• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğimi başkası ile görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Gördüğünüz rüya hemen hemen her genç tarafından görülen standart gençlik rüyalarındandır ve özel dünyanızdaki ;
Sevdiğinizin sevdiğinden,duygularindan emin olmadığıniza,özlem, heves, beklenti ve hayallerinizi açığa vurmaktadır.
günlük yaşamınızda terkedilme ,sevilmeme korkusu yaşadığınızı ifade etmektedir.sevdiğinizi kaybetmek istemiyorsaniz ona güvendiğinizi belli edin..

Gerçek sevginin olduğu yerde Şek, Şüphe yoktur !!varsa demek ki ya Sizde ya da sevginizde ya da iletişiminiz de bir sorun ve eksiklik vardir.selametle.

ezgnrysl

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamin aleykum.ben 17 yasindayim ve hoslandigim bir cocuk vardi.fakat ruyamda kendisi baska bir kiz icin butun okulun onunde ona seranad yapacagini gordum. Tam baslamisti ki ben daha fazla dayanamiyarak arka bahceye gittim ve o esnada uyandim sizce bu ruyanin anlami nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam sevdiğiniz kişinin sizi kabul etmemesi, bu yöndeki umutlarınızın suya düşmesi, kısacası reddedilmekten korkuyorsunuz. Endişeleriniz var. Rüyanız Bilinçaltı buna işaret ediyor.

rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek ;
Gördüğünüz rüya hemen hemen her genç tarafından görülen standart gençlik rüyalarındandır ve özel dünyanızdaki ;
Sevdiğin kişinin,duygularindan emin olmadığıniza,özlem, heves, beklenti ve hayallerinizi açığa vurmakta...

-bazen de karşılıklı güvensizlik ve bunun ilişkiye olumsuz yansımaları olarak da ya da Gördüğünüz rüya günlük yaşamınızda terkedilme ,
sevilmeme korkusu yaşadığınızı ifade etmektedir.
bir olaydan hayal kırıklığı göreceği şeklinde de yorumlanabilir..

Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye selametle..

oktayy

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğini başkası ile görmek

Selam aleyküm, hayırlı cumalar.
Sevdiğim bir kız vardı 4 sene beraber olduk sonra uyumsuzluklar oldu ayrıldık. 1 yıla yakındır ayrıyız ama ara sıra konuşuyoruz. Halen seviyorum ve onunda sevdiğini düşünüyorum. Rüyamda onu evlenirken gördüm, ben sadece karşıda durup onun mutluluğunu izliyordum. Bizim evin karşısında boş bir arazi var oraya ev yapmışlardı, düğünden hemen sonra oraya geçtiler benim gözüme bak baka yanındaki adama sarılıyordu. Bende bunu görünce bir dağa çıktım, akşam olmuştu orda kaldım bir taşın altına yattım, tittreyerrek orda kaldım.. Lütfen cevap veririseniz sevinirim, pskilojim bozuldu ne yapmam gerekiyor, ne anlama geliyor?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam hayırlı cumalar,Rüyanız Hayr Olsun
Rüyanız Bilinçaltı da olabilir..

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlendiğini görmek ;

Gördüğünüz rüya hemen hemen her genç tarafından görülen standart gençlik rüyalarındandır ve özel dünyanızdaki ;Sevdiğin kişinin,duygularindan emin olmadığıniza,özlem, heves, beklenti ve hayallerinizi açığa vurmakta...

-bazen de karşılıklı güvensizlik ve bunun ilişkiye olumsuz yansımaları olarak da ya da Gördüğünüz rüya günlük yaşamınızda terkedilme ,sevilmeme korkusu yaşadığınızı ifade etmektedir.
Sevgiliniz ile ilişkinizde kimi sorunlar yaşadığınızı bu sorunların büyük ihtimalle bir güven sorunu olduğunu gösterirken aynı zamanda bir iç hesaplaşma yaşamanın yansımasını temsil eder.

Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye

Sevda bir ummandır sevmesini bilmek gerek.Bugün hayat veren su, yarın sizi boğabilir...
yüreğinde tutuşan mevzunun özü sevgidir..Sevgi narindir zorlamaya gelmez kırılabilir...
Sevmek, sevgi duygusu tek başına bile değerlidir..Sevginin aslında ne kadar üstün, kutsal ve bir o kadar da bulunması zor olduğunu bir bilseniz..
Sevmek ,sevebilmek bir nimettir...
Sen birisini severken o karşılık vermese de sevmeye devam edebiliyorsan hala değerliyse o zaten gerçek bir sevgidir..

