• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Sevdiginin Ailesini görmek

BilgeKağan10

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum. Ben ruyamda bir sokaktaydim. Bir binaya gidiyordum. Binaya girdim ve asansore bindim. İndim ve bir Kapi caldim, dusunuyorum simdi kizin ailesine ne diyecegim diye. Kapiyi bir actilar meger sevdigim kizin ailesi beni taniyormus. Mukkemmel bir duyguydu. İceri gectik sohbet falan ettik.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam.. Hayirdir genc kardesim hep ayni ruyalarin ve sevdiginizin Ailesi etrafinda dolasiyorsunuz..
gecenlerde de Sevdigimin Babasini gormustum diye bir ruyanizi hatirliyorum..
Yoksa Sevdiginiz iyi bir aile mutasip bir ailenin KIZI mi belki Sizi ailesi ile tanistirmayi dusunuyordur veya size dolayli yoldan Ailesinin de
haberi olmasi gerektigini veya Siz kendinizi ona kabul ettirebilmek icin ailesi ile iyi mi gecinmeyi planliyorsunuz...
Bu tip ruyalar biraz hayali ve bilinc altida olabilir...

Rüyada tanışmak görmek ;tanıştığınız kişi veya kişiler ile tanışmanın şekliyle vesile olanlari ve amaciniz bir arada değerlendirilerek yorumlanır.

Sevdiginizin ailesi ile tanışmak; hayallerinize ve hedeflerinize erişmek için bazı endişeleriniz olduğunu temsil eder.
Uyanık hayatınızda bazı durum yada sorunlar karşısında kendinizi hazır hissetmediğinizi işaret eder.

Rüyanız güzel ve sıkı aile bağlarına sahip olduğunuzu da simgeler.
Siz yeterki durust olun ve unutmayin ki karsinizdaki KIZ da birisinin kardesi bacisi evladi..ayni sizin baciniz gibi..
size yapılmasını istemediğiniz şeyleri sizde başkalarına yapmayın!
Seviorsaniz sevginize saf ve temiz,masum bir sekilde sahip cikarsaniz sonunda Hayrini ve berekettini gorursunuz..
Hayirli gunler...

berzan kaya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Kız arkadışın ailesini görmek

SelamunAleykum. Hayırlı günler. Bu gece Kız arkadaşımın ailesini bize akşam yemeğine ve tanışmaya geldiklerini gördüm. Kız arkadaşımın annesi nenesi teyzesi halası ve bir erkek kim olduğunu bilmiyorum gelmiştiler. Biz durumumuzda biraz karışık normal hayatta evlenmemize kesinlikle izin vermeyen insanlar bunlar. Rüyamda bunların bize yemeğe geldiklerini gördüm her ne kadarda annesinin yüz ifadesi güzel olmasada güzel bi akşam yemeğini beraber geçirdik. abdest almaya giderken küçük bir kız gördüm ve sevmek için başını okşadım o sırada çocuk biraz tırsarak uzaklaştı benden o esnada annesimi nenesimi tam bilmiyorum merak etme 1 seneye sana ısınır sever seni dedi. ve bu şekilde rüyadan uyandım. Hayırlı yorumlarınızdan kaynaklanmak isterim. Hayırlı Günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamün Aleyküm Hayırlı günler,Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Kız arkadışın ailesini görmek ve tanışmak;
hayallerinize ve hedeflerinize erişmek için bazı endişeleriniz olduğunu temsil eder.
Uyanık hayatınızda bazı durum yada sorunlar karşısında kendinizi hazır hissetmediğinizi işaret eder...

Rüyanızdaki Kız arkadaşınızın ailesi, gerçek yaşamda arkadaşınızla evlenmenize izin vermemelerinin nedenleri hakkında size bir ipucu verebilir.
Üzülme İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur ya da zamanı gelmemiştir ya da nasip ,kismet değilmiş ..

olan herşey de olmayan her şey de kaderdir...ancak nedense sanki biz yapıyormuş gibi sahipleniriz bir neden ararız...oysa herşey "O"nun elinde veren de O alan da ...
varsa kaderinde gelir yemenden yoksa kaderinde gider el ile gider yel ile gider sel ile ne gelir elden..

