim kisiyi silmek istemistim aklimdan gecti ve uygulayacakken bu ruya cikti ( sunuda soylim kuzenim tanimiyor sevdigimi ). Ikinci ruya ise sevdigim sessiz kalinca aklima baska biriyle oldugu suphelendirdi ordan kuzenimin ruyasini anlatinca sasirdim.

Sizede hayirli gunler.

sena naz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
sevdiğim kişi

İyi günler ben rüyamı anlatmak istiyorum, rüyam da sevdiğim kişiyi gördüm önce grup halinde gittiler bana baktı ve yüzünü hemen çevirdi , bende ona bakmamaya uğraştım ama olmadı sonra bir süre gittiler, sonra uzakta onu görebileceğim bir yakınlıkta durdu gözlerini hiç ayırmadan bana bakıyordu ama hiç ayırmadı. Uzgunnn Sonra oradan bakışmaya başladık lütfen rüyamı tabir eder misiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ALEYKUM SELAM ve Hosgeldiniz Kardesim
HAYIRDIR ins.
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların ..
İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular.
Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin.
Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...

"rüya da sevdiğinin gözlerini hiç ayırmadan bana bakıyordu "gözlerinin,üstünde olduguna isarettir..

Seni bekleyişimin adı yok Sadece yüreğime lal olmuş
her seyin HAYIRLISI dedigim DUAM sin...
her seyin HAYIRLISI...

nana

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğiniz kişiyi görmek

Allah'ın selamı üzerinize olsun. Öncelikle yardımcı olduğunuz için Allah razı olsun. İnşallah rüyamın anlamı hayırlıdır... Ramazan ayı boyunca istihare yaptım fakat bir şey göremedim. dün aksam yine hacet namazı ve istihare namazı kıldıktan sonra yattım. rüyamda sevdiğim erkeği bir yıldan uzun zamandır sevmeme rağmen ilk kez gördüm. belirtmem de yarar vardır sanırım ben ve o kişinin mezheplerimiz farklı ve şu an ayrı durumdayız. rüyam şu şekilde başladı... Ailemin evindeyim annem, babam ve ben varız, sevdiğim kişide bizim evimize gelmiş ve bizimle yaşıyormuş fakat evin içi karanlıktı. sonra o erkek dışarıya çıkıyor. Bende evimizin camını açmış ona bakıyorum sokak karanlık durumda. sonra birden çok büyük kalabalıklar görüyorum islam dininin farklı mezheplerinden insanlar hepimiz biriz bizde müslümanız ve düzelebiliriz diye devasa büyüklükte beyaz ve görkemli binaların yanında yürüyorlar ve bağırıyorlar. Sonra kendimi görüyorum evimin camınından sesleniyorum bazen sesim çıkmıyor ama bağırmaya devam ediyorum bazense sesim yükseliyor onlarda müslüman zarar vermeyin bizden olabilirler gibi cümleler bağırırken söylediklerim. sonra sevdiğim kişi ben evimin camında beklerken bir otobüsle sokağımıza geri dönüyor otobüsten iniyor ve gelip bizim kapımızın zilini çalıyor. kapıyı hemen açıyorum içeriye giriyor sonra ona artık zarar vermesinler başkaları kapıyı kırıp girmesin diye annemle birlikte kapının arkasına eşyalar koyuyoruz. sevdiğim kişi başı önde merdivenlerden çıkıp bizim evimize tekrar giriyor fakat bu kez merdivenlerden çıkarken etraf aydınlıktı. rüyam bu şekildeydi. umarım anlamı iyidir. şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah'ın selamı,rahmetti, bereketti, hidayetti Sizin üzerinize de olsun...Allah cc. cumlemizden razı olsun

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza
sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinize kavga etmek; evleneceğinize işarettir. .. Allahu Alem...

"evin içi karanlıktı. "
aradaki sorunlar hal olmadikca içinizdeki gam, keder, kasvet,korku olacagina delalettir..
Allah yar ve yardiimciniz olsun..

Beyaz11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada sevdigim kisi abimle konusurken gormek

Iyi gunler ve Hayirli cumalar !

Gecen garip bir ruya gordum ! Sevdigim kisi ( ki su anda benimle konusmuyor ) abimle konusurken gordum elle hareketler yapiyorlardi ne dediklerini duymuyorum ! ve sonra abim babamizin yanina gidiyor ve babam o na soruyor istemiyormu onu ( benden soz ederken ) ordan ruya bitiyor ! Bu arada abimle babamin hic bir haberi yok benim bu kisiyi sevdigimden ! Bana yardimci olursaniz simdiden tesekkurler !

Zafer bayraminiz kutlu olsun !

Saygilarimla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Iyi gunler Hayirdir insallah..
aranizdaki iletisim ve Yanlış
anlama ve anlaşılmanın yol açtığı kırgınlardan kurtulup ya iliskinize bir nokta koymali yada aradaki kirginligin sebebini cozmeniz gerektigine isarettir...

Aslında yanlış anlama veya yanlış anlaşılma denen kavramlar hep bizlerin anlatımıyla ilgili bence...
Karşımızdaki kişiye (özellikle üzüleceği) bir şeyi anlatmaya çalışırken ezilir,büzülür,dolambaçlı yollardan anlatmaya çalışırız,
net olmayız hatta biz konuyu ağzımızda gevelerken onun şıp diye tam olarak anlamasını bekleriz...
Tabii ki karşıdaki kişi de ya yanlış anlar,ya anladığını anlamak istemez ya da anladığını kendi istediği gibi yorumlar...
Bunun sebebi de millet olarak duygusal bir yapımızın olmasıdır...
Duygu ile mantığı birbirine karıştırmadığımız vakit işler çok daha kolay olacaktır sanırım...

Yanlış anlayan yanlış yapar....
-Doğru anladığını zannederken aslında yanlış anladığını farkedemeyen de yanlış yapar...
-Kendi doğrularını dikte ettirmeye çalışarak bilerek/bilmeyerek yanlış yapanlarda vardır.
-Yanlış yaptığı halde..ve yanlış yaptığını anladığı halde geri adım atamayıp yanlışı devam ettirenlerde vardır...
-İki yanlış bir doğru yapar diye düşünenlerde vardır...
Kissadan hissenizi ins. alirsiniz.. iyi gunler...

Beyaz11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Iyi aksamlar !
Oncelikle kusura bakmayin gec cevap veriyorum once baglanamadim.
Tessekurler bana cevap verdiginiz icin ! Galiba haklisiniz bu kuslugun nedeni bilmedigimden kaynaklaniyor bu ruya ve bu yuzden zaten noktayi koymayi cok dusundum ama gelde bunu gonule anlat ... Cunku anlamiyorum nasil bir insan suclu oldugunu bile bile hic ozur dilemez ...!

Saygilarimla

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğini görmek

Selamun aleykum ben geçen akşam ve akşam olmak üzere iki rüya gördüm, rica etsem ikisini de yorumlarmısınız. Geçen aksamki rüyamda sevdiğim erkeğin sevgili olduğu kızdan ayrıldığını gördüm, bu kadar. Aksam ise arkadasım var hamile, haftaya bebeğin cinsityetini öğremeye gidecek, daha belli değil cinsiyet. Ama aksam rüyamda baktım bana mesaj atmıs. Bebeğin erkek olduğunu yazmıs. Rüyalarım bu kadar. Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun. selam ve dua ile.

Üst Alt