Acaba çoğu insan elde etme hırsını,red edilme,sahiplenememe, kırlmış incinmiş gururunu mu aşk diye sürükleyip gidiyor olmasin..

Sevmek O duyguyu taşimak kolay bir şey değil ki...Her an herkese karşı hissedilebilecek bir şey değil. Binbir çelişki ve soru işaretiyle savaşıp, duyguların engellenemez şekilde yükselişini hissetmek, kalbinin ,karninin icindeki titreşim her An Ölüp ölüp dirilmek ..

sevgi mutlaka karşılık görecek diye birşey yok. Karşılık veremeyen tarafı da acının sorumlusu olarak görmeye, suçlamaya hakkımız yok...
Sevmek insanin elinde olan bir duygu değildir..Kalpler Allah'ın elindedir bizim elimizde değildir...

çoğu zaman Sevgi hesapsız kitapsız, sebepsiz ve kendiliğinden gelişir ..ayni kaza gibi hiç kimse niyet ettim kaza yapmaya diye yola cikmaz!!
"Sevdiğin kadar sevilirsin" diyen şiir ve Sözlerin aksine, gerçekte bunun garantisi yoktur; madde dünyasında herşeyin bir maddi takas karşılığı vardır;
ama duygu ,ruhsal manevi dünyasında işler böyle yürümez..

herkesin bir Züleyhasi ya da yusufu vardir..Kimileri için Yusuf vardır…Kimileri için Züleyha…
Züleyhalar Yusuflar, Yusuflar Züleyhalar içindir. Züleyha gibi aşk ateşinde yanmayan Yusuf gibi iffetle olmiyanlar ne Züleyha ya ne de yusuflara kavuşurlar...demiyeceydim ;Şu Yüreğimi dile getirttiniz..SELAMETLE..

Kullanıcı1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben sürekli aynı kişilerle ilgili rüya görüyorum, şimdi size kısaca basımdan geceni anlatacağım ondan sonrada rüyalarımı. Biraz fazla olabilir ama hepsini merak ediyorum. Ben bi çocuktan hoslaniyordum, aramız baya iyiydi ve bana çok güveniyordu. Sonra bizim aramız benim bi kız arkadaşım yüzünden bozuldu ve hiç konuşmuyoruz. Şimdi o kızla arası çok iyi hatta sevgili gibiler. Her neyse rüyamda bi gün okuldayım bu kız bana laf atıyor ben de çok sinirleniyorum ve kızı dövüyorum, ben kızı döverken beni gülerek izliyor hiç aramıza girmiyor. Ben bundan sonra sürekli bu tarz rüyalar görmeye başladım bu gün de rüyamda ben okuldayken bu çocuğa konuşmamız lazım ama su an burda değil dedim, o da gülümsedi ve tamam dedi, sonra bana bakıp gülümsemeye başladı, bende aynı şekilde. Sonra okuldan cıktık, ben bunu biyerde gördüm sonra gittim tam aynı yere onunla konuşmaya gidecekken yanında aynı kız, el ele tutuşmuşlar gülerek sohbet ediyorlar, ben çok üzülüyorum kaçıyorum biyere gidip ağlıyorum. Sonra yine onların yanına gidip orayı dağıtıyorum en kısa zamanda cevaplarsanız çok sevinirim.

Bilinmezyol

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm Kardeşim

Rabbim sana uzun ömürler versin.Rüyamı yorumlarsan çok sevinir memnun kalırım.

Sevdiğimle uzağız birbirimize, yaklaşık 2 yıl olacak. Rüyamda sevgilimle başka bir şehirde dolaşıyorduk yanımızda bir tane akrabası da vardı. Bu akrabası erkek bizim yaşlarımızda ve Sevdiğime sürpriz hazırlığı içerisindeymiş, doğum gününü kutlamak için, tabi bunun art bir niyetle olduğu kessin idi. Ve ben birşey yapmıyorum, durduğumuz yerden bir evin bahçesine giriyorlar benim girmeme izin vermiyorlar, duvarların üstüne çıkarak ne olduğunu görmeye çalışıyorum. Bahçede bi sürü kişi vardı hepside benim tanıdığım akrabaları idi. Sonra gidiyordum arkama bakmayıp üzülüyordum, kahroluyordum. Uyanırken üzüldüğüm tek birşey vardı o duvardan niye içeri girmediğim. Lütfen yorumlarsanız sevinirim, şimdiden Teşekkürler.
duaa..