Herşeyin hayırlısı öncelikle, hakkınızda hayırlı olana gönlünüz razı, gönlünüzde olan hakkınızda hayırlı olsun, İstediğin herhangi bir şey için gerekten elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız tefekkür edip, tevekkülü Allah' a bırakın, hakkınızda hayırlıysa olur İnşallah değilse zaten olmasın, dualarımız hep bu yönde olmalı bence...

1 seneye ne ola ne kala,inşaAllah Hayr ola..Biz bilemeyiz ki gün doğmadan neler doğar. Selametle..

Sibel111

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğinin ailesini görmek

Selamün aleyküm. Ben öğle uykusundaydım. Rüya görmeye başladım. Rüyamda sevdiğim çocuğun ailesini gördüm. Beni istemiyorlar ama rüyamda bana o kadar iyi davranıyorlar ki. Sarılıp öpüyorlar. Beni istiyorlar yani. Allah hayır eylesin. Allah şimdiden sizden razı olsun inşaAllah. Hayırlı akşamlar.

ylmztuğba

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda sevdiğim kişinin ailesiyle tanışmak

Selamın aleyküm, rüyamda sevdiğim kişinin yanındaydım ve bir anda ailesiyle karşılaştım. Babası, ablası ve kuzeniyle. Babasıyla tanışırken elimi öpüp başına koydu babası, ben çok şaşırmıştım mahçup oldum baya. Sonra uyumaya gittiğimde sevdiğim kişiyle aynı odada kalıyordum ama evli değiliz. Sonra annesiyle tanışıyorum ertesi gün çok iyi davranıyorlardı. Rüyamda sevdiğim kişiyle tartışıyorduk kavga ediyorduk, ben gitmek istemiştim ama ailesi özelikle annesi beni bırakmadı. Tabiri nedir acaba. Yorumlarsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler ve hayırlı günler.

AyEm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kızın ailesini görmek

Merhabalar;
Rüyamda sevdiğim kızın anne ve babası bizim evimize geldiler misafir olarak. Bizim evin bir odasında benim annem babam ve kızın annesi babası beraber oturuyoruz, kızın babası benim kızına talip olduğumu bilerek beni soru yağmuruna tutuyor, bana kızla ilgili kızı sevip sevmediğim gibi ve işlerim ile ilgili sorular soruyor. Konuşma bitiminden sonra beni bir yere gönderiyor ve ben nereye gittiğimi bilmeden yola koyuluyorum. Gittiğim yerde kızın çalıştığı işyerine gidiyorum ve orada kızı görüyorum. Babası beni arıyor, telefonda buldun mu yeri diye soruyor ve ben evet buldum diyorum, tamam diyorum, problem yok diyorum rüya burada bitiyor. Bu rüyanın yorumunu alabilir miyim sizden, Teşekkürler.

Celall

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sevdiğim kızı ve ailesini rüyamda gördüm

Rüyamda Sevdiğim kız ve ailesiyle birlikte benim ailem hep beraber pikniğe gideceğiz.Bu rüyanın anlamı nedir?

M

muratt

Kayıtsız
Misafir
Ruyada sevdiğin kızın ailesini görmek

Selamun aleykum hocam ben bir kizi sevdim o evlendi ama surekli ruyama giriyor. Bu ruyamda da ailesini gördüm,
ruyamda onun küçük kiz kardeşi ile evlenmek icin ugrasiyordum. Ailesi temizlik yapiyordu, babasi calisyordu ve sonra cüzdanı kaybettim ne anlama gelir..

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Sevdiğim kızı ve ailesini rüyamda gördüm

Rüyamda Sevdiğim kız ve ailesiyle birlikte benim ailem hep beraber pikniğe gideceğiz.Bu rüyanın anlamı nedir?
kısaca, neşeye, mutluluğa işaret edilir.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Ruyada sevdiğin kızın ailesini görmek

Selamun aleykum hocam ben bir kizi sevdim o evlendi ama surekli ruyama giriyor. Bu ruyamda da ailesini gördüm,
ruyamda onun küçük kiz kardeşi ile evlenmek icin ugrasiyordum. Ailesi temizlik yapiyordu, babasi calisyordu ve sonra cüzdanı kaybettim ne anlama gelir..
Aleyküm selam. Rüyanız nefsani rüya. Yani kızı düşündüğünüz için rüyanıza yansıyan bir bilinç altı rüyası.
tabiriyoktur. selametle

Üst Alt