• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek

Erkan81

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm hocam hayırlı günler.Geçenlede bir rüya görmüştüm.Rüyamda sevdiğim kızın ailesi vardı.Babasını daha önce hiç görmemiştim rüyamda gördüm.Sonrasında babasını gördüm gerçekte.Aynı rüyamdaki gibiydi görünüşü tip olarak.Şaşırdım ama bir anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Size de hayırlı günler Rüyanız Hayr olsun.
Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek;
Rüyanız güzel ve sıkı aile bağlarına sahip olduğunuzu sevdiğin kız ile aranizda ciddi ilişkileri simgeler...Allah hepimiz için hayırlısını versin..
kalbin temizde ondan içine doğuyor ve görüyorsun derler bunun hikmetin i ancak Rabbim bilir.
Her kesin,her şeyin kendine göre hatıraları, düşünceleri ,sevdikleri, tad lezzet aldiklari şeyleri kuvvetli hisleri her delinin de kendine has bir deliliği var Allah verdisi..Allah vergisi..

Gece görür, sabah yaşarım.Bazen olduğu gibi,bazen de dolayli,bazen yoruma açık bir şekilde görüyorum.
Bir de insan rüyasını gerçekten kendisi yorumlamalı.Çünkü kişiden kişiye değişiyor yorumlar.

Ben rüyaların Allah'ın cc. bize mesajı ,bir uyari olduğunu, düşünüyorum.
Lakin yine de İyisiyle,kötüsüyle bir şey yaşanacaksa yaşanıyor,rüyaya göre önlem almak falan imkansız.
Sıkıntıya gireceğimi görüyorsam giriyorum.Bunu gördüm dur değişiklik yapayım da sıkıntı çekmeyeyim diye birşey yok.
mesela rüyamda dolma biber gördüm o gün hiç kimseyle en ufak bir konuda tartışmayacağım derim evden çıkmam bela ve huysuz,tartışacak insan gelir
beni ya evde yada telefonda bulur... Kader sonuçta.

Rüyalarım da kuvvetli hislerim de :) Rüyamı da genelde kendim yorumlarım yorumladığım şekilde de yaşarım...Selametle..

fırat06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğim kızı ve babasını gördüm

Selamün aleyküm
Sevdiğim dediğim kız eski sevgilimdi, rüyamda beraber kızın evinde oturuyoruz, kızın babasının uyuduğunu biliyordum, kıza sarılırken sesleri duyup ayrıldık babası geldi tanıştık ne zamandır tanışmayı bekliyorduk dedi. Sonra oturduk sohbet ettik çay içerken babam geldi oda oturdu sohbet ettik böylece bitti.
teşekkür ediyorum :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada sevgili görmek ;
güler yüzlü ise o kişiden güzel bir haber alacağınıza sinirli ve asık suratlı ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır.

Rüyada eski sevgiliyi görmek;
Geçmişe özlem,hasret, bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi..

Rüyada sevdiğim kızı ve babasını görmek;
Gönül işlerinize Aileleri karıştırmayin! huzurunuz bozulur diye tabir edilir..

'Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir"
diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? "
Selametle..

akif cicek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğinin babasını ve halasını görmek

Selamunaleykum, ruyamda sevdigimin babasini ve halasini gordum. Parkta oturuyolardi, abimle birlikte benim sorunumu cozmeye calisiyolardi, bu akifin sonu ne olacak diye. Halasi bana cok sigara iciyor diye soyleniyodu, ben o sirada su markette gideyim birseyler aliyim dedim, markette gittim nakit para ile yiyecek icecek aldim. Ruyami tabirlerseniz sevinirim, hakkinizi helal edin basini agirtmak istemem bu konu bende dusunce yaratti.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada sevdiğim kızı ve babasını görmek;
Gönül işlerinize Aileleri karıştırmayin! huzurunuz bozulur diye tabir edilir..

Rüyada sevgilinin baba ve halasını görmek ;
Siz,kendinizi ,geliştirmedikçe,değiştirmedikçe Allah sizin içinde bulunduğunuz durumunuzu değiştirmez...
Selametle..

Çelik

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdigim kızın babasını görmek

Selamunaleyküm.Rüyamda sevdigim kızın babası bizim evimize gelmişti, 2 kardeşi ile beraber. Ben hoşgeldin ediyorum ama bana elini uzatmıyordu. Kardeşleri uzattı ama kendisi uzatmadı.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyanız Hayr olsun.
Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek;
Rüyanız güzel ve sıkı aile bağlarına sahip olduğunuzu sevdiğin kız ile aranizda ciddi ilişkileri simgeler...Allah hepimiz için hayırlısını versin.

Ben hoşgeldin ediyorum ama bana elini uzatmıyordu. Kardeşleri uzattı ama kendisi uzatmadı.
babasının, tam rızasını almadan o insan ile evlenmeyin...yoksa dargınlık, sürüp gidebilir..
selametle..

tatartr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğinin babasını görmek

Selamunaleykum, uzun süredir kafamda takılan ama görmediğim bir aile dostumuzun kızı var. Dün çay içmeye gittik, ailem de bana dillendirir sana yakışır diye. Çayımızı içtik, döndük evimize. Benimde kafamda takılmış ya rüyamda babasını göördüm. Öyle diyordu kzıımı yar edineceksin. Bu rüyamı ivedi olarak youmlamanızı rica ederim. selam ve dua ile. hhım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada O kızın babasını görmek;
Gönül işlerinize Aileleri karıştırmayin! huzurunuz bozulur diye tabir edilir..Sevginin olduğu yerde zorlama, emir olmaz
Mevlam Görelim Neyler.. Neylerse Güzel Eyler....
Selametle..

