• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sınava girdiğini görmek

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allahın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..ben dün gece istihare namazıma yattım .. Ilk başta 5 dakka uyudum tekrardan geri hemen uyandım..sonra tekrar uyuduğumda kpss sınavına girmişim ve sınav olmadan önce soru kitapçıklarını dağıtmışlar yanımdakı arkadaşlara soruyorum ama kımse cvp vermıyor soruları çözmüyor sorularda çok zordu..sonra siyahlı kahveli çok tatlı bi köpek yavrusu gördüm köpek yavrusuyla oynuyordum..çok küçüktü ve çok tatlıydı cins olduğu belliydi..sonra başka bi yerde pembe pamuk şeker satıyordum.. Yorumlarsanız çok memnun olurum allah razı olsun şimdiden..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yarab.jpg

Sizinde Allahın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
kusura bakmayin bugun yorumlar gecikmeli oluyor.. her insanin hayattinda kendince daraldigi kendini cok yanliz hissedigi zamanlar vardir...
Aslında hiçbirimiz yalnız değiliz ama biz kendi kendimize yetemediğimiz aciz kaldığımız anlarda yalnızlığı dolu dizgin hissederiz....
Oysa bize şah damarımızdan daha yakın olan Rabbimiz var biz nedense bunu çok zaman göz ardı ederiz niye çünkü okadar çok düşünecek dertlenek oyalanacak şeyimiz varki .
Ama o düşündüğümüz oyalandığımız şeyler bizi bir bir terk ettiğinde ah deriz yanlızım vah deriz kimsem yok ağlar ve hiçbirşeyin yolunda gitmediğini düşünüp
kendimizi mutsuz etmek için bir sürü sebep buluruz...

oysa ÖNEMLİ OLAN OLUŞAN OLAYLAR VE HADİSELER DEĞİL !.
OLAYLARA KARŞI BİZİM GÖSTERDİĞİMİZ TEPKİMİZ VE YAKLAŞIM
ŞEKLİMİZDİR...

İmtihan bitti sanıyorsun ama omuzlarındaki "yazarlar" durmaksızın yazıyor.
Bu öyle bir imtihan ki "Kitap"a bakmak serbest. Gökyüzünden denizlerden ve dağlardan kopya çekmek de. Bu öyle bir imtihan ki yeryüzünün her köşesinde başında gözetmenler olmadan girebilirsin. Her dilde yazabilirsin cevaplarını.

İptal edilmesi mümkün olmayan bir sınav bu gizli sorularının çalınması mümkün olmayan! Üç saat on beş dakika sürmüyor sınav son nefesine kadar soruları cevaplayabilirsin.
Sınavdan çıkmak yok hemen hep sınav içindesin. Katı kuralları yok. Sınav esnasında konuşabilirsin yemek yiyebilirsin bilenlere sorabilirsin cevapları.
İki seçenek var yalnız önünde. Siyah ve beyaz.
Bütün yapacağın teslim olmak EL-HALIK. Yaratan halk eden yoktan var edene Teslim olmak..

Hayirdir insallah..
Rüyada sınava girdiğini görmek ;

Allah, yeryüzündeki sayısız dengeyi her an her saniye korur... hersey belli bir olcu, nizam ve denge icindedir...
Peki siz kendi içinizde ve etrafınızda, her an her saniye gerçekleşen bu olayların farkında mısınız?
Insan Farkında Olmalı Kendisinin, Hayatın Olayların, Gidişatın,kendisin her an imtihan da oldugunu ve hep birbirimiz ile imtihan edildigimizin Farkında Olmalı...
Sevgi ile, merhamet ile, ahlakimiz ile insanligimiz, imanimiz ile imtihan edildigimizin FARKINDA olmaliyiz seklinde ruyaniz yorumlanir Allahu Alem...
Hayirli aksamlar...

Üst Alt