• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şeyh görmek

Zynep

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm,
şimdi anlatacağım rüyalarımı peş peşe gördüm bir bağlantı olabilir diye birlikte yazıyorum.
Bir kaç gün önce rüyamda anneme kuran çalıştırdığımı gördüm.
Bu rüyanın peşine de birinin şehit olduğunu ve bende şehit olacağım dedim. Hemen şehit olduğumu gördüm, o kişi şehadet getirmedi yani ben duymadım. Ben şehadet getirirken ruhumun arşa yükseldiğini hissettim. Yine başka bir rüyamda da bir şeyhin evine gittim, karısına sizi öldürmeye gelecekler diye haber verdim ama karısı bana hayır onlar bizi öldürmeye gelmeyecekler dedi, başka bir şey için gelecekler gibisinden bir şey dedi ve öldürmeye gelecekler dediğim kişiler köşeden göründü. Şeyhin karısı bizi öldürmeye geliyorlar diye bağırdı, ben hemen kaçtım oradan. Başka bir rüyamda da bir şeyh bana 4 ev olduğunu ve onlara yemek götürmemi yardım etmemi söyledi, ben de tamam dedim yola çıktım. Yanımdan bir erkek geçti, içimden yüzlerine bakmayayım günah gibisinden bir şey geçirdim. Sonra peşine bir tane daha geçti simasını gördüm kafamı yere eğdim ama gene de gözümün önüne geldi. Yolun sonuna geldim devam edemedim, ip vardı sonunda da Allah'm yardım et dedim ve o ipe tutunup çıkabildim oradan. Sonra benim de hiç param yoktu, fasulye yemeği vardı biraz ondan aldım, nasıl olduysa cebime koymuşum fasulyeleri. Ben cebimden kaseye koydum, beyaz bir şeylerde vardı üstünde bu şekilde verilmez diye koydum onu. Param yok ne yapacağım diye düşündüm, en azından gidip bulayım belki başka bir şey yapabilirim diye düşündüm. Arkadaşıma dedim gelmedi, akşam karanlıktı karanlıktan korkarım ben. Dışarıda da kimse yok, neyse Allah yardım eder dedim çıktım ama evleri bulamadan uyandım. Rüyamın bir kısmında da şeyhi öldürmeye gelecekler derken kaçtım diye niye kaçtım diye düşündüm.

Şimdiden Allah razı olsun :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah..
ruyaniz oldukca karisik halen kendi kapasite ve kisiliginizi size verilen nimetlerin rahmet mi zahmet mi oldugunun farkina varmadiginiza yorumlanir...
Arkadas cevrenize ve takildiginiz yer ve ortama dikkat edin;
Hâl ve duyguların transfer ve yansıması sebebiyle sakin insanlarla berabersek sükûnet hissederiz; çünkü onların etrafında bir sükûnet hâlesi vardır.
Eğer huzursuz veya mahzun insanlarla berabersek huzursuzluk ve hüzün hissederiz. Hatta hüznümüzü göstermeye veya anlatmaya dahi gerek yoktur.
Çünkü çevremizdekiler bunu hisseder.
Manevî duygularda da durum aynıdır. Hal iman sahibi etrafındakilere Allah-in izni ile pozitif enerji verir.
verilen nimetler karşılığında Allaha şükrederek
sadece onun rızasıni kazanmaya calisin.. İmanın iktidar Olmadığı Bir Kalpte, Şeytan İhtilal Yapar unutmayin bunu..
Hayirli aksamlar..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Şeyh Görmek

Selamun Aleyküm:

Sevgili gönül dostum; Ruhum ve aklım arasında araftayım sen ki bana gönül dostum demiş birisin benim gönlüm huzursuz olunca seninkide olmalı ki bunun hakkını verebilelim ben biliyorum ki sende bunu hissediyorsun.
O kadar zor durumdayım ki sanki bana bunu yorumlarsan ben bir ferahlığa ulaşacağım.vForumda rüya yorumlamaya ara verdiğin zaman buna saygı duydum ve hiç yazmadım herhangi bir rüya ama sen gittin zaman geçti benim gördüğüm bir tanesi var ki sanki yorumlanmadıkça ben üzerimdeki yükten kurtulamayacağım. Bana bu nicki sen verdin kanatlarımın üstünde kalbim yok sanki duygularımın öldüğünü hissediyorum, ölüm döşeğinde hastam var hayatım alt üst oldu ve ben ilk defa dizlerimin üstüne çöktüğümü hissediyorum, çıkamıyorum burdan gönül dostum. Aklım ve kalbim diğer taraftada bana ağır zulumde bulunan nefsim...Gönül dostum insan nefsi haklı olunca ne yapacak herkes için şart koştuğum adaletin kılıcı beni kesmeyecek mi ? Elbette kesecek ama çok canımı yakıyor gönül dostum çok ama şunu sana söyleyeyim sen bunu eğer yorumlamaz isen sanki ben;ben olamayacağım bunu hissediyorum. Bunu göreli 1 sene oldu, emin ol ki senin kararına saygı duyuyorum ama gel gör ki ben çok çaresizim bana yardım et...

Rüyamda bir caminin önündeyim kocaman ahşaptan yapılma demir kolları olan bir caminin kapısında. Caminin önünde bir kalabalık, içlerinden biri çıkıp yanıma geliyor diyor ki bizim burda olduğumuzun teyidi gerek, bunun içinse içerdeki şeyhin bizim imzaladığımız kağıdı mühürlemesi lazım; dönüp diyorum ben ne yapabilirim, diyorlar ki içeriye gir şeyhin mührünü ondan iste getir mühürleyelim. Allah allah diyorum ben şeyhi tanımam etmem ben nasıl isterim de bana verir. Diyorlar sen git iste sana verir. Neyse içeriye giriyorum. Yarım ay şeklinde dizilmiş talebeler hepsi beyaz sarıklı, beyaz fistanlı diz üstüne oturmuşlar ve önlerinde rahle açık; şeyh ise ne o hilalin tam ortasında ne de tam aşağısında, arada bir yerde. Rahatsız etmemek için koşarak şeyhin yanına gidiyorum, şeyh ise beyaz sarıklı ve siyah beyaz fistanlı üstünde ise siyah bir cübbe var; dizlerimin üstünde oturuyorum, şeyh kafasını kaldırıyor bana soruyor bir şey mi istiyorsun ? Bende dışarıdaki meseleyi anlatıp diyorum ki şeyhim dışarıdaki arkadaşlar tarafından mührünüz isteniyor. Şeyh gözümün içine bakıyor, sen diyor ne istediğinin farkında mısın ? Ona sana 5 saniye versem ağırlığına dayanamazsın. Diyorum şeyhim dışarıdaki arkadaşlar tarafından mührünüz isteniyor kendim için istemiyorum. Elini kuşağına götürüp iri bir mühür çıkartıyor böyle üstüne dönünce basıp dönen cinsten, seçimlerde kullanılan. Bana uzatıyor ve gözümün içine öyle bir bakıyor ki içimin eridiğini hissettim resmen. Sana verdim senden alırım diyor. Sıçrayarak uyandım, uyandığımda ezan okuyordu korkumdan battaniyeyi üstüme çektim öyle kaldım.

Senden cevap bekliyorum benim ben olmama yardım et yoksa ben kendimi kaybediyorum, iyiye gitmiyorum her şeyden elimi eteğimi çekip kaçmayı düşünüyorum herkesten her şeyden.

Selamlarla.

Üst Alt