• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada sınıf görmek

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
öncelikle selamunaleyküm ben yine acayip bir rüya daha gördüm , rüyamda bir sınıftayız ve bütün insanlar benim düşmanımmış gibi bana bakıyor bende tuhaf tuhaf gülüyorum aslında gülüncek hiç bir sebep yok ve sınıfta bir erkek hoca sanırım bana fülüde benzer bir şey veriyor al bunu çal diyor ya diyorum ki çalamam beni rezil etmeyin çal diyor uğraşıyorum veçalamıyorum güzelceen sonunda dik bi sesle ses çıkartıyorum bu mu senin müzik yeteneğin diyor ve brileride alay edince rüyamda onları dövüyorum kavga gürültü vardı hep saskn.. normalde keman enstrümanıyla uğraşıyorum ama bu rüyadada çok kavga ediyorum anlam veremedim bi sorayım dedim yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada okul ,sınıf görmek; iyiliğe nizam ve intizama işarettir..
Rüyada sınıf görmek, okul sınıfı kişisel gelişime işaret eder. Kişisel .manevi ve ruhsal gelişiminizin halen devam ettiğini gösterir...

Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur.
Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

rüyada tartışmak,kavga etmek ;bazı iç karışıklıklar veya karşılaştığınız çatışma celiski kararsizlik ve baski olayını simgeler.
Ayrıca bu çözülmemiş sorunları hallederek sorunu kapatma anlamına da gelir...

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA ,hic kimseye kendinizi zorla sevdirmeye calismayin...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir..
Herkesin caldigi , istedigi gibi olmak zorunda degilsiniz Siz Siz olun Zaten sizi Seven oldugunuz gibi kabulenendir...

Kalp, nefsin şekline göre biçimlenince,
kalbin nasibi de nefsin hazlarının şeklini alır...
o yuzden kalbinizi nefsinize degil ruhunuza gore sekilenmesi icin cokca Dua edin..
Hayirli gunler kardesim...

imkansızaşık

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun zor günlerimde bana bir şeyleri görmemi sağlyorsun

Meryems

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sınıf görmek

Selamun Aleyküm, rüyada sınıf görmek ve sınıf arkadaşlarını görmek nasıl tabir olur?
Ben on dört yaşında sekizinci sınıf öğrencisi bir kızım. Rüyamı din öğretmenime anlattım ve biraz korktu. Benden ziyade sınıf arkadaşlarımı da kapsadığı için bende korktum ısrarla sordum tabirini ama detaya inerek anlatmadı. Şimdi bu bir sabah rüyası; Karanlık bir yerdeyim, etraf kapkaranlık upuzun bir yol var önümde. Ben en başındayım bu yolun ve en sonundan yanımdaki arkadaşımla beni çağırıyorlar. Gitmek istemiyorum oraya Helin adında ki sınıf arkadaşım da istemiyor olduğumuz yerde bekliyoruz o çağıranların bütün ısrarlarına rağmen. Sonra ben kafamı sola çeviriyorum, tekrar önüme çeviriyorum bir bakıyorum ki o bizi çağıranlara doğru sakin sakin giden üç kişi var. Ortalarında kısa boylu bir kadın, kadının iki yanında aynı boyda erkekler. Ben ve arkadaşım rahat rahat gidişlerini izliyoruz "Oraya gitmeyin, orada içimize sinmeyen bir şeyler var." demiyoruz mesela.

Sonra iki-üç adımda gözden kayboluyorlar o siyahlıkta. O iki erkekten bir tanesi koşa koşa geri dönüyor ama kadın ve diğer adam yok. Ben çok merak edip peşlerinden gidiyorum koşa koşa ama hemen döneceğim öyle anlaşıyoruz arkadaşımla. Gidiyorum oraya hiçbir şey yok orada. Upuzun bir masa var, masa da siyah çevresi de. Hani ramazanlar da, mahalleler de birleştirilir ya masalar işte onun birleştirişmiş değil direk upuzun halini düşünün. Bizim sınıf mevcudumuz 32 kişi masada da 32 tane tabak var. Tek fark tabaklar siyah değil. Beyaz. Tabaklar sırayla dizilmiş masanın iki tarafına ama o tabaklardan ayrı iki ek tabak daha var. Ben rüyada "Bu 32 tabak sınıfımız için ve ek tabaklar da kesin o giden adam ve kadın içindir." diye düşünüp uyanıyorum. Bilgisi olan biri yorumlamam da bize yardımcı olabilir mi acaba? Şimdiden çok teşekkürler.

Hoca bize sadece birbirinizi uyarın ve kendinize dikkat edin dedi.

Üst Alt