• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Siyah Balık Görmek

kal-el

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya tabirleri siyah balık görmek rüyada siyah balık tutmak siyah balık görmek rüya yorumu
Merhaba, Geçen gece rüyamda, altı kum ile kaplanmış içinde 2 adet siyah balık olan akvaryum satın aldığımı gördüm.Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyaniz Hayr olsun
Rüyada siyah balık görmek;
rüyayı gören kişinin, içine düştüğü sıkıntılı durumu ortadan kaldıracak, borçlarını kapatmasına ve rahat bir nefes almasına olanak sağlayacak ama
çok hayırlı olmayan ve yakın bir zamanda olmasa bile ilerleyen dönemlerde rüya sahibinin başını belaya sokabilecek olan bir miktar kazanca delalet eder.

Nimet gibi gördüklerin,hayırlı bir kısmet,mi yoksa, zakkum ağacı mı?..Üzülme evlat.! Kaybettim diye üzüldüklerin,,kurtulduklarındır belki.!!

"rüyamda, altı kum ile kaplanmış içinde 2 adet siyah balık olan akvaryum satın aldığımı gördüm."

Rüyada akvaryumda iki siyah balık görmek,bereketsiz, bir işe ortak iki kimseye tâbir edilir..

Bir Akvaryum içinde muhtelif cinste balıklar görmek, değişik meslek ve meşrepteki insanların belli bir amaç için bir araya gelmelerine..
Akvaryum sıkıntı ve problem şeklinde de tabir edilir.

Akvaryum: Bilinç altınızı temsil eder. içerisinde gördükleriniz sizin özünüzle, Bakış Açınız ile ilgilidir.
iki karar, iki kısmet,iki sıkıntı..bir kıssadan hisse

kal-el

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim Allah razı olsun...

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ben de rüyamda, denizde dedemin siyah bir balığı eline alıp uzağa firlartigini gördüm. Firlatilmadan önce balık çığlık attı ve birkaç saniye sonra siyah balık sürücünün bize saldırıp, bizi boğdugunu gördüm.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Ben de rüyamda, denizde dedemin siyah bir balığı eline alıp uzağa firlartigini gördüm. Firlatilmadan önce balık çığlık attı ve birkaç saniye sonra siyah balık sürücünün bize saldırıp, bizi boğdugunu gördüm.
Siyah balık, sıkıntıların bitmesine işarettir.
Balığın fırlatılması, çok geniş bir rızka işarettir. balığın çığlığı ise şansa işaret edilir. Sizi boğmaları acı çekeceğinize işarettir.

Üst Alt