• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada seydayı görmek

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm gönül sızım hocam hep anlatmak istedim ama anlatamadım ama size anlatmayı çok istedim ve anlatmaya karar verdim.

Oruçtan önceki pazar günü menzile gittim ve ordakiler tövbeye girmeden gitmemizi istediler. Teyzemler kuzenim girmedi ama ben size anlattığım olaydan dolayı(o kişinin bana yaşatıklarından dolayı) tövbeye girmek için niyetlendim ve gittim, neyse gittik ben tövbeye girmeye cesaret edemedim. Teyzemler biz girmeyiz diyince ne bileyim tırstım. Sonra hocam, gittikki eve gidelim araba yok geç çıkacakmış neyse bizde tekrardan seyda hazretlerinin bulunduğu bölüme gittik ve gittim ne olduysa girdim tövbeye girdim ve eve geldim tövbe abdesti istihare namazı bize dedikleri gibi bunun gibi çok şeyi uyguladım ve yattım sabah saatleriydi uyandım ve neden rüyamda birşey görmedim diye üzüldüm ve yine yattım ve rüyamda menzildeki seyda hazretlerini gördüm rüyam şöyleydi:

Rüyamda böyle yuvarlak halinde bazı kişiler vardı seyda hz.geldi ve bir genç adam vardı ona yaklaşıyordu bende ordaydım ve birden hocam elimi tuttu daha doğrusu el dirseğimi ve bana la ilahe illallah deyip üfledi, sanki üflemesi böyle bir nur gibi kalbime girdi kalbime kadar geldi o kadar etkilendimki hocam anlatamam yorumu ne olabilir hocam ha bu arada ilk defa gititm menzile ...

(menzile gittiğimde seyda hz.gördüm namaza giderken kadınlar görebiliyor ben ordan bir kadına seyda hz.görebilirmiyiz dediğim o zaten bizi kalp gözüyle görüyorki dediğinde çok etkilenmiştim ki...inşallah yine gidicem..)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam gönül Dostum Hayirdir insallah..
rüyada seydayı görmek ;
İnsanın yüceliği, yanlizca Allah'ın ona ruhundan üfürmüş olması ve kuluna muallimlik yapmasından geldigine delalettir..
O da sadece bir beser bir Hak dostu oldugunu unutmayin..

rüyanızin yorumu;
Mürşidiniz hz Allah olsun... kalbinizi Allah'a yönlendirin..

Her ne zaman kendimi güçsüz hissetsem, “Ya Hayyu Ya Kayyum, Ya Kaviyyu Ya Metin” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman kendimi yetersiz hissetsem, “Ya Kafi” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman kendimi değersiz hissetsem, “Ya Aziz” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman öfkelensem, “Ya Rauf” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman sabırsızlansam, “Ya Sabur” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman sakinleşmem gerektiğini hissetsem, “Ya Halim” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman merhamet ve şefkat duygumun azaldığını hissetsem, “Ya Rahman, Ya Rahim” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman daha anlayışlı, daha hoşgörülü olmak istersem, “Ya Muksit” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman sevgiyi hissetmek istersem, “Ya Vedud” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman bolluğu bereketi hissetmek istersem, “Ya Fettah, Ya Rezzak” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman yüreğimin daraldığını hissetsem, “Ya Şekur” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman yaratıcılık gerektiren bir işle uğraşırken zihnimi toparlamak istersem, “Ya Musavvir” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman günah deryasında yüzerken ümitsizliğe düşsem, “Ya Tevvab, Ya Afüvv” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman zor bir iş yapmaya kalkışsam, “Ya Hakim, Ya Latif” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman kalbimde imanı hissetmek istersem, “Ya Hadi” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman bir işin içinden çıkamadığımda ve yerime bir vekil aradığımda, “Ya Vekil” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman bir dost ve yardımcı arasam, “Ya Veliyy” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman evvelimi ve ahirimi düşünürken ümitsizliğe düşsem, “Ya Evvel, Ya Ahir” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman olumsuz düşüncelerden kurtulmak istersem, “Ya Zahir, Ya Batın” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman vesveselerden, kuruntulardan ve evhamlardan kurtulmak istersem, “Ya Kuddus, Ya Halık” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman korkularımın esiri olsam, “Ya Selam” zikri imdadıma yetişir ve beni selamete çıkarır..

Her ne zaman gerçek mülk sahibinin kim olduğunu hatırlamak ve yüreğimin en derinlerinde hissetmek istersem, “Ya Malikü’l Mülk, Ya Zü’l Celali Ve’l İkram” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman kalbimin nurlanmasını istersem, “Ya Nur” zikri imdadıma yetişir..

Her ne zaman yolumu kaybettiğimi hissetsem ve bir yol haritasına ihtiyacım olsa, “Ya Reşid” zikri imdadıma yetişir..
Allah cc..Allah...
bu gurbet diyarinda Allah tan baska kimsem yok!!
Allah'a güven, vekil olarak Allah yeter. ... O, ne güzel sahip ve ne güzel yardımcıdır...Kurban olur ona bu muhacir..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
ALLAH RAZI olsun hocam bu yazdıklaınızı yanıma aldım okuyucam fakat hocam rüyamın yorumunu tam olarak anlayamadım ...

Üst Alt