• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada siyah saçlı kız görmek

sepide

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm.
Merhabalar.
Uzunca bir süre burada değildim dersler nedeniyle. Umarım iyisinizdir, sıhhatiniz yerindedir inşallah. aklımı kurcalayan bir rüya hususunda danışacağım size.
Bir arkadaşım beni rüyasında görmüş. Düğün gibi bir yerde sıralı sandalyelerin olduğu bir mekanda en ön sırada, hafif kilolu bir kadının sağ omzuna arkadaşım, sol omzuna da ben başımı koymuşuz. Daha sonra siyah dağınık saçlı, zayıf uzun boylu bir kız hızla bize doğru gelmiş ve bana bağırarak birşeyler söylemiş ve benim moralim bozulmuş. Kıza cebimden bir resim çıkarıp göstermişim. resimde bir erkek varmış. kız o resme bakınca bir şey demeden uzaklaşmış. Rüyada benim o kadının sol omzuna başımı dayamam ve siyah saçlı kızın bana bağırarak gelmesi beni endişelendirdi. Zira ben de aynı gün rüyamda porselen bardak ve tabak satın alıyordum ama istemeyerek.
Huzur veriyor sizin yorumlarınız. Allah razı olsun sizden. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Selam ve muhabbetle.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Merhabalar El-fakru fahrî kardeşim..
Elhamdullilah Rabbime Şükürler Olsun iyiyim ya Siz nasilsiniz ?
iman ,huzur ve sıhhatiniz yerindedir inşallah..

Hayırdır İnşallah
Allahu Alem Rüyalar;kişinin mevki, makam, ruh, duygusal icinde bulundugu durum ve Nefs Mertebelerine göre de yorumlanir..
"bir kadının sağ omzuna arkadaşım, sol omzuna da ben başımı koymuşuz "
Veren el alan elden hayırlıdır!
Kimi insan, soğuktan titrer, yakacak odun kömür bulamaz.
Bir de maddi imkânlara sahip olmakla beraber, yalnız, ıstıraplı insanlar vardır. Nice yıllar, omuzlarına konacak bir dost elini beklerler.
Onları dinlemek, acılarını, yalnızlıklarını paylaşmak ne güzeldir. Onların göz yaşlarına, dertlerine ortak olmak bir nevi ibadet değil midir?
Sevmek, devâm eden en güzel huyum diyebilmek, Allah rızası için bir insana sevgi, saygı, yakınlık gösterebilmek, insanı mânâ âleminde yüceltmez mi?
yerine göre maddi, yerine göre mânevi yardımlarda bulunabilmek kadar bizi arıtan, temizleyen, güzelleştiren, Allah’a yaklaştıran ne vardır?
Kâinatın Efendisi, yüce Peygamberimiz bir Hadis-i Şerifinde “Veren el, alan elden üstündür..

Rüyada bağıran siyah saçlı kız görmek ;
Gerçek hayattaki fiziksel ve ruhsal durumun ile gördüğün rüya arasında önemli bir bağ vardir..
gerçek yaşamında da yorgunluk,Moral ve uyku bozukluğu ,stresli olmaniza yorumlanir..

"siyah dağınık saçlı, zayıf uzun boylu bir kız" hayatında bazı dağınıklık ,dengesizlik ve düzensizlikler olduğunu ifade etmektedir.
Dağınıklık insana ne kadar da sıkıntı verir değil mi? Bazen gündelik hayatımızdaki stresin temel sebebi olur, bazen bir tartışmanın gündemi...Dağıldık; topla bizi Allah'ım..

Rüyada porselenden bir eşya satın almak; hayatınızda çok güzel gelişmeler olacak anlamındadır.
Muhabbetten ve gönül almaktan başka güzel haz,var mı Gözüm?
selametle Hayra kalin..

sepide

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. Şükürler olsun her hâlimize. Rabbim afiyetinizi daim kılsın. Dağınık bir hâl içinde olduğum doğru. Vazifelerimi hakkıyla yerine getirmekte zorlanıyorum, hatta bir takım meşgalelerle zaman öldürüyorum. Rabbim rüyalarla uyarıyor kimi zaman. Toparlanma vakti geldi artık. Selâm ve dua ile.

Üst Alt