M
melikeee
Kayıtsız
Misafir
selamun aleyküm merhabalar nasılsınız? ben geçen gün gördüğüm ruyayı sizinle paylaşmak istiyorum. Ben 14 yaşımdayım birini seviyorum. bir gün Kadir Gecesi'nde Allah'a dua ettim Allah'ım ne olur rüyamda ilerde olucak mı olmayacak mı göster Allah'ım diye dua ettim. Olmıyacaksa gönlümü al ondan sadece arkadaş olalım dedim çünkü biz aynı okuldaydık o benden bir yaş büyüktü. biz bir ara okulda konuşulmuştuk o beni ben onu seviyomuşum diye (başta öyle bir hissim yoktu) biz bir kere bile konuşmadık. kendisi nasıl biri iyi kalpli sevimli yakışıklı bir çocuk. Biliyordum ki o beni hiç sevmiyordu. bir yakın kız arkadaşımla dost olmuşlar ilk önce kıza yakın davrandım bir şeyler öğrenebilir miyim diye sevdiği biri yokmuş ben onunla konuşurken tabii ondan bahsettim o da seviyor musun dedi bende hayır dedim çok zorladı ama gerçekten sevmiyorum dedim o kadar sonra tamam dedi. Neyse biraz uzattım özür dilerim olaylar böyle Duamdan sonra rüyamda; okuldaydık o mezun olmuştu bir tören vardı okulumuzda o da arkadaşları da geliyordu törene. tören dışarıdayken biz içerde biraz karanlık bir koridorda arkadaşımla tartıştık ve bana gidip onu sevdiğini söyliyeceğim dedi hiç umursamadım bile onun öyle deyişini ardından gidip demiş ben bahçede yürürken bir anda arkamdan sarılıp yanağımı öpüyodu beni sevdiğini öğrendim diyordu . ben şaşırdım ama belli etmedim galiba rüyanın orasını hatırlamıyorum ama sanırım bende seni diyordu birşey dediği kesindi ama ben susuyordum sevdiğimi hissediyordum. Sence bu nedir arkadaşım lütfen cevaplar mısınız... gerçekten çok uğraştım cvp bekliyorum cevaplayandan Allah razı olsun.
Melike Dindar 14 yaşımdayım orta son yani 8. sınıf öğrencisiyim çalışmıyorum bekarım
Melike Dindar 14 yaşımdayım orta son yani 8. sınıf öğrencisiyim çalışmıyorum bekarım