• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada siğil çıktığını görmek

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
hayırlı günler hocam,rüyamda sağ yüzük parmağımın üstünde iki tane üst üste siğil çıktığını gördüm ve bana neden çıktığını sordular bende 'her zaman çıkıyor bu böyle, bende bilmiyorum neden' diyorum ama o sırada aklımdan 'acaba sokaktaki kedileri ellediğim için mi çıkıyor' diye saçma bi düşünce geçiyor.ve bende bu zamana kadar hiç siğil çıkmadı, konusu da hiç geçmedi sizce neye alamet şimdiden çok teşekkürler vvcc..baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
konu_1338648564_3.jpg

hayırlı günler okyonuss yürekli kardesim.. Hayirdir insallah..
Rüyada siğil çıktığını görmek; işlerinizin yolunda gitmesi ve çok para kazanmak anlamına gelir..Vücutta görülen siğil mala delalet eder.

sağ yüzük parmağımın üstünde iki tane üst üste siğil çıktığını görmek:geleceginiz ve evleneceginiz insan ve ailesinin maddi, manevi zenginligine semboludur....

Peygamber Efendimiz -sallallahü aleyhi vesellem- bir Hadis-i Şeriflerinde;
“Zenginlik, mal çokluğu değildir. Asıl zenginlik gönül zenginliğidir.” buyurmuştur. (Müslim, 1741)

Gönlü zengin olan kimsenin, eli de zengin olur. Elinde bulunan küçük bir şeyi ihtiyaç sahiplerine verir.
Ama cimri olan kimse, bütün dünya kendisinin de olsa, hiç kimseye bir şey vermez ve bu halinin daima böyle devam edeceğini zanneder...
Hayirli gunler...

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
eğer ilerde dediğiniz gibi olursa Allah cimriliği,aç gözlülüğü,yetinememezliği nasip eylemesin,öyle zenginlik uzak olsun inşallah.Allah hayırlı,helal,üstünden kalkabileceğimiz paraları nasip eylesin cümlemize.:)

Üst Alt