• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sis görmek

M

mişa06

Kayıtsız
Misafir
Selamunaleyküm.Dünde göndermiştim cevaplamışsınız teşekkür ederim.Bugünde ben fotoğraf çekiyorum güzel yeşillik biyer.ama bu çok kısa sürüyor sadece fotoğrafta kalıyor.başka biri fotoğraf çekmiş aynı makinayla onu gösteriyo bana eşeğe kıyafet giydirmişler takım elbise ceket falan birde şapkası var ve düz durmuş böyle çekmişler.sonra bulanık bi hava var deniz kenarında kumsaldayız kız kardeşim var yanımda özür dileyerek yazıyorum sanki erkek organı varda kıyafetin altından belli oluyo bende üstünü kapatmaya çalışıyorum.bulanık hava falan dünki güzeldi ama neyse inşaallah iyidir buda. çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.
Samsundan Elif Demir.29 yaşında.bekar bayan memur

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam ,hayirli Cumalar Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir Insallah..
rüyada Sis görmek ;
Din ve dünya işlerindeki ve ic yureginizde ve kalbiniz ve aklinizdaki gecmis ile bugun arasi karışıklığa,delalettir..
kız kardeşiniz Tabiattina aykiri sizi sasirtacak hep yapmam dedigim beklenmedik bir karar verebilir...

Güzel bakan güzel görür.
Güzel gören güzel düşünür.
Güzel düşünen hayatından lezzet alır
Helâl dairesi geniştir keyfe kâfi gelir. Harama girmeye hiç lüzum yoktur."

"Cenabı Hakk'ı bulan neyi kaybeder?
Ve Onu kaybeden neyi kazanır?"
Yani: "Onu bulan herşey'i bulur;
Onu bulmayan hiçbir şey bulmaz
bulsa da başına bela bulur ."

Kaderi tenkid eden başını örse vurur kırar. Rahmete itiraz eden rahmetten mahrum kalır
selam ve dua ile....

"Köyün yaşlı semercisi Bekir usta ölmüştü. Tüm eşekler köy meydanında toplandılar, tepindiler oynamaya başladılar. Yaşlı hasta bir eşek duvar dibinde düşünüyordu.
Ona geldiler:
“Haberin yok herhalde, semercimiz öldü” dediler.
“Ne olmuş öldüyse?”
“Artık sırtımız yara bere olmayacak, özgür olacağız”
“Nasıl bir özgürlükmüş bu!”
“Semerci olmayınca artık sırtımıza semer yapılmayacak, kırda bayırda istediğimiz gibi dolaşacağız…”
Yaşlı eşek gülmüş:
“Şaşarım aklınıza” demiş.
“Bugün sevinçle tepineceğinize, aslında yas tutmalısınız. Bekir Usta iyi kötü sırtımızın ölçüsünü biliyor, bizi rahatsız etmeyecek semerler yapmaya çalışıyordu.
Yarın bir acemi semerci getirirler, sırtınız yaradan kurtulmaz. İyisi mi siz semerciden değil, eşeklikten kurtulmanın yolunu arayın.
Eşek kaldıkça, sırtınıza bir semer yapan bulunur.”

Üst Alt