• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğimi başkası ile görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm ve rahmetullah. Benim sevdğim ama karşılık alamadğım kişiyi rüyamda bir masada otururken ve gülerken gördüm. Biz küsüz bu kişiyle konuşmuyoruz ama rüyamda onun sevgilisi vardı. Önceki gece de rüyamda sadece bana bakıyordu hiç konuşmuyordu ne yapacağımı bilmiyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gonulakar.jpg

ALEYKUM SELAM ve Hosgeldiniz GENC Kardesim HAYIRDIR ins.
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular. Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...
Simdi Siz sevdIGINIZE BIR AN AKLINIZ GITTIGI ICIN
belkide bunu dusundugunuz icin boyle ruya gormus olabilirsiniz..Allahu Alem...

Rüyada sevdiğimi başkası ile görmek ;Gördüğünüz rüya günlük yaşamınızda terkedilme ,sevilmeme korkusu yaşadığınızı ifade etmektedir.

HERSEYI ZAMANA BIRAKIN...karşılık vermedigine gore bir bildigi dusundugu var...dir!
imkamsiz diye bir sey yoktur her sey Her An degisiyor Siz sadece edep, sabir ile Hayirlisi icin Dua edin..
KALPLER ANCAK ALLAH C.C ELİNDEDİR ...
Seni bekleyişimin adı yok Sadece yüreğime lal olmuş
her seyin HAYIRLISI dedigim DUAM sin...
her seyin HAYIRLISI...

acardry

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek

Selamun aleykum kardeşim. Bugün rüyamda değişik bir durum gördüm ve çok üzüldüm. Sizden rüyamı tez zamanda yorumlamanızı istirham ediyorum. rüyam şöyle;
Kuzenimle alışveriş yapmak için bir markete girdik ve markette benim sevdiğim oğlan çalışıyordu. (normalde markette çalışma gibi bir durumu söz konusu değil) Velhasıl kuzenim ve ben market çalışanlarıyla oturduk sohbet ediyoruz fakat sevdiğim oğlan benimle hiç alakadar değil sürekli kuzenime yazılıyor. (kuzenim de evli bu arada) Moralim bozuluyor benim, rengim atıyor, konuşmadan soyutlanıp sadece ikisini izliyorum. Onlar bildiğin flört ediyorlar gözümün önünde. (normalde sevdiğim erkek kızlarla konuşmayan bir tiptir) Ben şoka giriyorum. Neyse bir müddet sonra kuzenimle dışarı çıkıyoruz eve gitmek için. Telefonuma ondan mesaj geliyor (normalde numaramı bilmez.) Bende şaşırıyorum nerden öğrendi numaramı diye. Neden öyle davrandın gibisinden bir metin yazıyordu. Bende sen beni diri diri öldürdün yazdım gönderdim. Sonrasını hatırlamıyorum ama uyandığımda gözlerimden yaş geliyordu. Beni çok etkiledi bu durum. Çok üzgün ve mutsuzum. Lütfen rüyamı yorumlayın. Teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim
Insanlara kendimizi zorla sevdirip kabul ettiremeyiz...
Eğer insanlara olmaları gerektiği gibi davranırsak onlara yapabileceklerini görmeleri için yardimci oluruz..
Sizin kalbinizdeki murad istek oldugu gibi Rabbimin de sizin icin en guzeli olan bir plani kaderi Takdiri var..
Hakkinizda Hayirlisi olani icin dua edin..kardesim..
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN

Rüyada sevdiği kişiyi görmek o kişiden güzel bir haber alacağınızın işaretidir .Allahu Alem..
Sabir edip olgunlasirsaniz inşallah. Kar kazanc ve kalp kapilarinin acilmasi seklinde yorumlanir...
Herşey gönlünüzce olsun RABBİM güzellikler ihsan eylesin ..

rüyada sevdiğin kişiyi başka biriyle görmek ;
Gördüğünüz rüya hemen hemen her genç tarafından görülen standart gençlik rüyalarındandır ve özel dünyanızdaki ;
Sevdiginizin sevdiginden,duygularindan emin olmadığıniza,özlem, heves, beklenti ve hayallerinizi açığa vurmaktadır.
Rüyada sevdiğimi başkası ile görmek ;Gördüğünüz rüya günlük yaşamınızda terkedilme ,sevilmeme korkusu yaşadığınızı ifade etmektedir.
sevdiğinizi kaybetmek istemiyorsaniz bir sekilde Ona karsi olan duygularinizi ona belli etmelisiniz..