Mersinli

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğinin babasını görmek

Selamunaleyküm. Hayır olsun diyeceğim başta. 6 yıllık bir ilişkim var çok seviyor ve çok güveniyoruz fakat ailem beni vermeye yanaşmıyor. Rüyamda ise sevdiğimin babası bize gelip neden sen kızını bize vermiyorsun diye ikna etmeye çalışıyor babamı. Babamın baya yumşadığını gördüm fakat sonuç yine olumsuzdu, ikna olmasına az kalmştı, abim de istemeyince olmaz dediler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam,Rüyanız Hayr olsun.
Rüyada sevdiğinin babasını görmek;
Bu bir bilinçaltı Rüyası....

Üzülme İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur ya da zamanı gelmemiştir ya da nasip ,kısmet değilmiş ..

olan herşey de olmayan her şey de kaderdir...ancak nedense sanki biz yapıyormuş gibi sahipleniriz bir neden ararız...oysa herşey "O"nun elinde veren de O alan da ...
varsa kaderinde gelir yemenden yoksa kaderinde gider el ile gider yel ile gider sel ile ne gelir elden..

Herşeyin hayırlısı öncelikle, hakkınızda hayırlı olana gönlünüz razı, gönlünüzde olan hakkınızda hayırlı olsun, İstediğin herhangi bir şey için gerekten elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız tefekkür edip, tevekkülü Allah' a bırakın, hakkınızda hayırlıysa olur İnşallah değilse zaten olmasın, dualarımız hep bu yönde olmalı bence... selametle..

CptPrice

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda flört olarak sevdigim kizin babasini gordum, babasina birsey oluyordu heralde. Kizina, yani sevdigim kiza bakmami ona sahip cikmami istedi. Daha once gercek hayatta hic babasini gormedim yorumlarinizi rica ederim.

K

kadir_krks

Kayıtsız
Misafir
[email protected]

S.a hocam ben dün akşam rüyamda sevdigim kızın babasını gördüm ve bir yerde karşılaşıyoruz, konusuyoruz. Akşam olup beraber bizim eve geliyor daha sonra ailemle tanışıyor ve tanıştıktan sonra onların evine gidiyoruz.

F

Fikret iba

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm hocam ben dün rüyamda sevdiğim kızın babasını gördüm. Kızı görmek için onların yakınlarında dolaşıyordum o da bana kızıyordu. Niye kızımı görmeye geliyorsun diye sonra sinirlenip bana bi tesbih verdi 33 lük. Tesbih al bunu salla dedi onun elindede bi tesbih vardı ben de elime alıp yavaş yavaş çektim.

can1254

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdigim kizin babasini görmek

Selamın aleyküm hocam. Ben istihare namazı kıldım ve o gece sevdiğim kızın babası bana biryeri tarif etmemi istedi yaninda da biri kız biri erkek 2 tane küçük 4-5 yaşındaydı iki de çocuk vardı ve sevdiğimin babası çok ciddiydi. Hocam nolur yardim edermisin bu ne anlamina geliyor simdiden cok tesekkur ederim.

Tuncbilek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğim kızın babasını görmek

Öncelikle Selamun Aleyküm gününüz hayır olsun.
Yaklaşık 5 aydır sevdiğim kızın babası ilişkimize izin vermiyor ve bu akşam da rüymda sevdiğim kızın babasını gördüm. Bana bize neden izin vermediğini anlatıyordu ama o anlatırken sürekli sesi kısılıyordu, hiç birşey anlayamıyordum. Yardımcı olun lütfen.

deathsound

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğim kızın babasıyla sözlü tartışmak

Selamun Aleyküm hocam ben gerçek hayatta 3-4 gündür sevdiğim kızla konuşmuyorum bir birimizi bırakalım dedi hiç istemiyorum bırakmayı. Rüyamda ise arkadaşlarım ve ben kızın evine gidiyorduk bişey verecektik ona içeri girdik babası bizi gördü kızmaya başladı ona açıklama yapmaya çağırdım, üstüme üstüme geldi bende sinirleniyorum bizi ayırmaya çalışıyorlar böyle devam etti dedim. Güvenlik kamerasına bakın daha yeni geldik felan bakacam dedi öyle. Hocam ne demek bu inşallah barışmaya felan işarettir.

Ambar123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdigin kizin babasini görmek

Rüyamda sevdiğim kızın babası kızımı seviyormusun diyor. Ardından birini eleştiriyorlar aralarında ama benim ismimin geçtiğini hiç işitmedim, başka birinden bahsediyorlar ve ben zaten onu sevmiyordum falan diyor kız. Uyandım anlam veremedim, şimdiden teşekkürler.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ruyada sevdigim kızın babasını gordum

Selamun aleykum ben ruya da sevdigim kızın babasını gordum, agactan meyve kopariyordum ben , o da dışarı çıkıp ne yapiyosun dedi, oyle sohbet ettik gülerek gitti. Sonrasında bi yeri yakmışlar ve suc benim uzerime kalıyordu.

Üst Alt