• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek

Cqlr

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Hocam Selamunaleykum hayırlı gunlerınız olsun. Rüyada sevdiğin kızın babasını görmek ne anlam taşır.
Hocam rüyamda sevdiğim kızın babası sevdiğimi dövüyordu. Bi ev içindeydim saklanmış gibiydim. Sevdiğim kız ev içinde kaçarken babası peşine veriyor. Annesinde kzına yardım için arkalarından koşuyordu. Bende öyle izliyordum film izler gibi. Yalnız sevdiğim kıza vurup vurmadığını görmedim.

Şöyle bi durum var sevdiğim kızın babası askere polıse kız vermiyor.
Biz Birbirimizi seviyoruz helalıylede istiyoruz. Dua ve tevekkül edip rabibimize bırakıyoruz her şeyin sahibi Allah Ol... diyince olu verir. Allah’dan istiyoruz biz en baştan yuva kurmayı. Böyle bi durum var .
Neler yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Yorumlarımız için teşekkür ederim.

Azmi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm hocam , benim sevdigim bi kız var. Annem o kızın babasını rüyasında görmüş, kızın babası annme gelin kızı isteyin vericem kızı size demiş. Bu ne anlama geliyor hocam, şimdiden Allah Razı olsun.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada sevdiğimin babasını görmek

Hocam Selamlar. Ben sevdiğim kişinin babasını bizim köyde gördüm. Cumaya gidiyordu beni de görünce çağırdı beklemesini söyledim, hazırlanmaya gittim ve uyandım.(sevdiğim kız bize komşu bi köyden annesi de akraba uzaktan)

Hasan072

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum hocam, rüyada sevdiğim kızın evinin kapısının önünden geçerken babası kapıyı açtı beni görmüş beni içeriye buyur etti ellerimde de birer poşet portakal vardı geçerken. Buyur ettiği sırada ise sevdiğim kız içeride ipe çamaşır seriyordu. Bu gördüğüm rüya ne anlama geliyor sayın hocam yorumlamanızı istiyorum. Selam ve dua ile...

İlan12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Sevdiğim kızın babası

Selamünaleyküm hocam..ben rüyamda sevdiğim kızın babasını gördüm. Sevdiğim kızın babası bana sınavını kazan atan gel sana kızımı vereceğim dedi Lütfen rüyamı yorumlar mısınız?

Koçero99

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda kızın babası beni uyariyordu

Selamın aleyküm hocam rüyamda sevdiğim kızın babası ile konuşuyordum ama babası beni uyariyordu tabirini aciklarmisiniz..

Üst Alt