Selamün aleyküm; öncelikle Yüce Allah'ın selamı üzerinize olsun. Ben gece geç saatlerde işten geldiğim için gündüz uyuyorum ve bu rüyayı da gündüz gördüm. Eşi halamın kızı olan ve şimdilerde evine gitmeyen ve hatta içki ve kumar yüzünden evine gitmeyen eniştemi rüyamda gördüm. Rüyamda eniştem tek başına bir evdeydi ve bana ve yanımda kim olduğunu şu an hatırlayamadığım birine daha yemek hazırlıyordu. Bulunduğu evi çok beğendim ve keşke benim de böyle evim olsa dediğim tek katlı bir köy eviydi burası. Derken bahçe de büyükbaş hayvanlar olduğunu gördüm. Kim olduğunu hatırlayamadığım yanımdaki kişi ( muhtemelen kızım ya da erkek kardeşim olabilir) sığırlardan korkup yanıma gelemeyince sığırın bir tanesini elime aldığım çomakla uzaklaştırmaya çalıştım fakat sığır korkup kaçmak yerine üzerime geldi sonra elimi kafasına dayayıp durdurdum. Allah'ın hakkımızda hayırlısını nasip etmesi dileklerimle bu rüyayı yorumlayabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler Allah hepimiz hakkında hayırlı neyse onu nasip eder inşallah.