• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sezeryanla doğum yapmak

G

gefm2

Kayıtsız
Misafir
selamün aleyküm rüyamda herkes benim hamile olduğumu sanıyor ama değilmişim karnım çok şiş değil ve hastanedeyim ameliyathaneye sezeryan doğum için giriyoruz beni yatırıyorlar ve oksijen maskesi gibi bir şey ağzımdan veriyorlar etrafımda tanıdığım ve tanımadığım bir çok yüz var bir ara kendimi boşlukta hissediyorum rüyamda uyandığımda bebeğim yok soruyorum herkes üzüntülü bir şekilde öldüğünü söylüyorlar aramaya başlıyorum inanmıyorum sonrasında korkarak uyandım cevabınız içni şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler...

hatice keçeli,akhisar,18,lise son öğrencisiyim üniversiteye hazırlanıyorum,özel bir hastanede staj görüyorum ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim. Hayirli Cumalar..
Hayirdir insallah..
Herkes sizin hamile oldugunuzu sanmasi.. Insanlarin Sizin hakkinizda olur olmaz, bilip bilmeden Suizan etmelerini kafaniza Takmayin..
Siz ve Sizi Yaradan biliyorsa Vicdaninizdada rahat ve Huzurlu iseniz mesele, SIKINTI yok...
Rüyada doğum yaptığınızı görmek, yeni atılımlara girişmeye, başarı ,yenilik, gelisim, degisim seklinde yorumlanır.
Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamında..zor ve kötü Günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır.

Rüyada sezaryen olmak, evli olmayan bir bayan için bazı gelişmeler için yardıma ihtiyacınız olduğunu gösterir...

Her yüzüne, güleni dost, sanma ..
her, güzel söz, söyleyeni gerçek,dostun sanma...
herkez güzel, sözler söyler, ama gerçek dost, olmaya bilirler, kimseye sırtınızı, dönmeyin kimseye, sırrınızı paylaşmayın, unutmayın herkez, gerçek dost, çıkmaya bilir..
Koyun sandiklariniz Kuzu postuna burunmus kURT cikmasin...
Hayirli Gunler Kardesim..

Üst Alt