"Kendimizde “dürüstlüğü ve kendine samimiyeti” yaşadıkça, “diğer insanlardan gelen yansımalar”da “dürüstlük ve samimiyet” olacaktır.
Ayna bize, bizden başkasını gösteremez. Ayna ne kadar temiz ise, aynadaki görüntüde o kadar net ve açıktır.
“Senin önüne parlak bir ayna gibi durduğumda, içime baktın ve kendi yansımanı gördün. Sonra dedin ki, “seni seviyorum.” Oysa sevdiğin içimdeki kendindir”
Halil Cibran

asena18

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle Allah'ın selamı üzerinize olsun. Ben rüyamda sevdiğim kişiyi dersanedeki sınıfından bir kızla gördüm. O kızı seviyormuş , onunla canım, bitanem gibi konuşuyormuş ben de sinirlenip kızı dövmeye kalkışıyorum sevdiğim kişi de bana engel oluyor o kızı koruyor. Bu kız da ayılıp bayılıyor fenalaşıyordu. Ben bu rüyayı gördükten bir ay kadar zaman sonra sevdiğimin bu kızı sevdiğini duydum ama ne kadar yalan ne kadar gerçek tam bilmiyorum. Bunu duyduktan sonra sevdiğimi yine rüyamda gördüm. Ben elimde bi kitap vardı, okuyordum. O da benimle konuşmak istiyormuş ama ben elimde kitap okuyarak gezdiğim için fırsat bulamıyormuş. Ben dersanenin kantininin kapısında onu duyuyorum; ya kendi kendine ya da bi arkadaşıyla konuşuyor "Kitabı elinden bi bıraksa konuşucam ama elinden kitap düşmüyorki." diyordu. Yorumlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşşekkür ederim yorumlarınız için.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sizin de kardesim Hayirli gunler ve Hayirdir insallah..
Gördüğünüz rüya hemen hemen her genç tarafından görülen standart gençlik rüyalarındandır ve özel dünyanızdaki ;
Sevdiginizin sevdiginden,duygularindan emin olmadığıniza,özlem, heves, beklenti ,terkedilme ,sevilmeme korkusu yaşadığınızı ifade etmektedir.

"bir ay kadar zaman sonra sevdiğimin bu kızı sevdiğini duydum ama ne kadar yalan ne kadar gerçek tam bilmiyorum."
niye duyduklariniz,hakkinda kendisine sormuyorsunuz ?
rüyada kimin elinde olursa olsun, kitap görmek, sevinçli habere ve güzel gelişmelere ,olgunluga delalettir..

"ama elinden kitap düşmüyorki."
Siz herşey usulüne göre adabına göre yapmaya calisan,bir kisiliginiz olduguna
ama bazen her sey kitabina usulune gore malesef olmuyor.. uynananmiyor...gelismiyor..
duygu ve düşüncelerini plânlar,yaparak degil bazen sadece icinizden geldigi gibi Sevdiginiz hareket etmenizi bekledigine yorumlanir..

Insanlara kendimizi zorla sevdirip kabul ettiremeyiz...
Eğer insanlara olmaları gerektiği gibi davranırsak onlara yapabileceklerini görmeleri için yardimci oluruz..
Sizin kalbinizdeki murad istek oldugu gibi Rabbimin de sizin icin en guzeli olan bir plani kaderi Takdiri var..
Hakkinizda Hayirlisi olani icin dua edin..kardesim..
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN

careful

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğimin başkasıyla evlenmesi

Ruyamda sevgilimin baska bi kadin ile evlendigini gordum. Sabah aglayarak uyandim hala etkisindeyim. İlk baslarda bana ayrilacagini onu beklemem gerektigini soyledi, sonra evlendigi kisi ile guzel bir hayat surmeye basladi bende oyle kalakaldim. Berbat bir ruyaydi yorumlarsaniz sevinirim.

Selin Buse

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda sevdigimin nişanlandigini gordum

Selamin aleyküm hocam, ben ruyamda eski sevgilim ve hala sevdigim birini gordum bizim beraberligimiz 5 sene onceydi ama ben hala unutamadim onu. Ayrica bu cocuk benimle yasit ve ayni mahalledeyiz. Onun 3 ay once ayrildigi bi sevgilisi vardi 1 sene beraberdiler ve 3 ay once ayrildilar benim de bi iliskim vardi ve aklimda o oldugu icin ayrilmak istedim benim aklimda hala o var 2 hafta once gorustuk onunla arkadasiz cunku. Ben onu hala seviyorum ama o bunu bilmiyor. Gelelim ruyaya, ruyamda köydeyiz. O, ben ve onun 3 ay once ayrildigi sevgilisi mezarliga gidiyoruz babannesi vefat etmisti onun, orda basliyo ruya. Cok kalmiyoruz cikip köye gidiyoruz evde oturuyoruz. Benim ve onun sülalesi orada ve onlarin yuzuklerini farkediyorum alip bakiyorum tabi kötü oluyorum ben geri veriyorum ama cok uzuluyorum sonra hep sevdigimle konusmaya calisiyorum onun yanina gidip oturuyorum daha yasin kac erken davranmadiniz mi? diyorum sonra mutfak balkonuna gidiyo o ve ben de mutfaga gidip adini telasli ve heyecanli bir sekilde soyleyerek sariliyorum boynuna sımsıkı, bırakmıyorum amcasi veya babasi goruyor bizi ne oluyor diyor Selin'in morali bozulmuş bir şey olmuş diyor daha sonra öpüyorum onu dudagindan beni geri cekip ne yapiyosun Selin? diyor. Amcasi veya babasi yine goruyor bizi ve nisanlisi seni affetmeyecek diyor sevdigim yanimdan gidiyor ve uyaniyorum. Yorumunuzu Allah'ın izniyle en kisa zamanda bekliyorum, simdiden sağolun varolun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam ve HAYIRLI RAMAZANLAR Kardesim HAYIRDIR ins.
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların ..
İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular.
Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin.
Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...
Simdi Siz sevdIGINIZE BIR AN AKLINIZ GITTIGI ICIN
belkide bunu dusundugunuz icin boyle ruya gormus olabilirsiniz..Allahu Alem...

