Ve aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
İslâm'da rüya hukukî bir kaynak ve delil değildir. Yalnız gören kişi ile alakalıdır.O kişi de bu rüyasını hayra yorar ve bu rüya yalnız kendisini bağlar.
size bir SIR vereyim mi? Rüyalari ilk okudugumda Kalbimden Aklıma Düşenleri yazmak isterdim ama olmaz ki kacinci asirdayiz..
internet var google amca var her kes her yerde bir fikirler, yorumlar yapmakta..
Eyy muhacir Sen kim oluyorsun da Kalbinden Aklına Düşenleri yazma curettini gösteriyorsun diyor icimden bir ses!!
ama Benim meslegim, hizmettim hayattim insanlar ile ruh, psikoloji ve duygulari ile calismakta, yaşamakta, geciyor!!
elimden kac tane koruyuculugunu yaptigim insan,cocuk gecti.. her biri bir alem gibi okunmaya deger Allah-in en guzel mucizeleri, kainattin kitabi, idi...
yazana degil yazdirana bak!!! Aklından kalbine Düşürene bak!!
yine de olmaz!!Kalbinden Aklına Düşenleri yazamazsin! niye olmazsin!!
her Cuma seherinde kalbine düşen duayi da yapmiyormusun..?
Genişlik ve darlık sendendir Allah’ım!
Gönlümüze gökyüzü genişliği,yeryüzü bereketti ile lütfet.
Hayat yolumuz,yine karıştı,Hayat, bir puzzle gibi...bin bir parçaları var ve ben onları hikmet gözü ile birleştiremiyorum...
birileri hayat suyumun gelişini engellemek için kürekle önüne set germiş bunlari anca Sen açabilirsin ..amin..
Rüyada siyah at görmek;
Rüyada görülen at insanın dileğini ,kalbindeki muradi temsil eder...
saltanat, ululuk, devlet ve dünyalığa,Makam rütbe, yolculuk düşmana galip gelmeye,evlilik ,huzura ve fırsatlara yorumlanir..
"bir sınıfın içinde iken,siyah bir at sınıf kapısına kadar gelip kendini gösterip çekildi "
Bir kapı kapanmadan, kendini gösterip çekilmeden
Önümüze çıkan fırsatları iyi incelemek, hemen olmaz yanıtı vermemek, fırsattan istifade etmek lazım.
fırsatlar,bir nimettir kullanmasını bilene. ..
HER ENGEL, YAŞAM KOŞULLARIMIZI İYİLEŞTİRECEK BİR FIRSATTIR..
Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek;
kafanizdaki; Kaygı, tedirginlik, telaş ,acele,sıkıntı olarak yorumlanir..
Oysa Aşk,nasip,Rızk, insanın elinde değil...su akar yolunu bulur, insanlarda kendi yolunu kendi bulur.
Hayatı ciddiye alın, önemseyin, ama sizin dışınızda gelişen sizin değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul edin...ve Allah`a havale edin!!
Lâ Havle Velâ Kuvvete İllâ Billâh.
Gün doğmadan neler doğar.Eminim ki O cc. hepimiz için en hayırlı olanı yaşatacaktır.selametle..