I

Isimsiz

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum. Ben ruyamda en yakin arkadaslarimdan birisinin annesini arkadasimla sevdigim cocugu zorla biraraya getirmeye calistigini gordum. Arkadasimla sevgili olmasi icin onu tehdit ediyorlardi. Ama o beni seviyormus. Arkadasimin haberi yok ona surpriz olacakmis. Ama zaten arkadasimda onu sevdigi icin annesi ugrasiyormus. Ben bir kenarda uzulurken gizli sakli icim parcalandi. Lutfen en kisa zamanda yorumlarsaniz sevinirim.

Sln7676

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sevdigim adami başka bir kadınla gördum

Ailerimizin onaylamadigi ve gizlice gorustugumuz bir sevdigim var. Tek duam onunla kavusmakken ruyamda benim onu terk etmem icin bana fotograf ve video atiyordu. Beni aldattigini dile getirmisti. Ruyamda sevdigim adamİ baska biri ile birlikte gordum anlami nedir acaba ?

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek neye işarettir? Benden bile yakınındaydı kız, sevdigim adam yanima gelmisti ve kız cok yakınındaydı ve sevdigim adam orda vuruldu. Üüzüldüm iceri girdik hastaneye acile ve orda insanlar vardı adamin biri bana laf atmıştı hadsizce, eger uyanmasaydim kavga cikacakti. Kiz da karsimda sol tarafta orup brekliyordu. Dün ve bugun goruyorum dun de sevgilimin yaninda kız vardı ..
Sevgilime anlatıyorum hayırdır inşallah diyor ama insallah hayirlidir iyi yorumlamak istiyorum dedi.

Melek4848

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğimi başkasını severken görmek

Rüyamda sevdiğim kişinin başkasını sevdiğini arkadaşlarmdan öğreniyodum hepsi benden önce biliyodu ben en son öğreniyodum hatta hatırladığım kadarıyla çıkıyolardı lütfen yardımcı olun yorumlayın lütfen

Abdulbaki06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sevdiğim kızı rüyada bir başkasıyla yanımda gördüm

Hocam hayırlı akşamlar öncelikle selamun aleykum benim rüyam şu yönde ben askerî personelim rüyamda sevdiğim kız bana süpriz yapmak için görev yaptığım yere geliyo ama yanında bir erkek var yanıma geldiğinde ise sordum bu erkek kim diye okuldan arkdaşım dedi onunla beraber gelmek istedim dedi sonra hocam 2 gün kaldı yanimda sonra yolcu etmek ici üniformamı değiştirmye gittim bıraktım yerde yoktu aradım niye beklemdin niye diye diye ağlamışım ağlaya ağlaya uyandım hocam neye işarettir hocam bu korkuyorum sevdiğim kızı kaybetmekten mutlu da bir 2 bucuk yıllık ilişkimiz var aileler biliyo hocam şimdiden teşekkür ederim hocam

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

Selamunaleyküm,
Öncelikle rüyamda çok etkilenmiş olmasaydım rahatsız etmezdim demek istiyorum. 2 senedir biri var ve nasip olursa okul bitti mi evlenicez. Hak verirsiniz ki evlenmeyi planladığım kişiyle alakalı böyle bir rüya baya üzdü beni. Rüyamda, erkek arkadaşım ile birlikte bir Cafe'de oturuyoruz, bana birinin daha hayatına girmesini istediğini söylüyor. Ama beni bırakmıyor, biri daha sevgilim olacak kabul eder misin? Diyor. Bende çok sevdiğim için kabul ediyorum. Sonra kız geliyor uzun saçlı biri, ama sadece onunla ilgileniyor, ben belki benimle de ilgilenir diyorum, ilgi ve alakası yok sadece ona dönmüş. Bende aşırı üzüldüğüm ve dayanamadığım için kalkıyorum. Cafede bu arada tam da Ahmet Kaya - Kendine iyi bak şarkısı söyleniyor biri tarafından. Çıkıyorum Cafeden, camdan bakıyorum sevgilime o bana gözünün ucuyla bakıyor ama gelmiyor. Bende bir Arkadaşımın yanında bulunuyorum bir anda ağlıyorum, nasıl yapar bunu kaç senedir birlikteyiz, hep alttan aldım ben sevilmiyecek birimiyim diye. Bu Şekil de uyanıyorum. Çok önceden bir kaç defa daha böyle rüyalar görmüştüm: konu aynı fakat farklı şekillerde. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah razı olsun teşekkürler.
Aleykümselam.

Sevgilinizin başka kızla ilgilenmesi sevilmeme korkusudur.
Rüyanızın nefsani yani bilinç altı rüyasından ibaret olduğunu dolayısıyla boş ve geçersiz olduğunu düşünmekteyim.

Dolayısıyla kendinizi bu rüya ile yormayın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt