• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Sevdiğinle Tartışmak

vefahas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selaymun Aleykum Üstadım;

Sevdiğimle bir kaç ay önceyazılı ve sözlü iletişimimiz kesilmişti. Fakat bu zamana karşın kendisine özlem duymaya devam ediyorum. Sabaha karşın rüyamda gördüm.

Rüya... Kendisinin çalıştığı iş yerindeyim. Hatırlamadığım bir konuda tartışmaya başlıyoruz. Öfkeli bir şekilde konuşarak sesini yükseltmeye başlıyor. Sinirleri daha da bozuluyor ve kendini yere atarak bağırmasına devam ediyor. Sinir krizi geçiriyordur. Bu sırada iş yerinde bayan arkadaşları toplanıyorlar odaya. Bayan arkadaşları bu durum karşısında şaşırıyorlar. Kendisinde bu tür hareket beklemediklerinden dolayı ayıplıyorlar. Benden yapılanlar karşısında müteessir oluyorum. Personel müdürü olduğunu söyleyen bir bayana: - geçmiş siciline bakılması gerektiğini öğütlüyorum. Bayan arkadaş arşiv odasına giriyor ve kısa sürede bunun dosyasını getiriyor. Dosyaya göz attıktan sonra yüzü buruşuyor. Bana bunu iş niteliği ve deneyimi yetersiz ve bunu nasıl buraya aldılar diyerek içini döküyor. Sevdiğim bayanın odasına kapıdan göz atıyorum. Ellerini başına sıkıştırarak ağlamaktadır. Benimde kırgınlığım artıyor....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Üstadım
Artık birşeyler değişmeli diyorum...bazı şeyle bitmeli...bazıları yeniden başlamalı hayatınızda !Yoksa Ben mi değişmeliyim Artık.
Ya bu kavga bu Öfke? Kimde son bulacak hırçınlığı ruhumun?
Ben nereye kadar....? Ben kime kadar...? sürecek bu Sorular… Sorular… Sorular…
Bulabilir miyim her ne ise aradığımı..?
kim olduğumu bilsem ne Aradığımı bilirdim...
kendim ile bir Barışsam belki de sevdiğim ile de barışırdım.

Rüyalarımızda yaşadıklarımızla, gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur.
Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise, gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Günlük hayattaki sıkıntılarımız rüyalarımıza yansımaktadır. ....
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...
yaşadıklarımız ve rüyalarımız da aynı şekilde, ruhumuza yansıya
cak ve altında ezilince, huysuzlanmakta, bu da bedene sıkıntı olarak yansımaktadır.
O yuzden bazi rüyalardan sonra sabah kalktigimizda yorgun veya sinirli veya mutlu oldugumuzu hissederiz...
Her Rüya sahibinden yaşanan ortamdan uzak degildir...

Hayirdir insallah..
rüyada tartışmak ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma
celiski, kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca, bu çözülmemiş sorunları hallederek, sorunu kapatma anlamına da gelir...
Gördüğünüz rüya,Siz ve sevdiğiniz ile gerçek yaşamınızda aranızda bazı çatışmalar olduğunu ve bunların genelliklere olaylara bakış açınızdaki
ve iletişim bozukluğundan kaynaklandığını simgelemektedir...

Bazen bekler insan.Aldığı çiçeğin karşılığını…
Yazdığı bir yazının alt satırını..Sorduğu sorunun cevabını

Bencillik için değil..kavga etmek için değil.
Dönüp gitmek için hiç değil…
sadece sevdiği için merak eder..
Aşkta ve işte gurur olmadiğini anladım.

şiirden Hisse..herkes kendince, kaderince, idrakinca nasiplenir..

Üst Alt