Rüyada eski sevgiliyi öpmeyi görmek; gerçek hayatınızda romantizim konusunda bazı duygusal boşluklar içinde olduğunuzu simgeler,
sizi anlayan birine ihtiyaç duyduğunuzu gösterir...

bir seyin nasip kismet olmasi icin zamanı gelmiş olmasi lazim...insan çok istediği bir şeyin hemen olmasını bekliyor ancak olma süresi uzadıkça bu gerçeği farkediyor.
herşeyin olacağına vardığı gerçeğini.

bu Sevda isini de oluruna bırakmaya çalışın... bezginlik, umutsuzluk ile değil Allah-in kaderine RAZI olarak!
insan ne yaparsa yapsın hayat ve olaylar karşısında çok küçük ve etkisiz olduğunu görüyor ve olacağına bırakmak zorundasiniz!!
yoksa deprasyona girebilirsiniz seklinde ruyaniz yorumlanir..

görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
her sey Her An degisiyor Siz sadece edep sabir ile Hayirlisi icin Dua edin..
KALPLER ANCAK ALLAH C.C ELİNDEDİR ...
Seni bekleyişimin adı yok Sadece yüreğime lal olmuş
her seyin HAYIRLISI dedigim DUAM sin...
her seyin HAYIRLISI...

bypirate

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğin i başkasıyla görmek

Selamun aleyküm ey cemaat ı müslümin. Ben rüyamda sevdiğim ama henüz açılamadığım kızı ,hiç tanımadıgı En iyi arkadaşıma "aşkım"derken gördüm. Lütfen yorumlayabilecek bir arkadaş yorumlayabilirmi.

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam bypirate, sevdiğiniz kişinin sizi kabul etmemesi, bu yöndeki umutlarınızın suya düşmesi, kısacası reddedilmekten korkuyorsunuz. Endişeleriniz var. Rüyanız buna işaret ediyor.

yenipınarlı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

Selamün aleyküm öncelikle bu siteyi kuranlardan Allah(c.c) razıolsun. Sevdiğim biri var o da beni seviyordu sonra tatsız şeyler yaşandı aramızda daha bi ilişki başlamadan küstük sebebi benim bu ayrılığın ama hala birbirimizi seviyoruz. Rüyam şöyle rüyamda sevdiğimi rüyayı gördüğüm geceden önce bi ara öylesine adı geçen tanıdık bir erkekle gördüm. Karşılıklı oturuyorlardı erkek sevdiğime baktı sevdiğim yere bakıyordu sonra sevdiğim başını kaldırdı ve ona gülümsedi bende uyandım kahroldum sabaha kadar uyuyamadım. Eminim rüyadan önce bi arkadaş ortamında o erkeğin adı geçti herhalde o yüzden aklımda kaldı rüyamdada o erkeği sevdiğimle gördüm. Rüyamın ne anlama geldiğini açıklarmısınız.

ramazan.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda sevdigimi baskasiyla gordum

Selamınaleyküm kardesim rahatsiz ediyorum kusura bakma kardeşim. Ben 2 ay sonra askere gidecem haziranda da nişanım var. Sevdiğim kişiyi cocukluk arkadasimla (uzun zamandir gorusmuyoruz arkadasimla) aldatırken gordum. Hic umursamiyodu beni sevdiğim kişi. Bu ruyayi dusunmekden pskolajim bozuldu diyebilirim. Lütfen bana bu rüyayı aciklarsan sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Ve Aleykümselam Ramazan Hayırlı tezkereler diliyorum, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bitirip gelir sevdiklerine kavuşursun..
"askere gitmeyen adam budanmamış ağaca benzer" derler ya askerlik gerçekten de bir şeyler kazandırıyor insana. gidildiği zaman erkek adamı yontuyor.
insanları tanıtıp,hangi ortamda nasıl davranması gerektiğini nelerinin değişmesi gerektiğini gösteriyor

Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek;
sevdiğiniz kişiye karşi Sizi birakir mi, aldatir mi ,askerde iken sadik olur mu, bekler mi,gibi güven sorunu, Endişe ve korkularinizin ,olmasindan görülen bir Bilinçaltı Rüyasi..
bunlara fazla TAKILMAYIN..
Gerçek sevginin olduğu yerde Şek, Şüphe yoktur !!varsa demek ki ya Sizde ya da sevginizde ya da iletişiminiz de bir sorun ve eksiklik vardir

Azizim Biz Şarkı bilmeyiz O yüzden sıradaki duâ,Fatiha yi askere hayırlısıyla gidenlere gelsin..Allah'a emanet olun .

azra22

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Sevdiğin kişiyi bir başkasıyla görmek

Selamünaleyküm. Bugün sabaha karşı rüyamda sevdiğim kişiyi bir bankın üzerinde yanında hiç tanımadığım bir kızla beraber otururken görüyorum ve kendi kendime beni sevmiyor, kalbinde bir başkası var diyorum. Sizce bu neye delalettir. Şimdiden Allah razı olsun. Hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Sevdiğin kişinin,duygularindan emin olmadığıniza,özlem, heves, beklenti ve hayallerinizi açığa vurmakta...

-bazen de karşılıklı güvensizlik ve bunun ilişkiye olumsuz yansımaları olarak da ya da Gördüğünüz rüya günlük yaşamınızda terkedilme ,
sevilmeme korkusu yaşadığınızı ifade etmektedir.
bir olaydan hayal kırıklığı göreceği şeklinde de yorumlanabilir..

Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!! çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur
bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye...Selametle..
.

azra22

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

ufuke

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

Selamün aleyküm, rüyamda, sevdiğim kadın ( gerçekte iş yerimden ) yine iş yerinden bir bey arkadaşımız tarafından kucaklanıyor ve sarılıyor. Etkilendim, evliyim ama yinede sevdiğim için rüyanın yorumunu merak ediyorum, iyi geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
ALLAH sana mağfiret eylesin ve af eylesin ...Rabbim sen yuvalarımıza huzur ver.Bizim evlerimize asla şeytanı çöreklendirme.
Rüyada sevdiğini başkasıyla,başkası ile sarılıyor görmek ;
Gördüğünüz rüya günlük yaşamınızda terkedilme ,sevilmeme ,onu kaybetme korkusu yaşadığınızı ,kiskandığınızı ifade etmektedir..

Size ait olmayan bir şeyin bir insanin peşine düşmeyin ..
Yarın bir gün arkasında duramayacağınız size ait olmayan şeylerin peşinden koşmayınız!..yoksa kendinize YAZIK edersiniz!

Evli insanların, evlendikten sonra bir başkasına âşık olması tasvip edilmez, ama aslâ o insanları kınamak da olmaz. Duâ edip,
Allâh'ın yardımını dilemek, en doğrusudur. Kınayıp büyük söz söylemek, o imtihana müptelâ olmaktan başka sonuç doğurmaz.
selametle..

Mimarz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

Selamunaleyküm,
Öncelikle rüyamda çok etkilenmiş olmasaydım rahatsız etmezdim demek istiyorum. 2 senedir biri var ve nasip olursa okul bitti mi evlenicez. Hak verirsiniz ki evlenmeyi planladığım kişiyle alakalı böyle bir rüya baya üzdü beni. Rüyamda, erkek arkadaşım ile birlikte bir Cafe'de oturuyoruz, bana birinin daha hayatına girmesini istediğini söylüyor. Ama beni bırakmıyor, biri daha sevgilim olacak kabul eder misin? Diyor. Bende çok sevdiğim için kabul ediyorum. Sonra kız geliyor uzun saçlı biri, ama sadece onunla ilgileniyor, ben belki benimle de ilgilenir diyorum, ilgi ve alakası yok sadece ona dönmüş. Bende aşırı üzüldüğüm ve dayanamadığım için kalkıyorum. Cafede bu arada tam da Ahmet Kaya - Kendine iyi bak şarkısı söyleniyor biri tarafından. Çıkıyorum Cafeden, camdan bakıyorum sevgilime o bana gözünün ucuyla bakıyor ama gelmiyor. Bende bir Arkadaşımın yanında bulunuyorum bir anda ağlıyorum, nasıl yapar bunu kaç senedir birlikteyiz, hep alttan aldım ben sevilmiyecek birimiyim diye. Bu Şekil de uyanıyorum. Çok önceden bir kaç defa daha böyle rüyalar görmüştüm: konu aynı fakat farklı şekillerde. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah razı olsun teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt